Дискусије : Уради сам

 Коментар
Koje boje deluju povoljno na fizicko i mentalno zd
ANTA-36
(Masinski tehnicar)
07. јул 2011. у 14.41
Treba da ktecim kucu iznutra i googlujem već dva sata a ništa pametno da nađemIma li nekoga ko se u ovo razume ili neki dobar link poznaje?
Pozdrav!
MAKPO
(uljar)
08. јул 2011. у 06.13
Imported_from_SERBIA
(StefAco)
08. јул 2011. у 16.02
Anita,

Poseti sajtove gde se prodaju kuce/stanovi, il' sajt tv kanala HGTV gde možeš da vidis ofarbane zidove, enterijer tih kuca (namestaj, itd...) i izvuci opcije koje ti se svidjaju, i opet pogledaj dal' bi sve to stilski odgovaralo vasem zivotnom prostoru.

Kažem opet, jer pojedine boje su jednako lepe kao i druge, al' zahtevaju veci prostor (dimenzije prostora), svetlost, itd... da bi iskazale svoju lepotu u formi harmonije sa okruzenjem.
wraba
09. јул 2011. у 07.02
boje su u nama ... itd
frau
(sam svoj majstor)
12. јул 2011. у 12.26
ima strasno puno cinilaca zbog kojih nije lako odgovoriti na tvoje pitanje.
međutim, postoji jedno univerzalno rešenje - beige (bezz).
nje ima isto u milion varijanti, ja sam, recimo, izabrala CIL - designers gray: elegantna, svetla, dovoljno topla i podnosi sve moguće stilove i kombinacije. i nije klasicna beige, vuce na sivkasto, ali ne depresino sivkasto nego elegantno.
e sad, neutralne boje tog tipa su malo dosadne i depresivne ako je sve u njih ofarbano. ja to resavam tako što u uglove, naravno vertikalno, nalepim maskirnu traku debljine jedno 5-6 cm, tako da oni ostanu beli. neverovatno je koliku to promenu unosi. i da, istu sirinu bele ostavljam i ispod plafona, tako da je obojena zona odvojena ostrim ivicama.
zidovi odvojeni belim granicama u uglovima ne moraju svi da buu iste boje, u ovom slučaju beige. ja sam po jedan farbala akcent bojom, u mom slučaju je to bila neka zeleno-zuta, ne preterano intenzivna, ali veoma osvezavajuca. znaci: tri zida designers gray, jedan zelenkast, sa belim uglovima (zao mi sto sam lenja da postavim sliku).
dakle, moj predlog je upravo taj: neutralna sa prekidima u uglovima i pod plafonom, sa jednim zidom u boji koja treba da odredi raspoloženje: zelena osvezava, crvena daje energiju kao i narandzasta, crna isto može da napravi pozitivno cudo, iako teoretski deluje bbrrrr! ali sa akcentima u boji odvaljuje! ili, zašto da ne, nešto u straftama ili nekoj drugoj „mustri”?

Pega
(CDA II)
12. јул 2011. у 22.47
Kod mene je skoro sve u tonovima zelenog - i ta me boja jako odmara - bas danas kažem muzu kako mi se oci odmore kad pogledam okolo :)
niagara_usa
(mama)
16. јул 2011. у 03.06
zelena,
ta boja je dokazano da „odmara” i opusta
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.