Дискусије : Велика Британија

 Коментар
Gde prespavati jeftino u Londonu, kao turista?
kisela-voda
(Sef ekipe)
07. октобар 2010. у 17.53
Cao! za nešto manje od metar dana idem na vikend za London. Nikada ranije nisam bio, pa bi mi bilo od velike pomoći da mi kazete gde bih mogao da kuntam za vikend? Hostel, apartman, neka gajba...itd? Koji deo grada obavezno da zaobidjem, na šta treba da obratim paznju, šta treba da se vidi, da li imate neki insidertipp? Gde može jeftino da se pojede nešto, šta je izvikano i šta se ne isplati da se vidi? Na šta treba da obratim paznju, jel ima neki sajt gde mogu da bookiram hostele, hotele, apartmane.. veliko hvala!
london021
(alhemicar)
11. октобар 2010. у 20.40
Probaj www.google.co.uk Cudna svar,postavis pitanje a ono ti izbaci nekih stotinak odgovora...
politicki_komesar
(policjot)
15. октобар 2010. у 04.30
zvaka za ludaka... ideja je naivna i taj sto ti je rekao da nas Srba ima svukuda i da samo malkice dunes na slatku pravoslavnu dusu... ima da te pozovu kod sebe kuci, okrenu oprase i otvore onu prepecenicu od 20 godina... jeste, jeste, kako nije!
Providno momak, ali ipak, svaka cast na optimizmu, toga barem ne fali... ako već svega drugoga.
p.s. Izvini decko, ali koja je fora da se London posjecuje za vikend. Pa cijeli vikend ti treba da sa arodroma dodjes do centra pa onda da se otkotrljas tamo gdje ćeš spavati... nema bez jedno 10 dana vajde uopste dolaziti. Osim ako nije greška u tipkanju?
Moj_kuvar_i_savetnik
(Pirat)
17. октобар 2010. у 08.12
Gospodin „svukuda” nije uzeo lekove, pa je malo negativan.

Za jeftin smestaj pogledaj www.wotif.com . Ostavi to što kasnije, jer cene padaju sto si blizi datumu boravka.

Izbegavaj istocni deo londona -od (Liverpool Street stanice pa istocno)

U Londonu imaš brdo besplatnih muzeja, galerija, koncerta i slično. Pogledaj na http://www.visitlondon.com/events/arts/london-for-free

Za prevoz ti je naj jeftinije da kupis Oyster karticu za 3 funte. Zatim stavis 10 funti kredita na nju i koristis je za sve vrste transporta.

Sa Lutona, ti je naj bolje da kupis Easy-bus kartu za centralni London.
Srećno!
kisela-voda
(Sef ekipe)
18. октобар 2010. у 15.26
Moj kuvar i savetnice... veliko ti hvala. Eto, nikada ne bih saznao da ne treba da idem na istocnu stranu Londona. A mogu li da znam zbog čega?

Što se ovog „decka” tiče, da idem na vikend. I često odem na vikend negde. A za par meseci ću opet da odem za London ali na malo duže.
kisela-voda
(Sef ekipe)
08. новембар 2010. у 17.03
Piratu, ovo sto si rekao za Liverpoll street da se kanim istocnog Londona je nešto najbolje sto sam čuo u poslednjih metar dana. I stvarno, svaka ti cast. Slučajno sam prolazio kroz taj istocni London, jer je autobus prolazio kroz taj deo grada i nisam mogao da verujem da tako nešto postoji... i tek sam onda shvatio o cemu si mi pricao. Vratih se iz Londona sa pomesanim utiscima. hvala još jednom.
milossaranovic
08. јун 2013. у 07.49
bio kod gospodje Dubravke u samom centru grada, 2min od oxford circus metro stanice...u zavisnosti koliko vas ide ona naplacuje između £25-£35 po osobi po noći..ne treba vam novac za prevoz..sve vam je na dohvat ruku... smestaj je lep I vrlo cist I ona je jako ljubazna žena koja nam je pomogla oko svega sto nam je trebalo... ima I prelepu terasu koja gleda na BT tower (njihov telekom), na kojoj smo ispijali domaću kafu ujutru I doruckovali ;)
njen kontakt telefon +447814616787
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.