Дискусије : Политика

 Коментар
Dementna žena a bogami i koza!
marisav
(Besposlicar)
15. јул 2024. у 09.13
Zemlja Srbija-zemlja cuda!
U silnoj galami i lavezu medija o raznoraznim ubistvima, kradjama, preprodajama beba i slično ponekad se cuje i o raritetnoj dogodovstini kojoj se malo poklanja paznja.
Verovatno 300ta ili 400ta emisija na TVu o SLUčAJU MALE DANKE kod Bora,,,emisija koju na TV vodi Jovana, poznata iz serije POSLE RUCKA NA HAPPY televiziji. Gosti, između ostalih Grgur, znameniti privatni istrazitelj kojemu je često jezik brzi od pametovanja, pa onda smireniji i mnogo oprezniji ali uvek na liniji državnosti i negresivosti naše policije Blazo Markovic koji je odnedatno penzionercina koja ide od TV do TV kanala i javnosti prica svoja policijska i ina iskustva, koja usput receno, i nisu mala.
I tako, još poneki ucesnik...bla, bla ide po stoti put prica - nema dela nema optuzbe, pa novi pristupi u istraznosti i nova umnenija tuzilastava da to i nije potrebno ako ima fornzickih i drugih dokaza,,,niko da dadne strogo nedvojbenu definiciju dokaza, ko je meritoran za to šta je dokaz, a šta nije. I bla, bla, bla ako se npr nadje DNA trag to mu dodje kao dokaz...bla, bla,,mala Danka između ostalog udarena autom, između ostalog navodno po prici onog sto priznaje u autu,,bla,bla,,,ali DNA najdetaljnijom pretragom auta iz Bora i koristenog u Banjsko polju nije pronadjen...šta sada?
Da ne bi skrenuli sa Vucicevog i njegovih sledbenika puta,,ide i papazjanija tipa,,IAKO SU TUCENI NAJVEROVATNIJE, a to je metoda koju stidno sugerisu ucesnici emisije, ipak tako iznudjeno nije rezultiralo dobrim, pa makar doslo i do priznanja,,,evo cuda jedan je, tj mladji brat i preminuo u borskom policijskom ringu.
Dalje, malo je zacudjujuce, priznaju ucesnici bla, bla, bla lamentisanja da nema još objave obdukcionog nalaza preminulog brata istrazno osumnicenog Dragijevica iz Zlota,,,bla, bla cudno! Nema ni nakon nekoliko mjeseca ni glasa, ni traga, usmenog ili pismenog kako je stariji, još uvek preziveli brat priznao da je zadavio malu Danku a sto je celo Srpstvo upoznao sa time lično njegova visost PREZIDENT VON BUGOINO!
Dakle, cilj se zna samo sada sredstva da se to toga dodje moraju se maksimalno uvecati, umnoziti i pojacati!!
Pri tome,,,bla, bla, bla,,po ko zna koji put svi ucesnici bla,bla mlatarenja i prosipanja intelektualne policijske budji ponavljaju - mi u nasu policiju treba da imamo bezgranicna poverenja,,oni znaju svoj posao, sve su to iskusni inspektori,,,pa kako nebi bili kad su im glavari takve vedete kao VULIN, GASIC, DACIC I SličNI!
A onda BRRM, BRRm, zvvoni telefonce i Jovana slavodobitno najavljuje pozivaca iz negotinskog ili donjemilanovackog kraja koji se ukljucuje u program i da da svoj doprinos diskusiji ili da nešto pita veleucene diskutante.
Covek, između ostaloga kaže,,nadovezuje se na ove visokoparne misli od dobrocinstvenim namerama naše mile srpske policije..kaže on i dalje...MOJA MAJKA, 63 GODISNJAKINJA, OTISLA JE U MARTU 2023 DA PROVERI STA SE NA NEDALEKOM PASNJAKU OD KUCE DOGADJA SA NAšIM STADOM OVACA I KOZA NA ISPASI...OTISLA MAJKA I KAO U ZEMLJU PROPALA..TRAžILI SMO JE, MNOGO PRIJATELJA, KOMSIJA, STVAR CAK OBJAVLJENA U KURIRU U LISTU BEOGRADU.
Sve zapomanje clanova familije nije pomoglo, a sa majkom je nestala ijedna koza, kako sam razumeo neka posebna pasmina koze..i sve okolnosti, kada, gde smo objašnjavali, posebno smo nazivali sefa policije u Boru,,,koji PRVO NIJE ODGOVARAO NA POZIVE, A KAD MU JE DOSADILO VALJDA ZVRLJANJE TELEFONA ONDA JE GLATKO IZGLADIO ODGOVOR DA POLICIJA NEMA RESURSE DA TRAZI MOJU MAJKU, NEMAJU PSE, NEMAJU JOS NEKE DRUGE POTREBNE INSTRUMENTE, LJUDSTVO ITD.
I POJELA MACA CELU PRICU- Borska policija nije o tome mnogo kaže posle zborila, jer nije imala ni šta da zbori kad nikakve značajne istrazne radnje nije ni poduzela,,a kamoli prekopavala celu borskku opstinu sa bagerima i ostalim komunalnim vozilima preoravala sve sumnjive povrsine.
Na ovo su pomenuti Blazo i Grgur naročito zgranuto reagovali,,ZAR JE TO mogućE U NANSOJ SRBIJI? PRVI PUT, KAžU, ONI TO CUJU...te i oni i Jovana mole coveka koji hladno prica kao da ispija spricer kako mu nestane MAJKA!
Ne mogu diskutanti da poveruju da je takvo bilo ponasanje sefa borske policijske druzbe u borskom okrugu.
Pa, zar je tako reagovao, pitaju! Zašto niste za rođenu majku insistirali, uporni bili,,, Ma jesmo kaže covek na telefonskoj liniji.. Šta vam je doslovce rekao, vodeci POLICIJSKI, JA KAžEM PENDREK, A ONI CINOVNIK.
Ozlojedjeni sin kaže da mu je policajac rekao VASA MAJKA JE VEROVATNO BILA DEMENTNA, ZABORAVNA objasni mi da ja nesumnjivo shvatim, pa je negde odlutala i eto tako,,nema je!
Pitam se, kaže telefonski sagovornik, ako je moja majka bila dementna, KAKO TA BORSKA POLICIJA TRETIRA NESTANAK NAšE KOZE, posebne neke pasmine, NIJE LI I ONA BILA DEMENTNA PA SE OTUDJILA I NIJE ZNALA PUT KUCI.ov
Usledilo je mucno uhu,uhukanje u studiju i molba telefonskom javlacu iz negotinskog ili donjemilanovackog kraja da ostane na liniji posle i ostavi podatke kako bi studijski GURUI i tumaci naše bezbednosti pokusali da pomognu u rasplitanju ovog slučaja o kojem se, eto, kao nekako cudnovato u Srbiji mnogo bas i ne zna,,za razliku od male Danke o kojoj bruji trecina evropskih medija,,,bla, bla i to je bre SRbija koja prigvara haskom cirkusariju, još kojecemu u Americi, Kini, Rusiji,,,ma mi smo bre najbolji,,,najbrze ekonomski se naduvavamo,,kaže Mali, znameniti falsifikator i prvi finansijas..o zemljo Srbijo, o samo još nedostaje Marko Kraljevic u po ko zna kojem povratku među nas narod,,,
keserПорука негативно оцењена. Покажи

keser
(Тешем букве)
15. јул 2024. у 09.18
Они „паметују” за паре.

Све лепше од мотике.

А ти им повећаваш гледаност.
Milles_Broker
15. јул 2024. у 10.53
Марисаве,

10ка ѕа ово сто си написао .

Капа доле.

А онај БЛАЖО што се
шалом око врата у сред јула месеца замотава је лик за анализу.
А у сваком студија Клима !

Шта рећи .

Никаквих сведока ни ДНКА доказа а пребише људе.
Убише му брата и мајку.

Затворише кућу !

Е сад се појавио сведок . Џогер који трчи поред смрдљиве депоније.

Јадна ли си Србијо !

marisav
(Besposlicar)
16. јул 2024. у 10.37
Brokeru, iz prve ruke sam za moga boravka u neposrednoj okolini Zajecara saznao kako zajecarska policija iznuduje priznanja od pojedinaca. Jednog kriminalca koji je oteo ženu coveku iz Velikog Izvora, sela odakle potice i Nikola Pasic, davnasnji predsednik vlada Srbije i Jugoslavije, stavljali su lance na noge i drzali ga u jednom podrumu koji je do odredjenog nivoa bio popunjen hladnom vodom. Lično mi je taj covek pricao. Osveta zbog ljubavnog trougla i pokusaj da mu iznude priznanje za nelegalnu trgovinu drogom rezultirala je time da je bio pod takvom torturom kakva se mogla zabeleziti u najgorim koncentracionim logorima u Prvom i Drugom sv ratu.
Ovom prilikom ne želim reći da taj covek koji mi se zalio kako je bio obradjivan i na koncu osuđen na 12 godina robije i nije bio kriv,, samo isticem da su takvim metodama u zajecarskom okrugu itekakko skloni policijski pendreci koji misle da ni za šta ne mogu odgovarati..može im se...
dr-mors
17. јул 2024. у 05.42
(Besposlicar), možeš li da skratis inicijalni tekst?!
marisav
(Besposlicar)
17. јул 2024. у 10.59
Dr-mors, ja ne pišem znanstvene tekstove pa otuda i ne pruzam skracene verzije- SUMMARY.
No, ovaj puta za tebe, jer moguće imaš problema sa koncentracijom dok čitaš, i sledeće
U većinu tv jazbina u Beogradu dolaze ovakve spodobe kao u emisiji KURIRA koji vodi Jovana, voditeljka poznata najviše po emisijama POSLE RUCKA na Happy tv.
Dakle, pomenuti vise manje redoviti gosti obavezno nekoliko puta moraju patriotski reći da je ili Vucic, nas otac i majka, u pravu, da mi imamo policiju i vojsku samo takvu da i samo sto nije nas oslobodila i poslednjeg kriminalca a o Kosmetu kao privremeno otudjenom da i ne govorimo.
Nakon takvih papazjanija tokom kojih se redovito prati i samocenzurise sve sto će se reci jer da SVI VUCI BUDU SITI I OVCE NA BROJU, gotovo da ne može da se desi propust kao pre nekoliko dana kada se u program javi covek koji je pre godinu dana izgubio majku u okolini Negotina ili Donjeg Milanovca. Posle toga, borska policija koja je nadlezna za tu teritoriju gotovo da ništa nije poduzela već mu je odbrusio sef parade da je majka verovatno sa 63 godine zivota bila dementna, tj zaboravna pa se negde zagubila. To sto je pri tome iz stada nestala i neka posebna pasmina koze, nije objašnjeno da li je i zaboravnost koze razlog njenog nestanka.
Nismo citali mnogo po novinama, ni tv ni radio stanicama, nema halabuke, nema ni stranih novinarskih piskarala,,uglavnom tisina zaglusujuca.
U studiju Grgur i Blazo, penzionisani policajcina i još neko, gotovo zamukli, muljaju i cude se, pa i konstatutuju ---u kakvoj mi to zemlji živimo kad žena nestade i VELIKO Ništa!
Imaš li ti Dr morse kakva saznanja i jesi li shvatio u cemu je problem,,ovo je najkrace kako ja mogu objasniti, a mogao bi da napisem dvadeset stranica teksta na ovu temu, no mi mrsko...reci i ti koju, a ne saplici pitanjima koja veze sa pamecu nemaju.
Treba li ti još kraca verzija da bi razumeo???
zlatiborac
17. јул 2024. у 18.41

„Treba li ti još kraca verzija da bi razumeo???”

Naravno da nu treba - pa prema tome evo jedne u nizu mnogih:

https://www.youtube.com/watch?v=DY0NLncYEXE
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.