Дискусије : Скандинавија

 Коментар
Србија добија приватне утериваче дугова за комунал
BeliVuk
10. фебруар 2012. у 13.59
http://www.vesti011.com/2012/02/srbija-dobija-privatne-uterivace-dugova-za-komunalije
„Србија добија приватне утериваче дугова за комуналије

Србија ће за неколико месеци добити прве приватне извршитеље, односно лица која ће од дужника између осталог утеривати дугове за струју, телефон и остале комуналије, пише лист Блиц.

Помоћник министра правде Војкан Симић подсећа да ће искључиво у надлежности приватних извршитеља бити наплата дуговања за комуналне услуге, струју, воду, грејање и инфостан.

Цене услуга и накнаду коју ће приватни извршитељи добијати Министарство правде би требало да усвоји одмах после именовања извршитеља у марту.

- Они ће имати право на накнаду за трошкове, плус награду која ће се састојати из фиксног и варијабилног дела. За зараду извршитеља веома је битан варијабилни део који ће у ствари бити посебна накнада за успешно извршење. Она ће моћи да се уговори у проценту од вредности дуга који наплате и у зависности од ефикасности извршења. То ће бити посебан мотив за извршитеље – прецизирао је Сенић.”
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/305796/Privatni-izvrsitelji-od-maja-uteruju-dugove-za-struju
Нема више зезање,народ је могао да не плаћа у време Милошевића,сад прво комуналије па шта остане за клопу, и остало.Нема праштања,да се намири неки дуг од рецимо 2.000 евра неће се устручавати да продају стан за трећину цене. Мафија на власти а народ ако је стока нек поново гласају за „демократе”. Да се разумемо Милошевић је био лош али је био златан у односу на ову мафију која са подршком запада хара осакаћеном Србијом. Шта бих сте ви урадили да немате за храну а дође мафијаш са власти да вам тражи за струју и воду којег не интересује како ће да преживите?
Levanka
13. фебруар 2012. у 18.13
Jesi li ti lud ili ti noge smrde?
BeliVuk
14. фебруар 2012. у 12.08
Ја нисам али ти си 100% луда.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.