Дискусије : Православље

 Коментар
Delo radi Hrista
SnezanaStojanov
19. јул 2014. у 15.01
Draga braco i sestre

Mir i Blagodat Boziji svima vama.

Pre jedno mesec dana pojavila se prilika za posao u jednoj agenciji koja neguje teško mentalno zaostavljene ljude. Prijavila sam se i dobila poziciju ne znajuci šta me ceka. Prvi dan pre polazka prekrstila sam se i pomolila Gospoda za pomoć. Znala sam da neće biti lako ali nisam ocekivala mali pakao. Da ne ulazim u mnogo detalja, mesto je bilo fizicki i psihicki grozno. Za paciente i da ne govorim. Šta da vam kažem kad sam na svoje usi nekoliko puta čula „Ja mrzim Boga.” Zalosno i pakleno stanje tih dusa. Šta vise ostali radnici mrtvi hladni šta se prica i šta se desava, kao da prihvataju sve to sasvim normalno. Mene je taka mucina uhvatila da sam prvi dan htela da pobegnem i nikad ne vratim na to radno mesto. Bila sam potresena i ljuta sto sam morala da posvedocim takoj situaciji. Krivila sam sebe sto sam prihvatila takav posao a onda sam se setila kako je nas Gospod Isus isto tako otisao i bio u pakao tri dana i onda vaskrsao i mnostvo ljudi izbavio od pakla. To me je ohrabrilo i obecala sam Gospodu radi Njegovog Imena izdrzacu bar 3 dana na poslu. Uz Boziju pomoć izdrzala sam ta 3 dana i naravno posle 3 dana rekla da ja nisam sposobna za dalji rad na to mesto. Hvala Gospodu administratori su bili razumni i ponudili mi drugu poziciju.
Eto braco i sestre to je bilo skoro i to je moje delo radi Hrista. Nije uvek lako ciniti dela radi Hrista ali uz Njegovu Milost, Pomoć i Blagodat sve se može učiniti čak i pakla spasti.
Neka je Njegova Sila i Slava i Carstvo sad i vek i vekova. Amin.

Pozdrav.

U Ime Oca i Sina Svetoga Duha. Amin
CTEBA
(penzioner)
20. јул 2014. у 19.56
Са свим поштовањем, али не разумем шта си са овим хтела да кажеш?
Ако су психолошки и физички болесни, свакако да ће прокљињати све и сваког (укључујући и Бога) због стања у којем се налазе.
Често сам се питао дал бих имао исти поглед на Бога и све да сам рођен унакажен, и ментално поремећен?
Стави се у њихову позицију па размисли како би се ти осећала да си унакажена и психички поремећена.
Не то није пакао, већ искушење, дал жртвовати много свога да им се помогне, ил их као ђавослске слуге одбацити.
chavez
(Србија)
21. јул 2014. у 17.31
прича везе нема с Црквом, Православљем, можда са персоналним у болници или са правом радника :))
Josif
(direktor)
22. јул 2014. у 16.22
Evo, ja smatram da je dobro delo sutnuti dobro ovog nepomjanika cavezanog koji zagadjuje ovaj forum svojim bljuvotinama, a sve u ime pape i služenja vatikanu.
Šta ćeš, jednom jeuzita uvek jezuita... ali to ne znači da se mi moramo sklanjati pred nepomjanicima poput njega!
Josif
(direktor)
22. јул 2014. у 20.59
Opet se ti dizes protiv roditelja! A, zaboravio si 10 Bozijih Zapovesti?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.