Дискусије : Фитнес

 Коментар
Prepona istegnuta i šta za opporavak?
aiuto
(student)
07. новембар 2009. у 05.51
Povredio sam preponu tj. istego još pre 6meseci i malo se oporavila dok mirujem ali...Zaboli me ponekada kada se fizicki angazujem!Da li postoji mogućnost da je oporavim terapijama sa bioton lampom?Koliko tretmana dnevno i koliko nedelja ili kako već?Šta je najbolje za oporavak osim mirovanja?
Mexico
(Trust Nobody)
09. новембар 2009. у 18.40
Nisam 100% siguran ali mislim da ne treba da forsiras takve stvari sa naglim treningom ili vezbama sto znaci možeš da probaš jedan izvestan period sa skroz malim intezitetom vezbi pa da povecavas postepeno ali ako osetis bol bolje odma stati da ne bi imao gore posledice.
Ja sam tako jednom nezagrijan dosao na trening (Tae Kwon Do u pitanju)
napravio split nezagrijan te istegnem misic i bas kao ti 6 meseci nikakve pomoći mi nije bilo dok me nije prestalo samo od sebe.
Nema šta sve nisam probao,steznike,vezbe,forsiranje ali ništa nije moglo da otkloni bol.
aiuto
(student)
10. новембар 2009. у 08.31
Isto tako sam je i ja presisao na kick-box-u i od tada auu već nekih 6 meseci ima.Malo mi je bolje ponekada je osetim nadam se da će biti sve bolje i bolje,a ide i sezona skijanja ..
Mexico
(Trust Nobody)
10. новембар 2009. у 19.18
Mislim da će biti sve u redu i ne forsiraj onda.Sam ćeš osetiti kada budes spreman za punu kondiciju i povratak.
lotosova
(fitness instruktor)
31. јануар 2010. у 08.40
te povrede su česte ali uglavnom izazvane nepaznjom prema svom telu:)
ono na šta trebaš da obratis paznju je sledeće
tusiraj zonu od toplog ka hladnom i to nekoliko puta za redom ,često je u početku neprjatno ali se telo navikne na brze promene toplote vode:)
postoje i kreme koje malo ublazavaju bol a pospesuju cirkulaciju pa se povreda lakse podnosi i brze oporavlja:)
intezetet treninga mora znatno da se smanji jer će samo da pogorsa stvar ali to ne znaci i sam prekid.aktivan odmor kao sto je relaksacija i istezanje misica može dosta da pomogne ,vrlo je važno da se razlikuje bol i napor,i da ništa ne radis sto ti ne prija,ako si poceo onda si sigurno primetio poboljsanje od lampe .
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.