Дискусије : Православље

 Коментар
Koliko još vremena ima kad je ovo sada?
akomoguja
08. фебруар 2014. у 13.36
akomoguja
08. фебруар 2014. у 13.39
Ili u prevodu...

http://www.vozd.in.rs/080_vesti_iz_sveta.html
ВОЖД
ПОЧЕТНА

НАЈНОВИЈЕ

ВИД� �О

ПОЛИТИКА

ЗДРАВЉЕ

КУЛТУРА

ИСТОРИЈА

ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

СТАВ
Почетна страна >> Вести из света >> Принудно чиповање хришћана у Вајомингу (САД)


inShare2


ВЕСТИ ИЗ СВЕТА
ЗДРАВЉЕ
Принудно чиповање хришћана у Вајомингу (САД)

У Сједињеним Америчким Државама прво се чипују примаоци социјалне помоћи и владини службеници, који то не смеју да одбију. Затим се чипују деца школског узраста, која не знају како то да одбију. Сад су мета хришћани, који покушавају да одбију чиповање.
[Рурална црква у Вајомингу]
Рурална црква у Вајомингу

„Национални извештај”, једина велика агенција која одбија Обамино имплицинтно наређење да се у медијима не помињу РФИД чипови, добија извештаје малих верских заједница широм Вајоминга. Тамо су Обамини службеници улазили у цркве, давајући мале демонстрације о значају РФИД чипова, а затим спречавали вернике да напусте цркву без усађених чипова у рукама. До сада смо добили извештаје из 11 цркава широм руралног Вајоминга. Нема сумње, да ће наставити да нам стижу нови.
[Чипована рука]

Можете испод прочитати један од тих извештаја:

„Управо смо завршили нашу завршну молитву, кад смо чули отварање врата наше светиње. Окренула сам се и видела троје људи у оделима како стоје на вратима. Један од људи ишао до олтара и питао да ли може да каже неколико речи. Као добри хришћани, а под претпоставком да је његова намера била је чиста, ми смо му дозволили. Наставио је рекавши нам да је из Владе, и да је ту да нам усади нове РФИД чипове. Рекао нам је да су чипови важни, да ће помоћи излечење слабих и болесних. Цитирао нам је из скрипте. Због сумње да је он један од агената зла, ми смо одбили чипове. Наши протести су угушени силом. Затим је још људи је ушло у цркву, који су нас систематски насилно спуштали доле и убацивали нам чипове у руке.”

извор: nationalreport.net / превод: vozd.in.rs

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.