Дискусије : Политика

 Коментар
Poginuo iranski predsednik
ofarbaniboy
(varim)
20. мај 2024. у 02.29
Kad me niko ne slusa da posle Fica treba mnogi da se pripaze...
Starac_Foco
(--)
20. мај 2024. у 08.00
Ono sto me cudi u vezi sa tim je da se o tome slabo prica po medijima. Npr, sinoć odgledam kanadske vijesti na jednom od najgledanijih kanala (CTV). Vijesti traju pola sata, ali ni rijeci o tome... A te vijesti su emitovane bar jedno 5 sati posle objave nekih agencija da Raisi nije prezivio udes...
Tubby
20. мај 2024. у 16.47
CTV ima preca posla ... ako ne jave da je lokalna kornjaca presla put u neloj kanadskoj vukoje8ini ništa nisu uradili.
Starac_Foco
(--)
20. мај 2024. у 21.43
Upravo tako, CTV se uglavnom bavi objavljivanjem gluposti. Sinoć jesu imali prilog o vazdusnom saobracaju, ali ne o helikopteru koji je pao (vjerovatno iz neciju pomoć...) i u kojem na nastradao presjednik jedne ipak važne i velike države, već da je neki mlad mamak postao pilot kupio mali avion i u njemu provozao svoju babu od 97 godina, pa baba sva procvjetala od sreće... A na vrhu komandnog lanca iznad CTV sjedi izvjesni Mirko Bibic, od oca Veljka iz Srbije (majka francuskinja)... Mirko je na celu Bell-a koji je vlasnik Bell Media koji je vlasnik CTV...
terazije
(\')
21. мај 2024. у 00.09
Iranska dijaspora slavi svuda po svetu! Ispred abasada i konzulata Irana, u Americi i Kanadi su napravili veliku proslavu!
intrigue
21. мај 2024. у 00.19
нен баш свугде , ево ја живим баш у делу града где их баш има ...и нисам видео да било ко од њих слави .

спомињао сам и пре .
увек ми је било интересантно то да је у Ирану систем такав какав је и да је власт таква каква је ...а ови „моји” иду тамо овамо кад им падне на памет .
имају тамо бизнисе , дођу овде (Канада) , буду мало ...па опет за Иран да обиђу бизнис...
и лову доносе , купују скупа кола ...итд .
не сви , али их има доста .

а у вези овог што је загино .
зајебано је за нас Србе определити ...на прву ко га јебе , један „турчин” мање ...а на другу , добри су са Русима ...а заједно су против нашег душманина Чемериканаца .

јебига , несрећа је несрећа ...тако је исто могао пасти и један од она два хеликоптера (било их је 3 у Азербејџану) ...али није .
пао је баш овај у ком је био председник .
:))
Tehnicar
(Tehnicar)
21. мај 2024. у 08.46
Mislio sam da su iranske vodje i generali malo mudriji, a njihova ratna tehnika savremenija.
40 godina stari helikopteri voze predsjednika preko granice u Azerbrjdzan, koji zna da ga sateliti vrebaju na svakom koraku.

C_A_B_O
21. мај 2024. у 13.28
Zastave su iz doba „imperije” i gotovo svi tada sretni koji odose malo su se ozarili..MALO...jer koliko god se politicki razlikovali ili nacionalno.. a nisu sve Farsi...SVI imaju srce za OTADZBINU...za razliku od MNOGD „srba”...I oni sto odose sa Rezom IDU u otadzbinu...mooozda samo po koji SRAWAK pripadnik NE, a i oni su 75+...No FICU je odEzbedjenje dovelo na streliste, Ovoga ocito oborili elektronskim sredstvima,ubise egipatskog novinara sto objavi KO ima vile po crvenom moru, sva neobična ubistva u zadnjih pedestak godina su politicki povezana ,izvrsioni PRIVATNICI a pomoći sluzbi, aviJoni se ruse kad kom zatreba ...putnicki naravno..sad ko 'oce nek vEruje u meteoroloske razloge...lakse je reč' Bozja volja no istrazivati što se NE SMEEEEEE!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.