Дискусије : Скандинавија

 Коментар
Осло, нед. 02.дец. у 18 сати
tv-putnik
29. новембар 2012. у 15.23
Хуманитарна акција

Коло Српских Сестара у сарадњи са ЦО „Свети Василије Острошки” у Ослу, организује хуманитарну акцију прикупљања средстава за децу-избеглице, која живе у Смедереву, у кругу бивше железаре.

Као и ранијих година, и ове године деца ће учествовати у психолошком програму за подршку деци и омладини која живе у избеглиштву. Новчана помоћ би им помогла да се обезбеди превоз до Врњачке Бање, где ће заједно са другом децом имати програм игре и дружења у циљу подршке њиховом развоју. Програм у Врњачкој Бањи, одржава се у оквиру организације „Здраво да сте”, која је невладина организација и постоји од самог почетка ратова на нашим просторима.

Уз помоћ добрих људи из иностранства а посебно из Јапана, они годинама успевају да помажу људима, који још увек, нажалост, немају дом на нашим просторима и живе у веома ограниченим условима, јер многи од њих још увек немају воду и струју.

Хуманитарна акција одржаће се у парохијском дому у недељу, 02. децембра са почетком у 18:00 часова. Програм ће увеличати наша два музичка уметника г. Адам Вучковић и г. Данијел Лазар. А ви, куповином домаће посне хране, или Вашим доласком и малим прилогом, можете помоћи да и ове године деца дођу у Врњачку Бању и друже се са другима, а то им много значи у овим тешким временима. Такође, почетак је Божићњег поста. Ово је добар начин да „закорачимо” у пост, помажући ближњима, чинећи тако богоугодна дела-дела љубави.

Адреса: FROGNERVEIN 47, OSLO

ДОБРОДОШЛИ!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.