Дискусије : Образовање

 Коментар
Koliko su nasi fakulteti priznati u Kanadi?
Student023
(Student)
09. март 2010. у 15.18
Interesuje me koliko su nasi fakulteti priznati u kanadi i koliko posto diferencijalnih ispita bih trebali dati da bi potvrdili naše diplome? Hvala Unapred
eperson72
(lekar)
23. март 2010. у 16.49
pogledaj na www.wes.org nisam siguran mislim da je to za USA ili

http://www.migrantservicecentres.org/index.php?page=69
Internacional
(student)
29. март 2010. у 22.43
Beogradski fakultet je jako priznat.
Oni sa diplomon Programera, Fizike Matematike, Farmacije, Masinstva su odlično prošli u Kanadi.Normalno podrazumeva se da ZNaš ZNANJE jer svaki posao ima test znanja.Diplomu ti ne traže nego te testiraju.Ako si lekar, ne gubi vreme u Kanadi nego ODMA ZA AMERIKU.Diploma medicine ti ne vazi u Kanadi, mislim da imaš neke 3 godine razlike da polzis .
Ouija
(Dr)
20. август 2010. у 03.34
Nisam iz Kanada iz Australije sam ali mogu reći da je Australija po pitanju kredencijala jako zaje*ana mnogo vise nego Kanada. Ali mogu reći da je Beogradski Fakutlet priznat u svim sferema pogotovo inzinjering (sve vrste), matematika/fizika, hemija, prirodne nauke, Medicina isto tako ali zbog registracije mora se poloziti specijalni test koji svi moraju da odrade da bi promili registraciju za praktikovanje medicine. To vazi i za one sto su zavrsili medicinu u engleskoj, americi, itd itd itd. Jer veoma su pipljivi oko tog pitanja jer bilo je mnogo slučajeva tipova sa laznim papirima koji su kasnije osramotili sebe i institucije pa su sada malo vise rigorozniji nego prije.

Opet sve zavisi od engleskog ako pricas i razumes engleski adekvatno za profesiju za koju imaš kvalifikaciju ona nebi bilo većih problema čak i ako moras da odradis par testova.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.