Дискусије : Политика

 Коментар
Tramp proglasen krivim po svim tackama optuznice
Starac_Foco
(--)
02. јун 2024. у 09.19
Niko da pokrene jednu (ne)ozbiljnu temu da je Trump proglasen krivim po svim tackama optuznice zato što mu ga je Stormi oglabala u nekim davnim prošlim vremenima kad se on uopste nije bavio politikom...

Dok ga je Monika pofuflala Bilu, presjedniku, u sred Bijele kuce, i što se saznalo odmah, i nikom ništa...

Stormi je inače u svojoj bogatoj „duboko grlo” karijeri popusila hiljade kita. Ali joj se samo od Trumpove stuzilo, i medicina još nije u stanju da objasni kako je moguće da je mucnina spopala tek sad - poslije 18 godina :)

geriatrikus
(zvakac karamela)
02. јун 2024. у 12.38
Ово би морала бити „најозбиљнија тема” у главама свих становника планете. Не смијемо бити увучени у причу да се овдје ради о борбама политичких противника, о томе колико нам је симпатичан Трамп или Клинтон или било ко трећи.
Не смијемо ни пребацити ствари у поље Америке и рећи како су ОНИ покварени итд...морамо поставити себе на мјесто Трампа и размислити о процесу демократије, о правосуђу и правној држави и покушати се ставити у кожу „малог човјека” какви смо и ми сами, који поштен, прав и честит из било ког и било колико минорног разлога буде на путу неког ко има неког и потражи правду у правосудном систему своје земље.
Ово је у Србији и Републици Српској изражено у још горој, примитивнијој верзији, гдје се наше судије, а поготово тужиоци повијају према свакој владајућој коалицији и дискредитују све оно што би требали да представљају у заштити интереса народа.
Понављам, ви сутра можете постати Трамп гдје ће вам све бити уништено одлуком корумпирана правног система.
Знам да се то неће вама десити, боли вас дупе, увијек се неком другом дешава, али опет...ко зна?
D-Man
(U prolazu)
03. јун 2024. у 13.46
Одређене интересне групе праве све већи раздор међу становништвом у САД. Једног дана ће тај раздор бити толико дубок да из њега може само да прокључа лава и да се разлије на обе стране дубоке пукотионе. Можда смо се толико приближили тој ерупцији да тога још нисмо ни свесвни.
C_A_B_O
03. јун 2024. у 17.43
DEMONI ne miruju a RETARDI vladaju i ispunajvaju i naj perverznije zelje demona. Porodica, nacija, kontinent, covecanstvo...JE U OPASNOSTI ...ALI čak ni čestiti ljudi NE želE da vide...a pocelo je 'aman juče a zavrsice sutra kao armagedon
Zorrko
05. јун 2024. у 00.41
------
D-Man
(U prolazu)
03. jun 2024. u 13.46

Одређене интересне групе праве све већи раздор међу становништвом у САД.
--------

kakve sad interesne grupe? hoćeš reći da neki rade neke zakulisne radnje za svoje interese?

ali to je nemoguće!!! pa svi znamo da je sve jasno i transparentno.

svi ostali koji tvrde suprotno su teoreticari zavjere i antivakseri!

daj neki izvor za svoje tvrdnje !

------
Једног дана ће тај раздор бити толико дубок да из њега може само да прокључа лава и да се разлије на обе стране дубоке пукотионе. Можда смо се толико приближили тој ерупцији да тога још нисмо ни свесвни.
--------

razdor, koji razdor?
jel onaj koji kad su izbodeni htjeli unisititi zivote onih neizbodenih, izbaciti ih sa posla, unistititi im egzistenciju, i totalno im onemouguciti komunikaciju? a sve to u ime naroda?

ma to su sve bile sitnice... najbolje sve to zaboraviti, jel tako?

A sad kad se mladi ruse od iznenditisa i srcanih udara, ti bi one koji su se bunili i dalje htio usutkavati?
Da se to ne cuje?

I ti sad pricas o razdorU?

dok je tvoj naucni idol fauci dokazano uzeo 500 miliona dolara za laži i ujdurmu na koju si ti nasjeo?
i slični zločinci , a koje podržavas?
Zorrko
05. јун 2024. у 22.57
А у међувремену је још једна тема побрисана, све са чињечним тврдњама стварне струке и науке……. не зна се више која по реду.
Ваљда то неке интересне групе раде?

А не мали избодени лицемјерни гузичари?
Starac_Foco
(--)
06. јун 2024. у 10.02
O moj Zorule, velis interesne grupe... E to su kite od grupa ako zaista vode politiku i na jednom propalom forumu, gdje vlasnika (ko god da je i ako uopste vise postoji) savrseno ga boli kitac za forum... Jer da je drugacije, ne bi neke teme na naslovnoj strani stajale po 6 godina, sa solidnom sansom da će njihovo postojanje na naslovnoj strani da doceka i jubilarnih 10 godina :).

Interesne grupe na forumu gdje nikakvo azuriranje ne postoji već godinama, i na diskusiji gdje u prosjeku dnevno ne zaviri vise od jedno 10 diskutanata, možda 15 vikendom. Alo? Avizaj se...

Ja malo slabije pratim koje teme postavljas i kad budu obrisane. Fer ili ne, ovo je privatni forum pa neki preostali moderator (cudi me da uposte vise ima onih voljnih da to rade), može da između pravila koja se ti slomi citirajuci, primjeni i ono koje ne citiras - da te može brisati bez objašnjenja. Premda objasnio ti je već makar jednom.

Ne znam da li si primjetio da i kad te ne brisu, uglavnom pricas sam sa sobom, pa čak i tvoji istomišljenici se slabo javljaju, tj ne postoji bas neka volja za razmjenu mišljenja. To može da se tumaci kako hoćeš, između ostalog da sacica preostalih diskutanata nema šta da kaže, zato što si ti 100% u pravu, i nisu ti intelektualno ni do koljena. Šta god da je razlog, cinjenica je da ta volja ne postoji, a ako ti po sto deseti put ponovis neku temu, te volje će samo još manje da bude.

„Glede” toga, da li si razmišljao da nadjes povoljniju sredinu za razmjenu mišljenja. Ako nečega ne fali u danasnjem svijetu, to su internet forumi, ima ih koji trenutno imaju 1000 puta veci promet od SC-a, i gdje ćeš definitivno moći da vodis borbu sa sebi ravnim.
Zorrko
06. јун 2024. у 11.36
hvala cijenjenom Foci za komentar, veli da ga ne zanima šta ja pišem, ali svejedno si da truda da napise poveci komentar, sve da mi pojasni neke stvari.

Bas dobrodusan neki covo...

jedino ne pojasnjava: ako nikog ne zanimaju moji postovi, čemu onda toliki trud da se toliko zasipaju minusima, i konstantno brisu?
Zorrko
06. јун 2024. у 11.52
------
Starac_Foco
(--)
06. jun 2024. u 10.02

Interesne grupe na forumu gdje nikakvo azuriranje ne postoji već godinama, i na diskusiji gdje u prosjeku dnevno ne zaviri vise od jedno 10 diskutanata, možda 15 vikendom. Alo? Avizaj se..
---------

po broju minusa na pojedinim temama, ja imam blagi osjecaj da je taj broj diskutanata puno veci.
ili se ja varam? Možda ti minusi padaju s neba?

--------
Ja malo slabije pratim koje teme postavljas i kad budu obrisane.
--------

istina, teme koje su pobrisane, je prilično teško pratiti.
No sama cinjenica da se redovno brisu, kazuje nam da su prilično popracene, zar ne?
Zorrko
06. јун 2024. у 12.00
-------
Starac_Foco
(--)
06. jun 2024. u 10.02

„Glede” toga, da li si razmišljao da nadjes povoljniju sredinu za razmjenu mišljenja.
--------

glede teme i Trumpa, a koji je proglasen krivim po svim tackama optuznice:
svojedobno su i njemu dobrodusnici savjetovali da ne piše šta piše, te ga, za nejegovo vlastito dobro, pobrisali i zabraniili na tviteru, fejsbuku i ostalim drustvenim mrezama

Pa mi nije jasno zašto sad Foci smeta sto je Tramp osuđen po svim tackama optuznice?
Starac_Foco
(--)
06. јун 2024. у 12.02
Ja lično procitam jedno 70% onoga sto ti napises, i možda otvorim jedno 40% linkova koji postavis. Već bar jedno godinu slabo repliciram čak i kad se meni lično obracas, a shvati to kako hoćeš. A i kad sam imao nešto da kažem zadnjih jedno 6 mjeseci, nije bilo da te napadam, nego da te na neki način branim - da te puste da postavljas šta oćeš ali bez vrijedjanja, pa kome se cita ili diskutuje sa tobom, do njega je. Toliko o mojoj zluradosti. A minuse ti NE dajem, osim u vrlo rijetkim situacijama, u vrh glave jedno 3 komada godisnje, sa tendencijom pada. Ne samo tebi, minuse veoma rijetko dajem bilo kome. Pluseve dajem malo cesce, ali i to nije vise od jednog plusa mjesecno, u prosjeku.
ZorrkoПорука негативно оцењена. Покажи

Zorrko
06. јун 2024. у 12.19
------
Starac_Foco
(--)
06. jun 2024. u 12.02

nije bilo da te napadam, nego da te na neki način branim - da te puste da postavljas šta oćeš ali bez vrijedjanja, pa kome se cita ili diskutuje sa tobom, do njega je.
--------

sad mi nije jasno, od koga ili čega da me branis?

Pa gore si napisao da su ove stranice rijetko ili nikako azurirane, i da tu poneki zalutali moderator samo povremeno navrati?

Dakle, ne vidim od koga ili čega da me branis?

a što se tiče vrijedjanja, kako to da slučajno nisi primjetio da ja nikad ne zapocinjem prvi sa vrijedjanjem?

nego samo odgovoram na intelektualne argumente tipa cuclaj kitu majmune i slične... izgleda da je takvo argumentiranje sasvim prihvatljivo?

kao i sto je prihvatljivo i da je Tramp osuđen po svim tackama optuznice, a od kojih ni jedna nema veze sa zdravim razumom?
Zorrko
06. јун 2024. у 19.18
ali da se vratimo na temu:

Tramp je svojedobno bio zabranjen i pobrisan sa vecine drustvenih mreza, pod obrazlozenjem da siri dezinformacije i potice na nasilje (bez ikakvih dokaza i logickih argumenata, naravno)
Uz to je bio uzasno iritantan mnogim 'demokratskim i progresivnim' ljudima.(čitaj - ispranomozgasima), pa su mtakvi uvelike podržavali njegovo brisanje i zabranu.

E sad:

Da li je to brisanje i zabrana bilo opravdano i zakonito?

Znamo da su te drustvene mreze u privatnom vlasnistvu, i prema nekim mišljenjima, vlasnici imaju pravo da brisu i zabranjuju koga god hoće.

dakle, ako je brisanje i medijska zabrana bila opravdana i moralno prihvatljiva, onda pretpostavljam da je i lov na vjestice i namjestena osuda protiv protiv njega isto tako ispravna i moralno opravdana?

Ili možda ipak nije?

šta uvazeni diskutanti misle?
Starac_Foco
(--)
06. јун 2024. у 21.16
Zorrko
06. jun 2024. u 12.19

sad mi nije jasno, od koga ili čega da me branis?

Pa gore si napisao da su ove stranice rijetko ili nikako azurirane, i da tu poneki zalutali moderator samo povremeno navrati?

Dakle, ne vidim od koga ili čega da me branis?

*****
Kao da ti je pokrace pamcenje. Branio sam te od tog zlocestog moderatora koji ponekad navrati i koji te slao na diskusiju zdravlje da tamo diskutujes to cime si opsjednut. Ali, posto kažeš da nisam trebao, zaklinjem se da neću vise nikad...

S što se Trumpa tiče, osuditi ga zato što mu ga je neka kojoj je to svakako bio posao oglabala prije 18 godina je onaj sistem, kadija te tuzi, kadija te sudi... A i nejasno sto je on uopste pokusavao tu glabaljku da ucutka parama. Nije je silovao, sama pristala, šta onda, koji je to grijeh? Trumpa se shebale tom i sličnim smicalicama americke kapice, a jedan od njih mu u kuci sjedi...
Zorrko
06. јун 2024. у 23.23
Хе хе, драг си и духовит фочо.

Али избјегавање конкретних одговора мислим да ти неће помоћи да ријешиш проблем савјести.

То ће те прогањати заувијек, без обзира објављивао ја постове или не, и колико се моји постови брисали

Ето , сад је попај горе објавио тему.
Истина се не може сакрити
Zorrko
06. јун 2024. у 23.38
Лажи, и скривање лажи је гријех према богу и људима.

Знам да имаш понос, и да ти је тешко признати да си био преварен и у криву. Осјећаш се као тешки глупан, јел тако?
Понос је тешка ствар. Али ниси једини, многи су били преварени, ако те то тјеши.

Али господ је милостив и опрашта, ако се искрено покајеш.

До тебе је.
Zorrko
06. јун 2024. у 23.39
Гријешити је људски, Господ опрашта ако признаш гријехе
Zorrko
06. јун 2024. у 23.51
А ако се бојиш да ћу се ја ругати ако признаш да си био у криву, не брини, нећу се ругати.

Ко сам ја да се ругам људима који коначно признају истину?
Као да сам ја непогрешив и увијек у праву?
Zorrko
07. јун 2024. у 00.39
Пс:

Драги фочо, ако и даље имаш потребу причати о томе како ја вређам људе, позивам те на ову тему коју је отворио попај, па да онда расправљаш о вређању. Ако тема у међувремену не буде обрисана….

https://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/17511781/visak-smrtnih-slučajeva-nepoborivi-d okaz-je-konac.html?15
Zorrko
07. јун 2024. у 00.52
На тој теми, мало након поноћи, 6 минуса у 10 минута?
А фочо вели да ове дискусије нису добро посјећене?

Па не би баш рекао…..
ZorrkoПорука негативно оцењена. Покажи

Zorrko
07. јун 2024. у 00.56
Пардон, у 10 минута је већ 9 минуса, и 3 плуса. Укупан зброј је 6
Starac_Foco
(--)
08. јун 2024. у 08.38
OK Zore, evo priznajem, zahebali su me.

Ja sam i ranije ovde pisao da se pri danasnjoj pameti ne bi vakcinisao. A čak ni pri ondasnjoj da nije bilo iz potrebe. Ne zbog posla (meni je čak i odgovoralo da me otjeraju, jer morali bi mi isplatiti priličan severance) već zbog porodicnih okolnosti jer svake godine moram da idem u „kraj” a ponekad i dva puta. A kad je Jusaga uveo zabranu izlazka iz Kanade bez ubodenija, nije se moglo naslutiti da li će taj fermen trajati 3 mjeseca ili 3 godine.

Ali evo priznajem ovaj put jasnije i glasnije, prevarili su me. Ovim si i ti konacno upucao svog prvog vaksera :).
Zorrko
09. јун 2024. у 01.28
Првог?

Па ти си већ четврти-пети…

Углавном ,у приватној кореспондцији људи прије признају истину…
dr-mors
14. јун 2024. у 14.27
Tramp proglasen krivim po svim tackama optuznice
=====

baja je neverovatan tip..
sto ga vise pljuju i tuze kao državnog krimosa no-1,sve je vise popularniji..

Nezahvalno je biti prognozer.. (što se tiče americkih predsednickih izbora) ali za sada, Tramp ima najvece sanse da opet postane americki predsednik..
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.