Дискусије : Сателитски кутак

 Коментар
Net tv plus
bgd_011
05. август 2012. у 21.44
Znam da volite svi ove teme pa da pitam par pitanja.

tast je uzeo kutiju pre 3 meseca na dve godine ugovor najviše radi wireless opcije i radi kreiranja omiljenih kanala. Ni prva a ni druga ne postoje sa motorola kutijom pa da pitam vas šta ako ne uplati pretplatu? Poslao sam i njima email da mi objasne kako mogu da reklamiraju i jedno i drugo a kada zovete Kanadski broj kažu da ne može to je samo reklama.

znaci prvog septembra istice uplata i ne želimo da je produžimo jer su lagali a vas molim koji nešto znate da mi kazete kako da pomognem tastu? Da li da vratim kitiju i cekam sudski poziv?

hvala
stlouis
(sokar)
06. август 2012. у 10.50
,,bgd,,ko ti god šta kaže ovdje samo su nagadjanja.Ja sam bio u situaciji da ranije prekinem ugovor prošle godine(takodjer imam ugovor na 2 godine)zbog problema sa Nettv plus.Pošto sam pretplatu placao kreditnom karticom(tada još nisu imali saradnju sa pay pal sada tako placam)znaci imali su broj moje kreditne kartice i rekli su mi da će sami naplatiti ono koliko imam do kraja ugovora.U međuvremenu sam zamijenio i karticu i banku a i placam preko pay pal-a.Drugo.Sudski poziv nikad nećeš dobiti jer oni pola kanala koje emituju kradu (znam sigurno jer sam zvao Ntv Hayat,Tv1,Face tv ..i svi oni kažu da Nettv nema dozvolu da preuzme njihov signal pa su zato i ukinuli Ntv Hayat jer su im ovi zaprijetili tuzbom)Dakle od sudsko poziva nema ništa.Ako ne platis pretplatu ukinut će ti signal i sigurno će te zvati svaki dan da nastavis dalje placati.Naravno do tebe je hoćeš li ali ja lično jedva cekam da mi izadje pretplata i da ih odjavim.Poz.
bgd_011
06. август 2012. у 21.02
Hvala na odgovoru. bas me briga za ukidanje signala iovako pola kanala ne radi. meni je samo frka za tasta da ga ne smaraju itd.

e jel mogu oni da preko paypala uzmu novac ako im on ne plati? Znaci poslao sam im dva emaila ni na jedan još nisu odgovorili. ako treba i kutiju ću da im vratim nazad ne treba ništa da mi daju za nju samo da ih se otarasim koliko su bezobrazni! Znaci samo me zanima jel mogu da uzmu pare sa paypala bez mog odobrenja?

hvala majstore
dexter_80
07. август 2012. у 05.17
znači ujdurma sa net tv + ?
brale bez advokata se ne petlja s njima
=> cena = pretplata+box+poštarina+advokat
haha
samo ako oni nemaju boljeg consiglierea za takve stvari :/
nek vas luck prati
stlouis
(sokar)
07. август 2012. у 12.18
,,bgd,,paypal ti je najsigurniji način placanja u cijelom svijetu.Niko ziv osim tebe i onoga kome si ti namijenio pare ne može da povuce sa tvog racuna,dakle nemoguće.Objasnio sam ti već.Kada sam se ja pretplatio nije moglo preko paypala(sad može)tako da sam im dao broj svoje kreditne kartice(ne znam kako je taj tvoj tast platio box,instalaciju i postarinu karticom ili pay palom)ako je ovim drugip.p.možeš slobodno razbiti box kao sto ću i ja uraditi jer znam da mi neće vratiti obecanih $100 nakon isteka ugovora.Ako imaju broj kreditne kartice tvog tasta onda on ode u banku kaže da je izgubio karticu dobije drugu i opet problem rijesenjen jer nemaju novi broj kartice ili jednostavno nazove banku i stavi zabranu na naplatu nettv-a,to je sad neka nova firma sa Cipra.Poz.
bgd_011
07. август 2012. у 21.48
Nisam zakeralo ali kako su bili ljubazni kada sam zvao da narucim sve za tasta pa vi ne mozete da verujete?!?!?! sve u svemu nikome ali nikome ih ne bi preporucio jer izbor kanala je sranje, lažu ljude, i naravno nikome se ne javljaju sada kada nam trebaju.

svima hvala za odgovore znam da je boxa uzeta sa karticom koja je već ugasena a pretplata paypalom tako da mogu da se... da ne lajem a ako ima neko sa nettv + da cita ovo neka poruci njima da su p...

pozdrav
bgd_011
11. август 2012. у 22.50
Bio sam kod tasta za vikend i procitao ugovor. piše da ako prekine saradnju pre isteka ugovora mora da plati $200. Jel imao neko iskustvo sa ovim?

hvala
stlouis
(sokar)
21. август 2012. у 18.24
Sacekaj do novembra pa ću ti javiti kako sam ja prosao ali meni ustvari istice ugovor hajde javim ti šta će biti a evo naletih na reklamu od ovih pregledaj www.tvbalkan.com
Perhan
26. август 2012. у 03.11
Šta je ovo?
To nije balkaniyum.TV ?
Vidim da je znatno skuplje.

Đe si to naša?
stlouis
(sokar)
27. август 2012. у 19.59
Nisam nidze nasao dobio njihovu reklamu pa ću sledeći mjesec isprobati ih jedan mjesec da vidim šta nude
bgd_011
28. август 2012. у 12.15
Bilo bi lepo da napisu šta nude :) Nigde liste kanala ili barem ja ne vidim
pronami
29. август 2012. у 14.19
tv balkan nema toliko kanala kao sto daje nettvplus, kada sve svedete i pogledate svi oni puno obecaju a u stvari od toga pola bacite u vodu.
stlouis
(sokar)
05. септембар 2012. у 20.44
U međuvremenu evo još jedna www.fastv.com samo $20(nema ugovora)www.tvbalkan.com $18.50(sa ugovorom)www.gssmedia,www.bosnatv,www.netvplus,www.balkaniyum,www.balkanija...Idemo dalje,idemo ih sve na jedno mjesto
Perhan
07. септембар 2012. у 04.18
Nije tito tačno za balkaniyum.TV
Mjesečno od 5 do 8 eura dok za godinu dana izađe od 4 do 6 eura ovisno o paketu.
Ma kakav ugovor đe si to naša ? Ja sam uplaćivo uplatnicom sve regularno.
Nikad me nisu zafrkali.
stlouis
(sokar)
07. септембар 2012. у 15.32
Moj,,Perhane,,tarabo jedna je li čitaš ili gledaš slike tupsone.Imaš TvBalkan,Balkaniyum,Balkanija i gdje sam ja napisao da je Balkaniyum po toj cijeni hebem te corava.Balkaniyum je $6.99 mjesecno,Tvbalkanje nešto drugo
wws
09. октобар 2012. у 17.16
..„tast je uzeo kutiju pre 3 meseca na dve godine ugovor najviše radi wireless opcije i radi kreiranja omiljenih kanala.”...al' su ti razlozi za odustajanje...pitam se sto uzimate nešto sto niste u stanju placati pa onda kukate i balavite...deda hoće wireles i omiljene kanale..ma,gonite se..
stlouis
(sokar)
10. октобар 2012. у 09.19
o cemu ti pricas bog s tobom.dotjeraj to malo pa posalji ponovo
ivan_t
26. август 2013. у 11.22
Pozdrav,
evo ja da kažem svoje mišljenje.
Koristio sam NetTV sa besplatnim kljucem i mogu reći da je radilo odlično i da sam bas bio zadovoljan. Hteo sam da isprobam još neku internet televiziju i nasao sam Balkaniyum. Kako oni nemaju probni period, uplatio sam za mesec dana samo dok isprobam rad.
Broj kanala je mali kod njih (skoro koliko TashTV nudi :) ), ali nije to glavni problem. Problem je u njihovoj totalnoj neprofesionalnosti. Zalio sam se da kanali često koce i stalno nešto ucitavaju, tako da nekada ne može da se prate kanali. Rekli su mi da nije do njih već, da je do mog interneta i da premerim ping i brzinu. Kada sam im poslao sledeće linkove http://www.pingtest.net/result/85474811.png i http://www.speedtest.net/my-result/2921567507, pitali su da li koristim vezu direktno kablom ili preko wirelessa. Kada sam im objasnio da je wireless veza, ali da je i merenje odradjeno preko te iste wireless veze, rekli su da je to zato što nisam povezan kablom. Na kraju sam pomerio TV do rutera, izmerio brzinu preko kabla i bila je brzina 20/7 Mbit/s i posle 15 minuta je pocelo ponovo da ucitava i koci. Nakon toga su mi rekli da je ipak do veze i da probam da restujem ruter da bi mi pomoglo...
E sada dolazi do izrazaja totalna neprofesionalnost. Naime kada sam odbio da vise pokusavam, refundirali su mi novac, iskljucili mi njihov servis i rekli da više ne uplacujem kod njih. Sledeća poruka je stigla od njih:
„Poštovani,

potpuno se slažemo sa vama da pređete kod konkurencije. Uplata vam je refundirana, molimo vas da se više nikada ne pretplaćujete na naše usluge.

Srdačan pozdrav.”

A da. Zalio sam se i na TV program jer im to ne radi uopste. Kada se ukljuci TV, TV program je tačan i pokazuje tačno, ali ako radi duže on se ne osvezava uopste i ostaje na vreme kada je ukljucen. Tako da u 2 nocu pokazuje da gledam Dnevnik 2???? Na to se čak nisu udostojili ni da mi odgovore.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.