Дискусије : Сателитски кутак

 Коментар
Zna li neko hoće li biti balkanijum box?
bddp
28. фебруар 2013. у 14.45
jednom sam od njih emailom čuo da će box sigurno izaci prije nove godina ali još nema ništa pa me interesuje jel neko zna nešto više o tome?
srecca
(doktror)
01. март 2013. у 17.35
balkanium neće ni imati boks, a i šta će ti. jeftinij e je laptop pokopcas sa TV i saltaj.
sad novi TV mogu i bez kablova.oni nemaju distributere, sve su pojednostavili i zato su vrlo pristupacni sa cjenom.
miodrag
02. март 2013. у 02.00
Ne daj boze da izadje BOX. Onda će cene da budu kao ikod svih ostalih box+ativacija+preplata znaci isto kao kod ostalih.
bddp
02. март 2013. у 16.09
box mi treba da mogu snimati programe koji me interesuju te da neke starije osobe kad su u posjeti a ne znaju oko kompjutera mogu da koriste i gledaju tv programe .imam nekoliko laptopa ali nebitno, vise bih volio da bude na box-u.
otkud znaš da box neće biti, je li to tvoje nagadjanje ili znaš nešto konkretno.
2909
(System eng)
14. март 2013. у 16.13
Konkretno...
japi31
16. март 2013. у 04.26
otkud ti to ?
ivan_t
25. август 2013. у 07.03
Pozdrav,
evo ja da kažem svoje mišljenje.
Koristio sam NetTV sa besplatnim kljucem i mogu reći da je radilo odlično i da sma bas bio zadovoljan. Hteo sam da isprobam još neku internet televiziju i nasao sam Balkaniyum. Kako oni nemaju probni period, uplatio sam za mesec dana samo dok isprobam rad.
Broj kanala je mali kod njih, ali nije to glavni problem. Problem je u njihovoj totalnoj neprofesionalnosti. Zalio sam se da kanali često koce i stalno nešto ucitavaju, tako da nekada ne može da se prate kanali. Rekli su mi da nije do njih već, da je do mog interneta i da premerim ping i brzinu. Kada sam im poslao sledeće linkove http://www.pingtest.net/result/85474811.png i http://www.speedtest.net/my-result/2921567507, pitali su da li koristim vezu direktno kablom ili preko wirelessa. Kada sam im objasnio da je wireless veza, ali da je i merenje odradjeno preko te iste wireless veze, rekli su da je to zato što nisam povezan kablom. Na kraju sam pomerio TV do rutera, izmerio brzinu preko kabla i bila je brzina 20/7 Mbit/s i posle 15 minuta je pocelo ponovo da ucitava i koci. Nakon toga su mi rekli da je ipak do veze i da probam da restujem ruter da bi mi pomoglo...
E sada dolazi do izrazaja totalna neprofesionalnost. Naime kada sam obio da vise pokusavam, refundirali su mi novac, iskljucili mi njihov servis i rekli da više ne uplacujem kod njih. Sledeća poruka je stigla od njih:
„Poštovani,

potpuno se slažemo sa vama da pređete kod konkurencije. Uplata vam je refundirana, molimo vas da se više nikada ne pretplaćujete na naše usluge.

Srdačan pozdrav.”

A da. Zalio sam se i na TV program jer im to ne radi uopste. Kada se ukljuci TV, TV program je tačan i pokazuje tačno, ali ako radi duže on se ne osvazava uopste i ostaje na vreme kada je ukljucen. Tako da u 2 nocu pokazuje da gledam Dnevnik 2???? Na to se čak nisu udostojili ni da mi odgovore.
MaZoHiStA
(G-R-A-V-E-D-I-G-G-E-R)
03. септембар 2013. у 00.55
Tek će da ti bude zao kad se pretplatis za NETTVplus pa kad ti obecaju da će za mjesec dana izraditi novu aplikaciju za smart tv a onda je ne izrade do dan danas (već 1.5 dana), i kad svaki put kad je neka utakmica non stop prekida (imam kablovsku konekciju od 100mb/sec, sto je skori 50 puta vise nego dovoljno...

da ne kaže sto su sad pobrisali sve arena sport kanale. :)

good luck..

Profesionalnost, ovi za to ne znaju... Balkaniyum je mala ali odabrana lista kanala (doduse losijeg kvaliteta), ali sve sportske aktivnosti su ispracene, i nikad ne koci i ne shteka... toliko od mene.
Lalosh_No1
05. децембар 2013. у 12.05
Hteo sam da naručim balkaniyum boxić bez obzira što su prvu gomilu rasprodali.
Kaže mi njihov čova u mejlu da kreću sa novom prodajom od polovine decembra ?
Ajd videćemo.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.