Дискусије : Фитнес

 Коментар
Trbusnjaci za jacinu suta
Gervasius
(neotkriveni talenat)
15. септембар 2009. у 16.51
Cao. Zanima me koje trbusnjake je najbolje raditi za poboljsanje jacine suta (npr za fudbal ili tai box, itd). Ali trbusnjaci koji nisu previse stetni za ledja ili krsta...
Mexico
(Trust Nobody)
16. септембар 2009. у 20.19
Nisam siguran i vjerujem da će ti neko ko se profesionalno bavi tim dati najbolji odgovor ali ja mogu da kažem da možda ne bi bilo loše da radis trbusnjake tako što legnes na bok,umesto na ledja i izdizes se kao kad radis normalne trbusnjake kad lezis na ledjima pa se podizes i spustas.
Meni je to pomoglo i dalo vise snage za udarce u kojim koristim bokove poput high kicka,zadnjeg bocnog ili samo bocnog udarca.

Pozzz i izvinjavam se ako nisam znao to malo profesionalnije objasniti..
realmadrid
(vozac)
30. септембар 2009. у 07.35
pa da bocni trbusnjaci su za suteve tog tipa ali generalno sve vrste trbusnjaka ti jacaju udarac i preponski deo...sinisa mihajlović i roberto carlos su znali da posle svakog treninga ostaju da rade po hiljade trbusnjaka zato i imaju tj imali su sut kakav su imali :)
ileggala
(student)
10. октобар 2009. у 03.34
Dejan Savicevic je bio dosta lenj i nije voleo da trci a kamoli da radi trbusnjake...a opet je imao strahovit sut.Hoću da kažem...trbusnjaci imaju udela u jacini suta ali balans tela u momentu udarca je presudan.Dejan je imao neverovatan balans...pogledaj ovde...

http://www.youtube.com/watch?v=qdu7ik-3Fl4
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.