Дискусије : Православље

 Коментар
Kovin-svesteniksilovao devojcicu-strasno, Retkost?
K-MC
22. март 2014. у 12.06
Za Rimokatolike se zna da su leglo raznih seksualnih perverznjaka,tu nema potrebe da se trose rijeci.Ali šta je sa Pravoslavljem,znamo oduvjek da su losi popovi često znali da budu nemoralni sa ženama,ovde je riječ o daleko vecem zlu-poganjenju djece.Pitanje je ,u kom procentu je to zlo prisutno u pravoslavlju,kod nas izlaze često na vidjelo afere i pominju se neke pahomije,kacavende,itd.Jeli moguće da iako se pravoslavni popovi žene ipak nisu oslobodjeni od perverzija ovakve vrste?Koliko se kriju takva nedjela od javnosti?Treba znati da je seksualno skrnavljenje djece cisti satanizam i da nije riječ o nekom običnom deliktu kao sto je oblezati tudju ženu sto je isto veliki i ozbiljan grijeh sa razarajucim posledicama.
dragans
(србИН)
22. март 2014. у 19.58
Ako se javio i pojavio jedan degenerik tom jednom treba kičmu polomiti na sitne komade za primer iz više razloga, da svakom poštenom svešteniku ne kalja ugled. Ako sami ne čistimo žito od kukolja neće nam biti dobro.
K-MC
24. март 2014. у 17.22
takva sila koja nekoga nagoni i nagovara da siluje djecu se ne pobjedjuje fizickim sredstvima,riječ je o zaposjednutosti zlim duhovima.Tu pomaze samo molitva i post a kao preventiva doticni se izoluje.
Josif
(direktor)
25. март 2014. у 18.19
Ovaj rod Boga ne moli! Svakome od sličnih treba prvo polomiti i noge i ruke i zube, pa tek onda se Bogu moliti.
Ipak, ništa ne iznenadjuje, jer kakvih sve majmuna ima da nose mantije i koji vire ispod mantija onih koji ih stite, a pravedni svestenici stradaju... Ovaj je samo jedan koji je uhvacen na delu, a koliko ih ima još ne uhvacenih!?
I, da li se iz SPC iko osvrnuo na ovo nedelo? Da li se iko ogradio od ovoga ili sličnih? Njegov episkop? Eparhija, parohija? Grupa vernika?
Još dugo ćemo cekati da neko pocne da cisti crkveno dvoriste...
K-MC
27. март 2014. у 07.32
ja sam mislio da se razmotri jeli Pravoslavlje u daleko boljem stanju od Katolika koji su katastrofalno u losem stanju po pitanju raznog bluda.Sad je i zvanicno objavljeno po svijetu šta se sve radi u Vatikanu.
JosifПорука негативно оцењена. Покажи

Josif
(direktor)
27. март 2014. у 09.21
Prijatelju, ne brkaj Pravoslavlje i razbojnike!
Sveto Pravoslavlje je cista vera od Boga, Spasitelja koji je za nju dao svoj zivot i Krvlju svojom oprao svaku necistotu.
S druge strane su oni koji sleduju Judi, Julijanu Apostati i sličnima, a koji se kriju iza Cistote, jeduci hleb koji nisu zaradili.
Na zalost, mnogo je takvih, jer smo imali period kada je bilo „popularno” ići u crkvu, pa se sljam lezilebovica zapatio u Crkvi, a neodgovorni episkopi, koji vide samo sebe i svoje potrebe, polagali su ruke na svaku budalu koja im podilazi i koja pozeli da nosi mantiju.
I ko je sad tu odgovoran?
Ko će da cisti crkveno dvoriste?
Oni koji su ga i isprljali?
Nisam siguran...
dragans
(србИН)
27. март 2014. у 19.37
Ima Josife ko da čisti crkveno dvorište, to je narod ali ne onaj narod koji ćuti kao ovca i od svakog sveštnika pravi papu nepogrešivog. Nego narod koji kad vidi devijaciju uzme perje i katran i namaže razbojnika.
K-MC
28. март 2014. у 16.27
Da dragans,narod je naivan i nemaran,lakomislen i zatupljen mitologijom.

,

Josif,ne mjesam ja pravoslavlje sa perverznjacima ali je cinjenica da izranja i previse skandala te vrste iako se zna da pravoslavlje stiti od lošeg glasa i kazne država i narod i pravosudje.Ni katolicizam ne uci da treba biti nemoralan,ali oni to rade masovno,pa šta reci,nije loše biti u katolicizmu?

U pravoslavlju je popovima dozvoljeno da se žene i upraznjavaju brak u potpunosti i tako gase i smiruju svoje tjelesne pozude,i to je u redu.Katolickim popovima nije dozvoljeno i onda se nekako objašnjava da izlude u toj nenormalnosti pa im se pomraci um i skacu jedan na drugoga pa i na djecu,loše.Šta reci za pravoslavne popove,imaju li oni potrebe i ima li objašnjenja za njihovu perverznost iako imaju žene na kojima treba da se iskaljuju?

Ocu reci,riječ je o cistom satanizmu,bez obzira sto je neko zbrinut bracno nije izolovan od bluda svake vrste.Riječ je o demonskom duhu koji obuzme nekoga ko nije na Bozijoj strani i ko nema Duha svetoga u sebi.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.