Дискусије : Православље

 Коментар
Ubistva vojnika
dituartu
(eng)
13. октобар 2014. у 22.10
Obratite paznju da je u Glasilu nuncija-B92 ovih dana pojacana kampanja za 'otkrivanje' ubica vojnika,setili se opet i to pred vojnu paradu.
Jedan od komentatora pod imenom Drago vam nesvesno može otkriti prave razloge ubistva ,ne zaboravite da je te godine ubijeno desetak vojnika na razlicitim lokacijama u Srbiji i da je pokrenuta nevidjena kampanja protiv vojske da bi se potpuno slomilo poverenje u istu.Paralelno sa time DS pacovi su marljivo rasturali strukturu vojske penzionisuci najbolje i postavljajuci najgore,smanjujuci budzet i praveci od vojske medijsku sprdnju.'Izgubili sve ratove' je deviza koju mozete naći urezanu u kamen na ulazu u Glasilo nuncija-b92 u beogradu.

.Strane sluzbe su obavile posao

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=911217
dragans
(србИН)
27. октобар 2014. у 08.11
Nema ovo nikakve veze sa DS pacovima ili sa uopšte bilo kakvim pacovima, ima veze sa banana državama u banana sistemima koji su bili tad a ništa nije bolje ni sad u Srbiji. Šta je problem oko ove priče o Topčideru problem je u tome što je istraga uradjena u stratu traljavo i neprofesionalno. Odma istog dana je objavljeno da je prvi ubio drugog gardistu, a već sutra da je drugi ubio prvog, u svakoj ozbiljnohj državi istraga traje danima nedeljama i mesecima,kod nas je s nedba pa u rebra a posle ćemo da ispitujemo. I tu je nastao problem kad se neke stvari ne završe do kraja i kako treba, onda ostaje prostora za teorije zavere treći metak treći čovek itd.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.