Дискусије : Фотографија

 Коментар
Pozdrav iz EU
MAKPO
(косингас)
27. април 2014. у 14.57
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
28. април 2014. у 04.14
uglavnom ne valja :)

1. - dole levo grana u prednjem planu i uzorana zemlja. grančica totalno nepotrebna, zaorana zemlja kadrirana ni tamo/ni vamo. nema jasna tačka interesovanja; grane gore levo čemu služe?
2. - veliki ti je dinamički opseg ovde, mada u'vatio je aparat. mogao si u acr/lajtrum/raw converteru da popraviš to malo. leva ivica kadra - ovaj zazidani ili nezazidani prozor (nit ga ima nit ga nema). isto nije baš najjasnije šta si snimao - ulicu koja krivuda, senke na fasadi gore levo od zalazećeg sunca, brdo u daljini ili zanatlijin izložbeni prozorčić dole desno
3. - mislim da je najboljija ovde. ona teta levo što je pogrbljena i ide ka vodi malo zeza situaciju. (dakle sačekaš malo). leva breza/metalni sanduk/automat/šta li je već/klupa na kojoj sede ono dvoje su slepljeni na bezveze način. mislim da si mogao par koraka u desno da se pomeriš i da ih razlepiš.
4. podeksponirano ti je ovo. mogao si da prikažeš gravitaciju i sa druge strane - da se vide malo i face cvetićima koji su krenuli da se otvaraju. exp. verujem za celu blendu više (najverovatnije i još više) može, mutna grančica gore desno nije dobra u kompozicionom smislu.

dođeš mi jedno pšenično pivo made in germany za tranžiranje. ajd u zdravlju :)
alpskiSrbin
(Mile)
03. мај 2014. у 06.53
Vidim da si uveliko na eksperimentalnoj fotografiji. Iako nekima ružno ispada, verujem da ti to pomogne
kod daljnih settingsa.

Nikko55
05. мај 2014. у 19.04
Da li neko ima zlatni kljucic za ovaj program?

https://www.flickr.com/photos/104611718@N03/13929650378/

MAKPO
(косингас)
27. мај 2014. у 20.06
Alpski pre bi se reklo na turistickoj fotografiji ;o)

Za jače eksperimente i cackanju po raznim opcijama, nije bilo velikih sansi tj. dosta vremena. Za takve stvari coveku treba vreme, mir pa polako, ono da se ne zuri. Al sa prikolicom je već mnogo teze ;o) još kad ti jedno oko trazi decu, a drugo pokusava nešto da ugleda kroz kameru ;o)

Mudrijas, za neki PS ili bilo koji 'editing' nije bilo sanse, tj. bilo je al' sam brate mili na odmoru, pa nisam hteo da gubim vreme na takvim stvarima.

Prva je fotkana iz auta, kroz otvoren prozor brzinski, jer sam stao između krivina na rizik, i jeste, da se malo uradi 'crop', tj. odstrane neki nezeljeni detalji, bila bi mnogo bolja fotka.

Jbg ti, zar ne vidis da se bakica i dekica fejsbukace ;o)

Pozdrav
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.