Дискусије : Политика

 Коментар
Ubishe nam policajca
ofarbaniboy
(varim)
18. јул 2024. у 09.25
A od drtine i cuskije ni strva ni java...sigurna Srbija...
Tehnicar
(Tehnicar)
18. јул 2024. у 09.50
U pitanju je potpisani genijalni briselski sporazum, pa nam sada siptarski teroristi slobodno spartaju po Srbiji sa pasosima i tablicama nezavisnog kosove.
keser
(Тешем букве)
18. јул 2024. у 11.26
Убили га слепци као ови што још нису звали
911.
kupressrpski
(vozac)
18. јул 2024. у 19.31
Velika tragedija porodici upucujem saucesce mlad momak posebno me dirnulo sto imam dosta prijatelja iz loznice jedan divan narod … moram reći da su napravili grešku kada su ugledali auto kome nije mjesto tu postalo im sumljivo trebali su sa zada da im narede da izadju stave ruke na sofersajbu pa onda provera i indetifikacija znači da nisu obuceni za poso koji su radili u najmanju ruku ministar policije bi moro podnijeti ostavku iz moralni razloga .. druga stvar bode u oci sin jedinac sto ovu tregediju čini još vecom odkud on u policiji da li je po zakonu ima li pravila u zakonu znam da postoji nepisano pravilo da sina jedanca ne bi uzimali u vojsku i policiju …
e_da
(oʞɐdoɐu)
19. јул 2024. у 00.37
Šiptar, kosovar, ubio srpskog policajca a država Srbija ne ume i ne zna kako da reaguje, diplomatskim putem ne može jer „Kosovo je Srbija!”
Neka našem narodu Bog u pomoći!
Istoricar67
19. јул 2024. у 04.45
Ovaj siptar koji je pucao u Loznici na policajce je samo podmetnut od strane organizatora ovog terorizma kojim već duže od godinu dana vrsljaju našom državom. Podmetnuli su da to bude ubica sa siptarskim imenom da bi naterali Srbiju da otpočne rat na Kosovu. Ali vidimo da je naš predsednik shvatio odakle dolazi taj terorizam.
D-Man
(U prolazu)
19. јул 2024. у 09.09
„Ali vidimo da je naš predsednik shvatio odakle dolazi taj terorizam”

Ти то озбиљно или саркастично?
C_A_B_O
19. јул 2024. у 14.51
Terorizam je kao i mak...uzgaja se lakse od normalnih poljoprivrednih kultura. bere od polupismenih a WodZe beru kajmak.

Na zalos' neznade do danas da Squitar s bilo kakwim koSSoWa dokumentima može da sparta srbijicom...AFERIM Dahijo Wuky
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.