Дискусије : Православље

 Коментар
Napuštam estradu i odlazim u manastir.
Matori50
12. јул 2014. у 15.13

Goga Sekulić je na velikoj životnoj raskrsnici! Hoće da ide u ženski manastir i da se zamonaši! Ovo saznanje šokiralo je njene najbliže, ali je pjevačica skoro pa donijela ovu ozbiljnu odluku.

Sve što joj se dešavalo u posljednjih godinu dana, na Gogu je ostavilo veliki trag. Iako joj karijera posljednjih nekoliko mjeseci ide uzlaznom putanjom, Sekulićka osjeća da gubi snagu i da bi joj najpametniji životni potez bio da ode u monahinje.



- Napuštam estradu i odlazim u manastir. Dobro ste čuli, nemam šta da krijem. Hoću da se zamonašim! Svjesna sam da je to totalno druga dimenzija i vrlo dobro znam sve o tome, ali to je moja želja. Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim niti sam u stanju da ja mijenjam neke stvari; priznala je Goga za Star.
SnezanaStojanov
14. јул 2014. у 23.25
Dragi brate u Hristu,
Mir stobom.

Ne znam koja je ovo osoba (Goga Sekulic) ali nek joj Gospod bude na pomoć.

Najaviti ovako ozbiljno rešenje nije mala stvar a istina će se pokazati na delu. Imala sam mnostvo prilike da čujem ljude koji žele da se zamonase a od toga bese ništa. Koliko sam procenila vecina žele da pobegnu od sveta da bi nekako spasli svoje duse, verujuci da će imati bolji uspeh u nekom manastiru. Da, to može da se desi a šta to kaže nama koji i dalje živimo u svetu?
Nije lako boriti se u ovom svetu ali Gospod je Velik i ko je krsten i veruje u Njegovo Ime biće spasen.
Bilo gde da se nađemobitno je ne gubiti veru i nadu u Gospoda.

Kao sto piše, „Mnogi su pozvani, ali malo izabrani.”

Ova tema je dobri primerak za dalje razmišljanje o monastvu i sve povezano za takvu odluku.

Hvala, Bog svama.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.