Дискусије : Скандинавија

 Коментар
Trazi se Petar
serbien
04. март 2012. у 23.25
Pozdrav svima
Trazi se Petar iz N.S ,ne znam ni u kom gradu živi ,trazi ga njegova sestra iz N.S zove se Maja ili Marija.Želi da stupi u kontak sa bratom koga nije videla jako dugo.Ako neko poznaje Petra koji je poreklom iz N.S neka se javi ili on lično ako procita ovo.
Unapred hvala
erinije
(studerande)
10. март 2012. у 06.34
Moji poznaju jednog deda-Peru ali ne znam da li je iz Novog Sada. Takođe ima još jedan deda-Pera kod njih u kvartu ali ne znaju odakle je tačno.

Vi ili ko Vam je ovo pisao je toliko glupo napisao da Vam niko ne može pomoći. Kako mozete traziti Peru u Skandinaviji? Imate li predstavu koliko osoba sa imenom Petar a takođe iz Novog Sada živi u Skandinavskim zemljama?

ZAR NISTE BAR MOGLI OSTAVITI PRVO SLOVO PREZIMENA, ILI INFORMACIJU KOLIKO IMA GODINA?
serbien
10. март 2012. у 15.55
Pozdrav
ja neznma kako se Petar preziva , a verovatno je stariji covek njegova sestra je preko radija njega tražila i rekla da su se rastali kao deca a živeli su u banatu hm .Sestra se zove Marija i zvi u Novi Sad i moli da joj se pomogne da stupi u kontakt sa bratom.Da malo je glupo ,znam da ima mnogo ljudi pod tim imenom.Ali ajde raspitaj se taj cika Pera koga ti poznajes dali je možda iz N.S.Ima nas dosta ovde iz mnogo gradova pa se nadam da neko poznaje bas tog Peru.
pozdrav
erinije
(studerande)
13. март 2012. у 13.47
Ova dva gospodina što se zovu Petar nisu iz Novog Sada.

Norveska ima 4 920 300 stanovnika
Danska ima 5 511 000 i
Svedska ima 9 471 174 stanovnika...i u svakoj od ovih zemalja ima minimun 100 osoba koje se zovu Petar i koje su poreklom iz ex-YU.

Ne znam gde živite Vi i da li Vam je poznato da u telefonskom imeniku ni u jednoj od tri navedene države nemaju podaci iz kog mesta je osoba dosla.
Postoje nacini da se nadje osoba ali mora se posedovati vise podataka a ne ime Petar ima sestru Mariju, babu Asfaltinu, prababu Fildzanu etc.

A Vama predlazem da radite pametnije stvari a ne da se glupirate ovde. Sreća što se ne vidi ko ste pa mozete beskonacno gluposti da pišete.
Jelen_Pivo
(www.srbizasrbe.org)
20. март 2012. у 07.10
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.