Дискусије : Сателитски кутак

 Коментар
Balkanski IPTV provajderi u svetu: Balkaniyum, nav
sekirica
30. јануар 2013. у 23.22
Pozdrav svima,

Ovo je cross post sa elite security foruma. Niko tamo nije dao odgovor pa pitam ovde...

Da li neko zna da li su Balkaniyum, navidiku.rs, nettvplus.com, fastv.com, gss-media.com, itd, legalni ili nelegalni tv provajderi?
Odakle dobijaju signal, da li placaju tv stanicama čiji program prikazuju?

Pitam jer hoću da pišem diplomski rad na temu „lokalna televizija u dijaspori”. Mislim da je tema veoma zanimljiva i bilo bi lepo da neko ko zna vise informacija o ovome odgovori sa dovoljno korisnih i upotrebljivih podataka.

Hvala unapred
bddp
30. јануар 2013. у 23.59
pa sto ih ne nazovem/emailiras pa popricas sa njima?
srecca
(doktror)
31. јануар 2013. у 03.22
Pazi;
šta ti smatras legalno i ilegalno?pocevsi ob Bill geitca, googla , yahoo, faceebook ... itd, pa šta mislis kako su oni postali milijarderi.
pametni momci, prvi poceli a narod prihvatio i placa..
svako od nas placa nekom konekciju eneta, na odredjenu sumu, a onda odatle lova curi na sve strane..
što se tiče ipt tv provajdera sve je to manki buisnis i niko nezna ko i gdje su vlasnici.
i ti možeš da se registrujes kao sto je nekad sultanovic radio, pa imao i svoj sajt, okupljao svoje pristalice, a on imao pametnog hakera koji je otvarao sve tv stanice i plasirao za one koji mu uplate.
svi su oni u sprezi, i koriste isti izvor info.dali oni ikome placaju porez na prihod to nijedna poreska uprava na svjetu od njih nije dobila ni dinara, dolara ili bilo koje druge valute a prisutni su na čitavoj zemaljskoj kugli gdje god ima signala, a sada ima signala svugdje, a napravili su mini prijemnike, čak i telefone nove generacije preko kojih možeš imati enet..
japi31
31. јануар 2013. у 13.34
izem ti diplomski.tako me zabole ona stvar koje legalan a ko nelegalan.
dok ja imam veću ponudu domaćih televizija sa interneta to valja.nisu me zafrkali nijedni nemoj da misliš da bi prećutao.još mi je sveže u pamćenju kad su ukinuli odličnu BK tv.donedavno se mogla hvatati samo satelitska televizija ali si bio u strahu dali ćete kazniti zbog nelegalnog držanja tanjira.
sad mi ti pokrećeš ovakvo pitanje kao neki švaba.
nažalost ti druškane nemaš veze sa dijasporom.
laufer
31. јануар 2013. у 22.45
Doktore neposla ti mene na onu tvoju kako kažeš psoihijatriju ????E papak jedan ti će nekom nešto da govoris zatvori se tamo u taj ST.LUIS tj MUSLIMS papak jedan
srecca
(doktror)
01. фебруар 2013. у 05.40
Laufer,
imaš li ti sestru.. ja bih nju malo ,, marsh u PM...ko tebe zasta pita???
petoparac
01. фебруар 2013. у 13.22
da li su legalni ili ne nemam pojmam, sto neko rece je su li legalni google, fb itd, ali kako mi se čini mogli bi uskoro ostati bez posla, jer kako sam čuo od dobrog prijatelja koji radi za Bell TV FIBE, oni uskoro lansiraju RTS sat (21-vog februara) a u planu su do kraja godine još nekoliko naših kanala.
laufer
01. фебруар 2013. у 21.46
DOKTORE,
znaš ti onu doktore doktore napusi se kurcine...Zatvori se tu gde si i mirannnnnn
srecca
(doktror)
02. фебруар 2013. у 10.27
petoparac,
evo vidis šta su jutros hakeri uradili. sa tvitera pokrali su milione korisnih informacija.
znaci jednoga jutra probudicemo se da je sve provaljeno, banke , i sve sto je važno. zato ameri ugradjuju cipove u ruku gdje će svako cuvati svoje info.
evo ovdje sve imaš dostupno, što se tiče TV i radija.
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./Radio_BN
dexter_80
07. фебруар 2013. у 04.13
otkrio si nam toplu vodu burazeru,daj nemoj to poturati kao neki izbor.mislim varijabla za pola sata gledanja ako hoćeš slušanja radija.kad počne da ti štuca slika hik,hik,hooray ? šta onda ? zbunjuješ narod brate.to nije rešenje za nekog ko hoće normalne strimove.
deliš mosu naivnima.
ivan_t
25. август 2013. у 07.02
Pozdrav,
evo ja da kažem svoje mišljenje.
Koristio sam NetTV sa besplatnim kljucem i mogu reći da je radilo odlično i da sma bas bio zadovoljan. Hteo sam da isprobam još neku internet televiziju i nasao sam Balkaniyum. Kako oni nemaju probni period, uplatio sam za mesec dana samo dok isprobam rad.
Broj kanala je mali kod njih, ali nije to glavni problem. Problem je u njihovoj totalnoj neprofesionalnosti. Zalio sam se da kanali često koce i stalno nešto ucitavaju, tako da nekada ne može da se prate kanali. Rekli su mi da nije do njih već, da je do mog interneta i da premerim ping i brzinu. Kada sam im poslao sledeće linkove http://www.pingtest.net/result/85474811.png i http://www.speedtest.net/my-result/2921567507, pitali su da li koristim vezu direktno kablom ili preko wirelessa. Kada sam im objasnio da je wireless veza, ali da je i merenje odradjeno preko te iste wireless veze, rekli su da je to zato što nisam povezan kablom. Na kraju sam pomerio TV do rutera, izmerio brzinu preko kabla i bila je brzina 20/7 Mbit/s i posle 15 minuta je pocelo ponovo da ucitava i koci. Nakon toga su mi rekli da je ipak do veze i da probam da restujem ruter da bi mi pomoglo...
E sada dolazi do izrazaja totalna neprofesionalnost. Naime kada sam obio da vise pokusavam, refundirali su mi novac, iskljucili mi njihov servis i rekli da više ne uplacujem kod njih. Sledeća poruka je stigla od njih:
„Poštovani,

potpuno se slažemo sa vama da pređete kod konkurencije. Uplata vam je refundirana, molimo vas da se više nikada ne pretplaćujete na naše usluge.

Srdačan pozdrav.”

A da. Zalio sam se i na TV program jer im to ne radi uopste. Kada se ukljuci TV, TV program je tačan i pokazuje tačno, ali ako radi duže on se ne osvazava uopste i ostaje na vreme kada je ukljucen. Tako da u 2 nocu pokazuje da gledam Dnevnik 2???? Na to se čak nisu udostojili ni da mi odgovore.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.