Дискусије : Православље

 Коментар
dragansПорука негативно оцењена. Покажи

Neka živo meso odpada i nek je proklet!
dragans
(србИН)
30. април 2014. у 18.18
Meni je iskreno zlo kad ovako teške rečoi pročitam od jednog mitropolita Srpskog. A mene lično baš briga za Rusiju kao što je njih briga za nas. Pa zar mi nemamo težih tema od sankcija Rusiji , naša crnogorska braća usu priznala Arnautsko kosovo pa tad naš miropolit nije pominjao odpadanje živog mesa, ni proktetstvo. Braćo nije moje da ovo komentarišem , al nije ni moje da ćutim ko ovca.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:489471-Amfilohije-Ko-izda-Rusiju-dabogda-zivo-meso-sa-njega-ot... -i-neka-je-proklet
dragans
(србИН)
01. мај 2014. у 14.10
A šta fali temi zašto ti i toliki minusi?Da li mi treba kao katolici da negujemo papsku nepogrešivost i da u svakom selu imamo po jednog papu kojem se niko ne sme suprostaviti u stavu i mišljenju. Onda i mi postajemo kao oni ako tako stvari poimamo.Zar ne?
windows03
(s)
03. мај 2014. у 12.09
Вјероватно си добио минус јер то није рекао Митрополит Амфилохије него Свети Петар Цетињски ...додуше сваки чланак гдје се спомиње онај туцић мени дође мука ...није ни љепо што се бацаш на браћу Русе јер то је једино свјетло у овој тами која је завладала свјетом.
dragans
(србИН)
03. мај 2014. у 17.28
Vidovs cenim brate da je bar neko odgovorio a to si ti.Ne primaj se toliko na Ruse ima jedna u mom kraju lepa izreka.Nedaj Bože da nas Rusi brane a Kinezi hrane. Za vreme IIWW smo videli a i za vreme NATO agresije. Tako da rodjače ako ne žviš u Srbiji nemoj nam na muku stajati.
windows03
(s)
03. мај 2014. у 18.32
Ту пословицу је тито и титићи измислили они и данас Србијом владају .Док год је онај вампир на дедињу неће нам ићи на боље .Ето толико .
505
(Senior)
04. мај 2014. у 10.58
Uvek smo stajali između Istoka i zapada, cetnci i partizani.
rusofili prozapadnjaci, dobro podeljeni a meni ostala u krvi ona stara „proklet bio izdajica svoje domovine”
Iz Kanade Srbiju želim Srbima, da je brane mudroscu, I da se
niko ne kiti tudjim perjem.
Srbija sa vecinskim pravoslanim, nereligioznim narodom je trenutno
na velikom iskusenju između takozvane rusko-ukrajinske bratije, a svi znamo da nema brata dok ne rodi majka!
Jelisej
04. мај 2014. у 15.14
Spasiteljeve reci„duh su i život su”...samo silom njegove Bogočovečanske ljubavi,čovek se udostojava još i veće časti: on postaje brat Hristov, i sestra, i mati. To je Hristos objavio kada je rekao: „Mati moja i braća moja oni su koji slušaju reč Božju i izvršuju je”. ... Jer ti to nisu otkrili telo i krv; nego Otac moj koji je na nebesima.„
Moj izbor je uvek bio(i biće),brat i sestra u Hristu,...zato što braca i sestre,rodjaci(po krvi) ”prijatelji„ imaju svoj izbor neznabostva, pa i čak idu toliko daleko do Bogohulnosti...!!!
Zato ako nemamo isti cilj razapetog i Vaskrslog Spasitelja našeg Isusa Hrista, onda nemamo ništa zajednickog...
...”Ako li vam nije drago služiti Gospodu, izaberite sebi danas kome ćete služiti: ili bogove kojima su služili oci vaši s one strane rijeke, ili bogove Amoreja u kojoj zemlji živite; ja i dom moj služićemo Gospodu. (Isus Navin 24:16)„

Ko nije sa mnom - protiv mene je. I ko sa mnom ne sakuplja - rasipa. (Matej 12:30)

Neutralnosti nema, ili Bog ili đavo, a izbor je nas! ”
chavez
(Србија)
05. јун 2014. у 00.59
обрисоме сељак не могу да верујем :99
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.