Дискусије : Политика

 Коментар
Srpsko graDzansko vIjecE
C_A_B_O
29. мај 2024. у 17.01
Posle kojekakvih nesrpskih NataSSa, JeHlena. MahriHnikaaa i KOJEKAKVOG smeca mišljah da IZDAJNICI naroda moga dostigose DNO dna no posle nAAAAke „objave” samoproglasenog „srpskog GRADZANSKOG vijeca” povodom najnovijeg cirkusa „glede” nezakonitosti silvercitija aman se razboljeh. ALIJINI 'rbi se dokazuju danas,kad mogu OTICI u slobodu ali MORAJU raditi a ne PRDITI protiv svog naroda. Mirsad Lazovic i Miralem Pejanovic bjehu sinonimi IZDAJE 92-95 no danas je teško nabrojati ove izvikanije izdajnike, of TriviCkije, KrajSSnicija, Kozarija ali i Idriza Mjatowcija koji se( je)obrezao juče. Sve dobi balkanski ( srpski) odraz kad IZDAJNIKOV brat dobi po piXi od malojetnih nestanih polukriminalaca zarad IDIJTARIJA svojih. , zamisite..u CRNOGRADU!

OVDE me izbrisase kad postavih da bi mene nekada otac JAVNO isamarao a Boga bi i IZUDARAO da mi ko uzme loptu
a ja vicem iz dvorista TAAAATAAAA ...Poremeceni umovi cija će dEca sutra ( a nečija odavno) ustajati u podne s ljubigamajka i ziVeti od DEDINE penzije jesu potomci NELJUDI iz sistema kojima se mOGLO sve i svasta i koji nemogase Ništa sami privrediti, smisliti nauciti a KO nije naucio da živi sa OKOLINOM nek mu uzmu LOPTU.

STRIC buduceg „reprezentativca” poSSre i prdihovine doseze NEZAMISLIVO dno dna i RED bi bio da braticu pomoćne da ostvari zelju da u SmrdajeWu. U tom „romanticnom” islamsko-kriminalnom , zavidnom i zlobnom gradu sa psihologijom mahale ( bez nekadasnjeg sarma) zasluzuju da SMRDE svi srpski izdajnici a ne samo da se javljaju s NEPRIJATELJSKIH medija.
ostrigas
29. мај 2024. у 17.55
Dobra tema Savo.
Nazalost sve je vise srba koji bi rođenog oca prodali za saku dolara.
Jednom sam ovdje spomenuo da je jedino rjesenje da se prvo rasisti sa takvom sortom ljudi.
Onaj ko je bio u ratu, u njihovim (lojavim) rukama zna o cemu pricam.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.