Дискусије : Фитнес

 Коментар
Gladijator
weifertboy
(ptica)
16. октобар 2009. у 15.51
Nedavno sam kupio Gladijator.
(http://www.ringsport.co.rs/slike/amv/ps1.jpg)
Na sajtu firme koja prodaje sprave piše da može da se radi preko 20 vezbi ali ja nisam uspeo da otkrijem vise od 7-8 vezbi koje radim.
Inače lično nisam nešto naročito zadovoljan jer mi se čini da je vska vezba na neki način osakacena da bi postijale i druge vezbe.
Prednji i zadnji lat su u neku ruku i najbolji ali je loše to što ne moza da se menja visina sedista.
Pek dek nije dobar jer su rukohvati postavljeni nisko,može nešto da se improvizuje ali nije to to.
Na ovoj masini postoji i sedeci benc ali dok radim tu vezbu osecam i jak pritisak na ramenima.
Sa sipkom za lat radim i triceps.
Mogu još da se rade i kvadricepsi,vucenje do brade(ali kad stavim punu tezinu tegovapodizem celu spravu)i ja vise nisam uspeo da se setim ni jedne vezbe koju bih mogao da radim.
Ako neko zna ili ima neki predloga neka javi šta bih još od vezbi mogao da radim na ovom gladijatoru.
luxati
(klavir stimer)
18. октобар 2009. у 12.51
nemoj da mislis da te zezam ali ako ima ikakve sanse vrati to gde si kupio. ima li bilo kakav gym u kraju kod tebe?
_Marshall_
(Student)
19. октобар 2009. у 03.33
Nazalost ovaj decko iznad mene je u pravu. Sve te masine koje garantuju 20 drugacijih vezbi pa onda na tv-u reklame tipa debela krava od 90kg pa kao posle 3 meseca koriscenja izgleda kao Gisele Bunchen... sve je to velika laz.

Obično „transform” masine koje se prodaju za kucnu upotrebu su inferiorne kvalitete, nezgodne su, limitirane, čak i opasne. Ako si se već odlucio za kupovinu transform masine onda si trebao da uzmes od neke firme koja prodaje bas za potrebe teretana. Ovde kod mene ima prodavnica bas za te stvari ali uvek su profesionalne masine za 30% skuplje nekgo ove kucne.

Moj savet ako ikako možeš da iskamcis da je vratis i da ti daju pare nazad pa fino uplati sa tim parama par meseci teretane i tamo da radis. Ako ne onda potrazi masinu koja je profesionalne kvalitete obično su skuplje ali rade ono sto treba da rade.
_Marshall_
(Student)
19. октобар 2009. у 03.38
Još jedna stvar koju sam zaboravio ako hoćeš da imaš izrazena prsa kao grcki bog onda se to radi sa bech press klupom, i dumbell tegovima. Takva klupa je sigurno jeftinija od te skalamerije i veruj mi bench press je bog i batina za prsa i tricepse, čak i latissimus dorsi na ledjima. Inače transform masine se koriste kod ljudi koji imaju neku vrsu povrede pa ne mogu da dizu slobodan teg. Ja na toj masini kad odem u gym radim 130kg ko a napor mi ispadne ko da radim sa 80kg bench pressom.
weifertboy
(ptica)
19. октобар 2009. у 16.41
Svestan sam ja da masina koju sam kupio nije ni blizu profesionalnih ali sam se na kupovinu odlucio iz vise razloga.Nemam blizu mene teretanu cije mi radno vreme odgovara,ne mogu da verujem da u celom BG-u nema teretane koja se otvara pre 10 h ujutru,a i u teretani je obisno guzva.Drugi razlog za kupovinu te sprave je mali prostor sa kojim raspolazem.Ja bih najviše voleo da sam mogao da kupim sobni bicikl ili traku za trcanje,neku univerzalnu bench klupu i eventualno onu spravu na kojoj ima vratilo i propadanje.
Ali kao sto rekoh ogranicen sam sa prostorom.
_Marshall_
(Student)
19. октобар 2009. у 22.26
To je onda druga stvar, svakako onda radi na tome sto imaš rezultati će doći onoliko koliko budes radio. Lično nisam ljubitelj tih masina jer jednostavno nisam video nikakv napredak. Obično ih korisitm za zagrejavanje pre nego sto dizem bench. Ako budes u mogućnosti da negde uvalis manju klupu izmi 2 tega od po 20kg (bucice) videt ćeš rezultate veoma brzo, pogotovo ako možeš da menjas ugao klupe stvar je zakon.
barker
(istrazivac)
20. октобар 2009. у 03.42
Ja bih svima preporucila Total GYM (100-1500 zavisi od datuma proizvodnje). Zaista nema grupa misica koja ne može da se vezba niti dovoljno opterecenje (sto predstavljaa ustvari tebe pod raznim uglovima) Ako možeš da probaš kod nekoga bilo bi super. Jest malo nezgodno da ga sklapas svaki dan ali u sustini ne zauzima mnogo prostora i kad je otvoren.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.