Дискусије : Фитнес

 Коментар
Ja vise ništa nekontam
PrincipSD
(student)
25. септембар 2009. у 17.26
U ovoj temi „kako smanjiti stomak”, meni vise ništa nije jasno!

Da li je bolje trcati duže vremena nizim intenzitetom, ili je bolje kao sto ona djevojka kaže trcati do pola sata ali mjenjati intenzitet HIIT?

Cilj je smanjiti (skinuti) salo sa stomaka! S obzirom da svaki drugi-treci dan dizem tegove, neželim da gubim na misicima, nego iskljucivo na ono malo sala sto je ostalo na stomaku!
Dakle šta preporucujete? HIIT do 30 minuta ili 8-10 km jogginga odradenog od 45-60 min?
Mexico
(Trust Nobody)
25. септембар 2009. у 22.09
Joging i trbusnjaci najmanje 2 puta na dan ...
ElektricniOrgazam
(still free)
02. октобар 2009. у 14.48
Ne moguće je skinuti salo sa stomaka, a pritom ne izgubiti na misicima.
_Marshall_
(Student)
19. октобар 2009. у 03.13
Kao sto rece neko iznad ne možeš izubiti salo a da ne žrtvujes nešto misicne mase. Da bi skinuo stomak najbitnije ti je da pre svega promenis ishranu. Ne znam sa cime se trenutno hranis ali izbaciti sve sto ima visak ugljganih hidrata (carbohydrates), normalno izbaciti i masti.

Pošto dizes tegove verovatno imaš povisen unos proteina? obično ljudi koji hoće da nabace misicnu masu nerade kardio jer doprinosi gubljenju mase. Obično ako hoćeš da steknes misicnu masu ides u teretanu 3-5 meseci i radis sa tegovima (velike tezine manje repeticje) onda izmes 1-2 meseca i radis kardio da bi skinuo visak sala i normalno sa tegovima održavas kondiciju misica (male tezine veci broj repeticije)

Možeš raditi i jedno i drugo u isto vreme i postici rezultate ali opet ne znam koji ti je cilj? Znaci ako hoćeš da se resis stomaka kardio recimo 45-50 minuta sa promenjivim intenzitetom sprint/pa dzoging/ pa incline/ itd itd... imaš na svim aparatima „fat burn” opciju. Normalno bilo bi pozljeno da ides na tredmill 3-4 puta nedeljno ako hoćeš da skines salo sto brze.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.