Дискусије : Италија

 Коментар
Da li je nekom poznato
ona13
30. јануар 2010. у 06.11
Da li neko zna mogu li se voziti kola na srpske tablice,ako imaš italijanska dokumenta,znam da je pre moglo u punemoc,a sad sam nešto nacula da to vise ne moze,ako neko nešto zna milila bi da mi odgovori.
qpqp
(Half a man-Half amazing)
30. јануар 2010. у 07.32
Može,dok te ne uhvate,a kada te uhvate odoshe kola i nasha dozvola ako sa njom vozish :)
loading
(dodjoh, videh, pobedih...)
30. јануар 2010. у 11.34
Možeš voziti slobodno auto,a ako te kojim slučajem zaustave ne moj pokazivati IT dukumenta već nas crveni pasos i dozvolu... Bukvalno budes kao turista koji je dosao da vidi Italiju. Ja imam drugara koji i dan danas vozi auto na BG table,a vozi sigurno oko 5 godina tako... Pošto ima Hrvatski pasos i ličnu kartu,kada ga zaustave on pokazuje samo ličnu kartu Hrvatsku,a dozvola mu Srpska i vadi je u krajnjem slučaju, pa onda pocene prica kako i šta, na kraju ajde srećan put... Ne bude im ništa vise jasno... Kada su poceli da menjaju permeso onaj veliki list za malu plasticnu karticu negde među prvima sam je izvadio, a glupi panduri kada su me zaustavljali svremena na vreme i tražili dokumenta,izvadim permeso,a oni nemaju pojma šta je to pa se cude kako je lep i dobro napravljen tako da zaborave na to da traže isprave od auta itd. Mucnite i snadjite se kako ih zagovoriti i odvuci paznju, prolazi u vecini slučajeva!!!
giamelli
(kuhar)
30. јануар 2010. у 18.16
skoro smo kao i svi punopravni clanovi eu i mocemo voziti pogledajten hrvate svi voze auta na hrvatske table i niko ih ništa ne pita pa možemo i mi sada . . .
qpqp
(Half a man-Half amazing)
30. јануар 2010. у 20.35
Chuj ovog,aahahahahahahahhahah,odavno se nisam ovako ismejao :D
loading
(dodjoh, videh, pobedih...)
31. јануар 2010. у 05.02
Sobzirom da ja vozim kamion sa Srpskom dozvolom još uvek i bez Carta di Qualificazione del Conducente (C.Q.C), potrebne da bi mogao upravljati teskim vozilima mislim da se nema šta reci posebno za upravljanje vozilom na Srpske table, sa nasom Srpskom dozvolom i crvenim pasosom u dzepu bez pokazivanja Italijanskih isprava, mada iz price sam čuo da čak i pokazuju ličnu kartu Italijansku... To mi je rekao prijatelj Makedonac koji vozi auto na Bugarske table... Apsolutno nije imao nikakav problem,barem ne još uvek do sada...
qpqp
(Half a man-Half amazing)
31. јануар 2010. у 08.04
Verujem da znash shta rizikujesh ako te ukebaju bez CQC,i ti i vlasnik kamiona?

Sve to shto si naveo stoji,osim ako te ne proveravaju u kompjuteru.Skoro svi nashi koji su „pali” sa srpskom dozvolom,pali su posle provere u rachunaru.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.