Дискусије : Сателитски кутак

 Коментар
Net tv+
kokic
(krovopokrivach)
17. јул 2012. у 13.57
Pozdrav
1.Ugovor mi istice za neki mesec,pa me zanima da li moram da dam otkaz na kraju ugovornog roka i šta se desava sa ovim motorola box-om?
Ako:kome da saljem otkaz i box?

2.Koje je drugo rešenje sem Net TV+?

Hvala i pozdrav
sasar11
18. јул 2012. у 08.17
ja Blecakkkkk smaras previse ,de malo smiri se dosadio si i bogu i narodu sa net,balkanom i ostalim stvarima
kokic
(krovopokrivach)
18. јул 2012. у 11.56
alo bre
pitam ozbiljno
taj sto te smara to vidi sa njim
dexter_80
18. јул 2012. у 13.45
braćela ako ti nisi ukapirao iz ovih diskusija do sada daje balkaniyum te-ve za internet najbolji ja ti ne mogu pomoći. net tv + je snobovska varijanta za naše gastose koji ne znaju šta će s parama pa ajde da se pohvali komšiji daje platio puno a ne gleda ni četvrtinu kanala.
kokic
(krovopokrivach)
18. јул 2012. у 16.16
evo ga i ovaj
pitam ozbiljno ako necete da pomognete zaobidjite me
stlouis
(sokar)
22. јул 2012. у 13.52
,,kokic,,meni istice ugovor u novembu i odjavicu ih definitivno.U Usa je procedura ovakva.Potpisao sam ugovor na dvije godine i neki dan kontaktirao urednike.KAžU.Ti nama nakon ugovora vrati ispravan box u orginalnoj kutiji sa kablovima i dobices nazad $100 koje bi oni trebali vratiti.ALI.Pošto ja mislim da oni meni neće vratiti tih $100 onda ću ja fino taj box da razbijem i odjavim ih zauvijek.Šta dalje.Balkaniyum testira box-ove i počet će prodaja najkasnije u septembru i vidjecemo koliko,šta.Poz.
dexter_80
22. јул 2012. у 14.03
aj baš javi ako ti vrate kintu braćela da vidim jesu bar tu fer ;)
kokic
(krovopokrivach)
22. јул 2012. у 16.12
dobri je sve to
nego gde da ga vratim?
na koju adressu itd...???
stlouis
(sokar)
23. јул 2012. у 12.09
Zavisi gdje se nalazis za europu ne znam za Usa i Canada vraca se u Canadu.Ali kažem ti ja svoj vjerovatno neću vratiti jer sumnjam da će vratiti obecano.Uvijek oni nadzu neku felu da bi izbjegli to vracanje.Ako imaš orginalnu kutiju ili ugovor(ja imam oboje)na njima imaš adresu odakle je poslano na tu adresu i vracas.Ali pazi meni je doticna rekla,,orginal pakovanje,ispravan box,kablovi,,čak mislim i baterije za daljinski ako ne vratis da nećeš dobiti pare nazad.Poz. i javi šta si napravio
dexter_80
23. јул 2012. у 14.47
sve mi se čini burazeru da ćete ostati kratkih rukava.
ja ne znam nikoga da čuva tu ambalažu,ugovore a još da im boxevi budu neoštećeni ? molim ? dve godine da ti zvrje negde u ormaru pa će navuku neku rđu gde neće ovako dok ih koristiš.haha vešti su ,majke im ga nabijem
a što ne možeš da prekineš ugovor ranije ?
ne daju...haha sad si naš ! za gušu pa ne puštaj dve godine
aaauu kakva legalna otmica i otimačina :/
stlouis
(sokar)
24. јул 2012. у 11.34
Možeš,,dexter,,ugovor da prekines kad hoćeš jednostavno ne platis pretplatu za sledeći mjesec i oni ti ukinu signal ali posto u ugovoru stoji da si duzan postovati ugovor naredne 2 godine(jebi ga nisu oni kriv sto sam ja paglu pa potpisao)oni neće nratiti tih $100 i valjda će preko svog advokata pokusati izganjati ostalu naknadu.Sada vidim da imaju opcije i ugovor na 6,12.18.24 mjeseca samo smo mi prvi pretplatnici naivno naletili.Al hajde i to sad izlazi ali zato svi pretplatnici koje sam ja preporucio a ima ih fino će jedan po jedan da odjave nettv.jer su vrlo nekorektni i uvijek je krivica na drugoj strani.Možeš zamisliti kada ja sa internetom od 24 mbps ne mogu normalno pratiti kako to gledaju oni koji imaju 1,5 ili 3 mbps.Ili.Kažu mi smo najeftiniji .Aha.Platim internet $54 mjesecno plus $17 nettv=$71 Nakon što odjavim nettv uzmem internet 12 mbps za $24 i balkaniyum za $6=$30-drasticna razlika
dexter_80
24. јул 2012. у 13.04
ko s mafijom petlja taj se ne provede dobro... :/
daš im mali prst hoće celu ruku.
može se balkaniyum lepo kebati sa 1 mbps - 1 i po mbps kolko ja znam
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
25. јул 2012. у 09.49
Ogradjujem se odmah, nisam pretplatnik, ne radim za njih.
Ja ne vidim nikakav mafijaski posao u ovoj transakciji o kojoj pricate.
Vi ste platili cenu boksa, i samim tim ne treba da vracate.
Oni nude opciju da im vratite boks i opremu u stanje kupovine, a za uzvrat vam nude 100$.
Kvaka je tu tome što se ista oprema „odradi” i posalje meni koji placam punu cenu boksa ne znajuci da je boks koriscen. A možda ste i vi dobili nečiji boks.:)
A te mafijaske poslove, neće mi poslati 100$, itd... ostavite postrani dok vam se ne desi il' sigurno znate kome se desilo uz obrazlozenje da je sve vraceno u stanje kupovine tj. zahtevnosti da bi se nagrada isporucila.
hajduk-Stanko
26. јул 2012. у 06.28
vidis li salju raubovane boxe po cjeni novih
nije li to mafijaski ili u najmanju ruku bezobraluk
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
27. јул 2012. у 01.08
Stanko,

Taj box prođe „obradu” zato i nude 100$ u povratu. Danas nema ništa dzaba, pa i ono sto ti dobijes dzaba neko je platio, inače ekonomski je ne izdrzivo. Meni ne zvuci mafijaski, mada je lakse coveku kad zna da je nešto dobio novo-novcato, umesto „polovno”.
dexter_80
27. јул 2012. у 05.04
boxovi nisu koke da od starih bude bolja juha jedino korisnici ispadnu ćurke tj. tuke kako kažu bosanci :)
znači kinta za amortizaciju njima u džep ? haha pa lepo,što da ne?
stlouis
(sokar)
29. јул 2012. у 01.05
Ma ja se lično ne zalim na box ,evo radi skoro dvije godine perfekt ali ima puno drugih stvari kod nettv-a koje tjeraju pretplatnike.Recimo maloprije bezze saltam kanale,na listi ih je 155(ex yu kanali)od kojih trenutno ne radi bar30-40 garant,ima ih desetak koji nikad nisu ni proradili,ima kanala za koje recimo ljudi koji žive u tom gradu ne znaju da taj kanal postoji.Ali ako im se da raditi tako neka nastave.Signal Hayat tv-a su krali dugo dok im ovi nisu zaprijetili,tako trenutno rade sa Tv1,FaceTv(BiH kanale)tako da će i njih izgubiti sigurno.Treće.Gledaoci koji gledaju kanale iz Srbije i Hrvatske mogu biti zadovoljni,mi sto gledamo BiH kanale nikako.Sada su navodno prodali firmu nekome na Kipar(svaki dan salju e-mail)ali dzaba im.Hasta la vista Nettv
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.