Дискусије : Фитнес

 Коментар
Pocetak novog početka
fotogenicna
(nail kozmeticarka)
01. јун 2009. у 05.16
Danas mi je prvi dan UN dijete :))

Resila i ja da skinem moj visak kilogramcica :))))

Ima li ko iskustva sa ovom dijetom?
Mexico
("Trust Nobody")
01. јун 2009. у 16.52
Jel to neka dijeta Ujedinjenih Nacija ...?
Ma mora biti dobra ako je to to.
blueflower
(Accounting)
01. јун 2009. у 17.26
Fotogenichna

Mani se raznih dijeta, samo se opterecujes vise oko raznih pravila svaki dan kako i šta jesti, to je napor. A da ne pricam o tome kako možeš svoje zdravlje da upropastish tim svojim dijetama.

Ako mi dozvolis, ja bih pricala svoje iskustvo koje primenjujem ovih dana, a sve za parolu: „U zdravom telu zdrav duh!”.

Najbitnija stavka kod mene je sto vise „gladovati”, sto vise fizicke aktivnosti u toku dana i ne jesti keks, cokoladu, cips ( ja sam bila ovisnik od ova tri zla). Razlog sto mi je organizam „tražio” ove „zloglasne poslastice” je sto nisam unosila dovoljno proteina u svoj organizam. Sada jedem porech za dorucak, neke vrste mahuna za rucak, za vecereu pijem nezasladjen caj. Primetila sam da unos proteina zasicuje organizam, ali ne sme se preterivati sa istim jer mogu se dobiti glavobolje i muchnina. Treba jesti svega pomalo iz svih grupa hrane.

Eto za početak toliko, ako želi neko da nastavim sa mojim skromnim savetima u vezi prirodnog nacina skidanja viska kilograma i zdravog tela, ja ću da nastavim pisati moje iskustvo. Naravno ovo nije nikakva reklama, samo želim da pomognem sto vise ljudi u ovoj opakoj bolesti modernog drustva, gojaznost!

Vezbanjem ne skidamo visak kilograma, nego povecavamo bolju cirkulaciju organizma i rada srca. Način ishrane je najveci faktor koji utice da pocnemo smanjivati kilazu, koliko unosimo kalorija putem ishrane = koliko se trosimo fizicki u toku dana.
Ako vise kalorija unosimo, logicno je da vise fizike vezbe nas organizam treba da nadje određen balans.

Ako još ima neko pitanjce ili savet, može da se pišemo ovde, sve je lepshe u dvoje, troje ili vise ljudi:))
blueflower
(Accounting)
01. јун 2009. у 19.29
Mexico,

Imaš ti neki predlog ili sugestiju na moje pisanje?
eurocrem82
(njam,njam)
02. јун 2009. у 13.23
Evo da vam se i ja pridružim ;)

Moja verzija ide ovako ; trebam da izgubim jedno 8 kg koje sam dobila posle prestanka pusenja i koje još nisam skinula. da ne pricam o cokoladicama, cipsevima, sladoledima i ostalim stvarima.. znaci ništa nisam izostavljala i od tad nisam mogla vise u garderobu... i onda odlucim, ili kupujem novu garderobu za 2 br veću ili skidam 8 kg???

Odluka je bila jako brza, skidanje 8 kg ali kako? probala sam supu od kupusa, ma fuj, 1 kg manje svaki dan i kad jedes normalno onda sve vratis, i reko ajd sad ću ja sama nešto da izmislim.
I to izgleda ovako ; 7h 1x jabuka, ili kruska, ili bilo koja vocka, 9h vocni jogurt ili musli, 12h konjsko grilovano meso ili przeno na vrlo malo maslinovog ulja sa svakojakim kuvanim povrcem i sve to bez hleba , samo sa vegetom zacinjeno, u 15h opet neka vocka i vecera supica, ili tunjevina sa parcetom crnog hleba.

I tako malo , po malo ja se navikla i uopste mi se nejedu vise slatkisi mada kad kad pojedem zbog energije jer mnogo treniram ;)

bitna je setnja i sto vise piti vode 2-3l na dan i za mesec se skine 2-3 kg, jeste možda malo ali bolje polako ali sigurno ;)

Netreba se prejedati, samo jesti vise puta ali manje kolicinski !

Veliki pozz i ne odustajte
fotogenicna
(nail kozmeticarka)
02. јун 2009. у 17.07
Jaooo Boze,
drugi dan dijete i suzdravam se da ne silujem frizider :)))

Bolje da odem da spavam
blueflower
(Accounting)
02. јун 2009. у 19.57
fotogenichna,

Ja već pet dana primenjujem svoj način ishrane i mnogo se fobro osecam, nisam gladna, nemam zelju za slatkishima, ne jedem puno, i imam vise energije.

Ako hoćeš mogu ja i dalje da pišem ili da odgovaram na pitanja, ali ako ne želiš moju pomoć, onda je OK.
fotogenicna
(nail kozmeticarka)
03. јун 2009. у 08.20
Blueflower,
znaš kako ja što se hrane tiče uvek sam volela da pojedem malo vise tako da ja sama sebi ne mogu da kažem E SAD JE DOSTA, PRETERUJES! Tako da mi može pomoći samo kad imam crno na belo šta i koliko smem pojesti. Meni je ovo 3 dan ove un dijete, dobro se osecam i nije mi toliko teško da se držim tog tedosleda kad,kako,koliko itd...
Naravno, u to se ubraja da u frizideru imam samo to što smem da jedem i zbog toga i uspevam za sad.
Deci i muzu spremam hranu po njihovoj zelji i šta im se jede taj dan odem i kupim...
Sve ostale torije, jedi manje, izbaci ovo, izbaci ono meni to nije da mi ništa ne znaci nego jednostavno ne mogu dugo toga da se pridržavam a i kako kad svi u mojoj familiji lepi i debeli :))))) hoću reći da sam sklona gojaznosti (naravno ne preteranoj) genetski..

Što se ove dijete tiče, nije da nije teska ali do danas mi je dobro islo i nadam se da će tako i ostati dok ne smrsam nekih 10kg...i to mi je od trudnoće ostalo...za 3 dana skinula sam 3kg i srećna sam i motivisana za dalje...
blueflower
(Accounting)
03. јун 2009. у 15.27
Fotogenichna

Neka je sa srećom i lakocom da skines taj visak kg!

Pozdrav
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.