Дискусије : Италија

 Коментар
Papiri u Italiji?
tony_it
(student)
15. август 2010. у 15.35
Jel može neko da mi objasni , ako neko dodje u italiju sa Srpskim pasosem, na koji način on može da napravi papire, a da to nije zenidba? Hvala
luna100
(ucenik)
15. август 2010. у 17.03
to sebi izbrisi iz glave ,toga vise nema,zašto???zato što se siri rasizam ovde i od papira i posla nema ništa,,
Mostro
(junior member)
17. август 2010. у 12.28
probaj da pocnes postepeno od sezonskih poslova preko agencija. Teško je sad za posao jer su mnoge firme skratile i radno vreme zbog pada prodaje.
tony_it
(student)
17. август 2010. у 13.46
a neka gradjevina, na crno? pa onda nešto da se vidi za papire?
Lo_Piccolo
18. август 2010. у 09.40
Možeš da prođes kao medicinska sestra, ali trebaš da imaš skolu za to.
Pogledaj u Beogradu jel ima neki kurs i nešto na brzaka da se ne lomatas i blamiras pred decom po stare godine u skolu da ides.
Moj prijatelj Italijan je u Nisu preko Zavoda za Zaposljavanje tražio 500 i nešto med. sestri, od toga se prijavilo nekih 200, daleko manji broj od trazenog.
To je najtrazenije zanimanje u Italiji i tako možeš i papire da uradis.
Šta kaže neka gore na fasizam i rasizam, ima istine u tome, ali opet, ako uzmemo u obzir da su u Italiju za nekoliko godina nagurali nekoliko miliona stranaca i to onih iz Afrike, Azije i slično, onda je to normalna pojava.
Slusam na moru pre neki dan Italijanku, kako se zali sto svakim danom sve vise vidi u svome kraju crnaca, Kineza i slično.
Sa mnom je korektna bila, sto dovodi do toga da im smetaju Azijati, Crnci, Hindusi i slični, koji nisu Evropljani, sto razumem, jer bi i vama smetalo da u vasem kraju u Srbiji preko noćigomila crnaca, Kineza, Hindusa i sličnih setaju a vi postajete manjina.

Mene su inače pitali da li sam Srbin, slusali kad sam pricao, pa se odusevili, jer je njen muž bio vaterpolo trener i trenirao dosta naših.

Uglavnom je taj rasizam okrenut prema ljudskoj rasi, ne odgovaraju im, sto je čak i ta Italijanka rekla da nije rasista, ali da tako se kraj menja i da toliko tih preko noćida vidi, nije stvarno prijatno.
tony_it
(student)
18. август 2010. у 13.22
Hvala ti Lo_Piccolo@ na ovim informacijama, da li bi mogao da mi ostavis neki kontakt mail, pa da mi detaljnije objasnis šta da preduzmem.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.