Дискусије : Политика

 Коментар
Ko je za
Power12345
19. јун 2024. у 05.50
ultimatum i ko je za ..

1. **Zaustaviti korupciju**: Sprovesti rigorozne mere protiv korumpiranih zvaničnika, uključujući transparentne istrage i stroge kazne.
2. **Zaustaviti kriminal**: Pojačati borbu protiv organizovanog kriminala i osigurati bezbednost građana putem efikasnog pravosudnog sistema.
3. **Zaustaviti eksploataciju zemaljskih resursa**: Obezbediti održivo korišćenje prirodnih resursa i zaštititi životnu sredinu od prekomerne eksploatacije.
4. **Proterati sve opozicije koje rade protiv naroda iz zemlje**: Uvesti zakone koji štite integritet države i njenog naroda, ali uz poštovanje ljudskih prava i demokratskih principa.
5. **Povećati ulaganja u obrazovanje i zdravstvo**: Poboljšati uslove u školama i bolnicama, obezbediti pristup kvalitetnom obrazovanju i zdravstvenoj nezi za sve građane.
6. **Podržati domaću privredu i poljoprivredu**: Stimulirati razvoj domaćih preduzeća i poljoprivrednih proizvođača putem subvencija, povoljnih kredita i smanjenja birokratije.
7. **Povećati plate i penzije**: Raditi na povećanju životnog standarda kroz veće plate i penzije, kako bi građani mogli dostojanstveno živeti od svog rada.
8. **Unaprediti infrastrukturu**: Modernizovati putnu mrežu, javni prevoz, vodosnabdevanje i energetsku infrastrukturu kako bi se poboljšao kvalitet života.
9. **Borba protiv nezaposlenosti**: Kreirati nova radna mesta kroz podršku inovacijama, startapovima i razvoju novih tehnologija.
10. **Transparentna vlast**: Uvesti potpuni uvid građana u rad državnih institucija i trošenje budžetskih sredstava.
11. **Povećanje socijalne sigurnosti**: Obezbediti bolju podršku socijalno ugroženim kategorijama, uključujući nezaposlene, penzionere i osobe sa invaliditetom.
12. **Razvijanje kulturnih i sportskih aktivnosti**: Podržati razvoj kulturnih i sportskih programa koji doprinose opštem zdravlju i društvenoj koheziji.
13. **Zaštita prava radnika**: Obezbediti poštovanje radničkih prava, uključujući pravo na pravedne uslove rada i adekvatnu zaštitu na radu.
14. **Poboljšanje javne uprave**: Smanjiti birokratiju i poboljšati efikasnost javne uprave putem modernizacije i digitalizacije usluga.
15. **Zaštita potrošača**: Osigurati prava potrošača kroz stroge regulative i mere koje štite od prevara i nepoštenih poslovnih praksi.
16. **Podsticanje nauke i tehnologije**: Ulagati u istraživanje i razvoj novih tehnologija koje mogu doneti koristi društvu i ekonomiji.
17. **Unapređenje ekologije**: Sprovoditi politike zaštite životne sredine i promovisati održive prakse u svim sektorima društva.
18. **Jačanje nacionalne sigurnosti**: Poboljšati kapacitete odbrambenog sistema kako bi se obezbedila sigurnost granica i zaštita građana.
19. **Promocija jednakosti i nediskriminacije**: Boriti se protiv svih oblika diskriminacije i promovisati jednakost u svim sferama društva.
20. **Podrška mladima i porodicama**: Kreirati programe podrške za mlade i porodice, uključujući subvencije za stanovanje, obrazovanje i zapošljavanje.

---
Power12345
19. јун 2024. у 06.02
Točka 19 (devetnazat)

Promocija jednakosti i nediskriminacije: Boriti se protiv svih oblika diskriminacije na osnovu rase, vere, etničke pripadnosti i drugih karakteristika. Važno je očuvanje tradicionalnih porodičnih vrednosti i institucije braka između žene i muškarca, uz poštovanje prava svakog pojedinca da živi kako želi bez nametanja svojih stavova drugima.

Milles_Broker
19. јун 2024. у 06.47
Lepo si ovo srocio .

E sad obrati se svim Srpskim institucijama a prvenstveno onom
mamalazu što se oblizuje i što ne može da otvori gubicu a da nešto ne slaze .

I cekaj odgovor !

U međuvremenu ti preporucujem da odgledas ovo .
Nije dugacko.
Ako ti smeta istina o nama Srbima NEMOJ da otvaras i da gubis vreme.

https://www.youtube.com/watch?v=S__4dUjQH-Y
Power12345
19. јун 2024. у 13.42
Milles_Brokeru, da pratim gospodina Velimira Abramovića, koji je poznat po svojim dubokim i inovativnim pristupima razumevanju vremena i njegove uloge u fizičkoj realnosti.
Abramović je osnivač Fondacije nauke o vremenu, gde je razvio svoju teoriju temelja nauke o vremenu.

Abramovićeva teorija naglašava Konstantno prisustvo kao ključni koncept, što znači da vreme nije prolazno niti se meri u tradicionalnom smislu. Umesto toga, on je uveren da je vreme kontinuirano prisutno u svakom trenutku, čineći esencijalni deo sveukupne stvarnosti. Ovaj pristup postavlja temelje za potpuno novo razumevanje vremena, suprotstavljajući se tradicionalnom shvatanju linearnog niza događaja.

U njegovim matematičkim modelima često se koriste koncepti tačke i nule kao simboličkih reprezentacija. Tačka simbolizuje tačku u kojoj je sve sadašnje, gde se svi trenuci koncentrišu, dok nula može simbolizovati beskonačnost ili trajno prisustvo vremena u svakom aspektu univerzuma.

Abramovićev pristup ima dubok uticaj na naše shvatanje prirode vremena i prostora, otvarajući vrata novoj... u oblastima filozofije, fizike i metafizike. Njegovo delo ne samo da inspiriše razmišljanje o fundamentalnim pitanjima stvarnosti i postojanja, već i poziva na istraživanje granica našeg razumevanja univerzuma i našeg mesta u njemu.Interesantan Lik kao i mnogi Filozofi
Power12345
19. јун 2024. у 13.57
Ako uzmemo PR: - čoveka - tačku & vreme..

čovek i vreme ilustruje jedinstvenost svakog trenutka ili pojedinca u prostoru i vremenu.
Svako od nas ima svoj jedinstveni „tačkasti” trenutak u životu, što naglašava važnost svakog pojedinca i njihovog specifičnog mesta u univerzumu.

Nula kao vreme ili čovek predstavlja ideju da je vreme neprekidno i beskonačno prisutno. To podseća da smo deo kontinuiranog toka vremena, koji se neprestano razvija i menja. Ovaj koncept naglašava našu povezanost sa širim kosmičkim kontekstom i konstantnim evoluiranjem kako pojedinaca, tako i univerzuma.
dulebg
(posmatrach)
19. јун 2024. у 18.20
Нема веће корупције од Америчке.
А све ове остале тачке су рецепт: како држати колонију у покорности.
e_da
(oʞɐdoɐu)
19. јун 2024. у 20.18
Utopija!
Pa ko razume, razumeće.
C_A_B_O
20. јун 2024. у 09.39
Korupcija se ne rEsava ni sEcEnjem ruke...danas je TO apsloutni virus raširan SVUDA
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.