Дискусије : Скандинавија

 Коментар
Opet lažu, kradu
Liticovjesac
29. новембар 2011. у 04.29
Vidim danas svedske novine opet sire laži:

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/svt-far-hard-kritik-av-krigsforbrytartribunalen

Piše tamo u tekstu da su autori dokumentarca „Staden...” u Norveskoj proglaseni krivim od strane norveskog granskningsnämnden zbog krsenja novinarske etike.

Ovo se više ne može trpeti.
Vizantijska_krv
29. новембар 2011. у 04.56
Ima li šta o dokumentarcu „Grad koji se mogao žrtvovati”?

Moj momak Danac ga je odgledao i rekao da nije prosrpski ili propagandni.
Liticovjesac
29. новембар 2011. у 05.11
Na zalost piše samo za film Staden som offrades.
Vizantijska_krv
29. новембар 2011. у 06.30
Eto znala sam. „Byen som kunne ofres” istina boli i to jako ali samo jednu vrstu „istine” mogu da iznesu „posteni” i „objektivni” novinari pogotovo CNN-a BBC-a i njihovi priprdci iz Svedske, Norveske, Danske. Ako u ovom svijetu „demokratije” i svih zagarantovanih „sloboda” pokusas da trazis drugu stranu medalje obavezo si po dofoltu u „krivu”.

Što se ti tome cudis?
Vizantijska_krv
29. новембар 2011. у 06.31
*difoltu
BeliVuk
29. новембар 2011. у 17.14
Погледајте само међу коментарима каква је то сотонска мржња потурица, исти су као усраше и шиптарија. Није ни чудно да је потурицама најдража геноцидна турска. Мож мислит 13 потуричких академаца у Шведској се буни против документарца у коме и потурице признају како су подмукли:
http://debatt.svt.se/2011/09/06/svt-det-ingar-i-vart-uppdrag-att-visa-kontroversiella-dokumentarer/
dock
30. новембар 2011. у 03.53
Znao sam da će tako da bude
Film je dobar zato su morali da ga bace u blato i okaljaju koliko su god mogli. Previse je para potroseno da se mi prikazemo kao zločinci. Skandinavci su poznati dupeuvlakaci svijetskim silama tako da je ovo bio logican nastavak za ovaj film... svijetske sile zloupotrebljavaju slobodu demokratije tj imaš pravo glasa al ako je glas kako oni to hoće... novinarstvo je opet uzelo previse maha pišu šta stignu anonimnost izvora informacija im daje dodatnu opciju zastite tako da čak i kad krenem da procitas vremensku prognozu skoro progutas knedlu jer je naslov da tako kažem apokaliptican...
Sve mi se čini da se sprema 4 rajh i to na jedan perfidan način koji se upravo servira i provodi uz pomoć krize i kolapsa država... zavarani svi su se pridruzili EU i globalizacija je učinila svoje kadija te tuzi kadija ti sudi... 40 ih godina je to Adolf uradio uz primjenu oruzane sile danas se taj isti rat vodi samo na ekonomskom planu...

POZDRAV
Marsal_swe
(wtf?)
02. децембар 2011. у 06.35
njen decko Danac Ahhhh
dr_Ziv-a-go
(pekar lekar apotekar)
02. децембар 2011. у 14.06
Evo kako „slobodoumno” rezonuje vecina u norveskom „PRESSENS FAGLIGE UTVALG”):

„Po mišljenju Odbora(PRESSENS FAGLIGE UTVALG) dokumentarni film ignorise ili izostavlja neke osnovne cinjenice koje treba da budu dio svake price o ratu u Bosni. Odbor naročito smatra neprihvatljivim sa aspekta novinarske etike to što dokumentarac ne pominje presude sudova za ratne zločine u Hagu, ICJ i ICTY. Kroz pravne procese, nakon istrazivanja obimnog dokaznog materijala, utvrdjeno je da je postojao plan da se ocisti zemlja od nesrba, plan koji je po sudovima kulminirao masakrima u Srebrenici, jednim od najdokumentovanijih genocida u istoriji, sa vise od 8000 ubijenih. Vise kontraverznih izvora predstavljeno je u dokumentarnom filmu bez da su njihove tvrdnje izvagane u odnosu na zakljucke u pravnim procesima protiv kojih ti izvori u stvari argumentuju.”

Šta reci na ovo? Prvo, zakljucak polazi od pogresne pretpostavke, jer se u dokumentarcu POMINJE da je hag okarakterisao zbivanja u Srebrenici kao genocid. Drugo, sa aspekta novinarske etike i slobodne misli je katastrofalno zagovarati ovakvu vrstu cenzure. Haski tuzioci se pozivaju na medije a mediji ne smiju da preispituju ili nedaj boze podrivaju (sto je slučaj sa ovim filmom) haska „dostignuca”. Vijeli smo neki dan da Hag polaze pravo i da direktno utice na program Svedske televizije (pismo Nerme Jelacic SVT-u), tj. zahtijeva da se SVT uvijek konsultuje sa drugovima u Hagu kada želi da emituje bilo sto što se tiče Haga.

A evo kako je rezonovala manjina u norveskom PRESSENS FAGLIGE UTVALG:

Manjina u odboru naglasava potrebu za sirokim okvirima za kriticko dokumentarno novinarstvo. Ovo ukljucuje i izvjestaje koji su subjektivni, kontroverzni ili su dio tekucih politickih i istorijskih debata. Dokumentarni film NRK-a ima slabosti, između ostalog po pitanju raznolikosti izvora, ali one nisu takve prirode da u ovom slučaju predstavljaju krsenje normi novinarske etike.

U kojem svijetu želite da živite? Odlucite sami.
Vizantijska_krv
03. децембар 2011. у 06.55
Pa htjela sam reci MARSHAL DA SE COVJEK ZACUDIO jer na osnovu divljanja poturica ocekivao je da je film prosrpski, a kad ga je odgledao vidio je da nije. To sam htjela reci ali si ti bukva pa ne čitaš između redova.
Marsal_sweПорука негативно оцењена. Покажи

Marsal_swe
(wtf?)
03. децембар 2011. у 08.00
njen decko je opasan..a ti si tajci.
Vizantijska_krv
03. децембар 2011. у 09.29
I drugi Danci koji su odgledali film misle isto, ne interesuje me mišljenje islam balija i UstašKIH FASISTA :)

Norvezanin je lijepo objasnio ko je u Srebrenici s kim imao posla a vam samo ostaje da kevcete jer ništa drugo i ne znate.
Marsal_swe
(wtf?)
03. децембар 2011. у 09.37
Vizantijska_krv
05. децембар 2011. у 01.51
Istekao zeton za Srebrenicu jbg, Norvezanin objasnio ko je tu s kim imao posal...sad se vristi sa sviju strana :) mogu se postavljati i ovakve i onakve pesmice ali istina najviše zaboli i u lažu su kratgke nogice...
Marsal_sweПорука негативно оцењена. Покажи

Marsal_swe
(wtf?)
05. децембар 2011. у 07.39
Uuuuhh koja nervoza.. i napetost..'Ebe li tebe
Nedeljom ujutro :) taj Danski decko katkad tebe :)
mali_kemo
(piljar)
05. децембар 2011. у 07.44
E, sad kad dobijemo policajke odjevene u hidjab (valjda se tako zove ono preko glave) moglo bi se zahtijevat i da poneki policajac ima sajkacu ili još bolje subaru sa kokardom ;-) ps. nisam mali, a nisam ni Kemo ha, ha, ha
Liticovjesac
05. децембар 2011. у 10.09
Sve ovo može da prođe jer nema nikoga ko bi se suprotstavio. Kada bi bila neka srpska organizacija, grupa da se suprotstavi ovim lazima, bilo bi lakse
Vizantijska_krv
05. децембар 2011. у 13.25
Marsal,

kod tebe ima nervoze jer prvo pišes vrlo nepismeno a kao drugo ponavljas jednu te istu riječ u toku samo jednog pitanja.

Norvezanin je objasnio ko je s kim imao posla u Srebrenici i to je njih zaboljelo. Zašto? I meni je nejasno jer svima nama je od koristi da se otkrije istina bez propagande i da se tako zapocne pomirenje i normalan suzivot. Nazalost vrtjece se jeziv natpis „Noz zica Srebrenica” dok god se bude lagalo u vezi s tim dogadjajem i dok god se cinjenice budu skrivale i sto je najgore - dok god se budu bunili da se otkrije istina koja se ponekad bas ne podudara sa jednom stranom medalje.
Marsal_sweПорука негативно оцењена. Покажи

Marsal_swe
(wtf?)
05. децембар 2011. у 13.29
slabo on tebe prci izgleda.
Marsal_sweПорука негативно оцењена. Покажи

Marsal_swe
(wtf?)
05. децембар 2011. у 13.33
nego, ko je ubio te muslimane..sami sebi pucali u glavu
oko 5 000 komada . smanjiva li sve ovo tragediju i odgovoornost ti ljudi
i njihovi familija?..ne. nego, ebo te danac u dupe, ionako ti nisi slavenska krv, ti si ebate vizantiska.boli tebe debela patka za
neke pobijene.
Marsal_sweПорука негативно оцењена. Покажи

Marsal_swe
(wtf?)
05. децембар 2011. у 13.35
stvarno si Tajci, ali ti to ne možeš shvatiti.
Liticovjesac
06. децембар 2011. у 07.48
Doktore nema te nešto da se javis na onoj grupi za sirenje propagande. Gde si nestao?
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 13.11
nego, ko je ubio te muslimane..sami sebi pucali u glavu
oko 5 000 komada
...

Jesi li ti izbrojao 5 000 ljudi? To samo neko kao Tajci može da kaže.

Ja samo kažem da želim istinu a veliki je problem sto tijela nisu nadjena u broju u kome se predstavljaju i sto muslimanu UPORNO odbijaju popis stanovnistva. Sto ti mislis zašto to cine?

Nisu nasli broj tijela o kome pricaju i gle cuda svake godine iskopavaju nova tijela. Na tom prostoru je bio rat koji je trajao 5 godina, ginulo se. Prije toga je bio i II a i I Sv. rat. Muslimani svake godine „iskopavaju” nova tijela a NEćE POPIS STANOVNISTVA! Desavalo se mnogo puta da su muslimani sa spiska navodno ubijeni u Srebrenici a žive u Americi. Niko ne porice da su Srbi pocinili ozbiljan tezak ratni zločin u Srebrenici ali je veliki problem što se tvrdi da ih je ubijeno najmanje 8 hiljada i da su Srbi iz cista mira usli u grad u julu 1995. NIKO ne spominje SRPSKE ZRTVE niti koljacke trupe NASERA ORICA. „Sud” koji nije bio u stanju da osudi Orioca nema pravo glasa.

Opet kažem, ja sam samo za to da se otkrije i obrazlozi i objavi šta se tačno desilo u Srebrenici u julu 1995. i da se objelodane i zločini nad Srbima (ili ih po tvome nije ni bilo?) Smatram da je svaka žrtva vrijedna pomena.

Na kraju krajeva kad jedna strana PREKRSI DOGOVR O NENAPADANJU (muslimani iz Srebrenice milion puta u toku 3 godine rata) zašto bi se druga strana pridržavala tog dogovra?

Ako Srbi kad udju u grad ponude muslimanima da predaju oruzje a ovi se izvuku i nastave da pucaju po Srbima i da ih ubijaju...onda izvini Tajci moja draga... ´(Tajci je za tebe Albert Ajnshtajn).

Rekao Bil Klinton ubijeno 8 000 i to odmah rekli u julu 1995. i Marshal SWE (Tajci) rece „8 000...”.

Ja sam uvijek i samo za istinu SA SVE POPISOM STANOVNISTVA I FORENZICKOM ANALIZOM I DOKAZIMA
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 13.24
Samo još jedno pitanje za malenu Tajchi (Marshal Swe).

Lično sam upoznala djevojku kojoj su koljaci Nasera Orica (naravno nenaoruzani i neduzni) ubili roditelje i brata kad je imala 12 godina. Šta mislis kako se ona osjeca kad se precutkuje o tome svakog 11.jula i kad se kaže kako su zli Srbi usli u Srebrenicu „i iz cista mira poceli da ubijaju nenaoruzan i neduzni narod pobivsi preko 8 000”. Kako se onja osjeca tad? Kako joj je posle oslobadjajuce presude „pravedniku” Oricu? Šta ti moja Tjchice mislis?

Stvarno su i Tajchijine pjesme za tebe na previsokom nivou :)
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 13.29
Marshal,

šta mislis da li je Oric ponosan na Srebrenicu?

Vrlo ruzno si napisao vezano za mog momka ali tu se i otkriva tvoja tuzna pedrska sudbina :( volis od pozadi. Valjda ti niko neće krsiti p[rava u Svedskoj ja msilis da tu možeš sa svojim deckom da uzivas od pozadi :)
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 13.39
nego, ko je ubio te muslimane..sami sebi pucali u glavu
oko 5 000 komada . smanjiva li sve ovo tragediju i odgovoornost ti ljudi
i njihovi familija?..ne. nego, ebo te danac u dupe, ionako ti nisi slavenska krv, ti si ebate vizantiska.boli tebe debela patka za
neke pobijene..
...

Mali poturceni smardicu. Šta ćemo sa srpkim žrtvama? Da li muslimanske žrtve vrijede isto, a poturceni pozadincu yebao tebe tvoj decko u dupe dok si premaskiran u Tajchi smradonjo poturceni.
Marsal_swe
(wtf?)
06. децембар 2011. у 14.49
dobro se Tajci primila..nego:

Ljudi moji, hajde da je (Ono) napisalo. Moj poznanik
koji nema simpatija ni prema muslimanima, niti srbima
iako me ebe ponekad, (ne bas dovoljno) što se da
primetiti.Rekao mi je sledeće.Pa onda tra la la prd prd po obicaju kad Ono piše.
A ona ko zadnja tuka, prvo napisala moj decko Danac..Pa
koja si ti glupaca, da te nema trebalo bi te izmisliti. Šta ti je
zenska glupost.I sad bi se trebalo sa njom nadmicati..Ne ide to
brate, ni pod razno. I ona dosla na sc skandinaviju da lobira kao
za nekoga ..Pa glupaco bosanska , kroz mene tece vise Srpske krvi neko je kad kroz tebe proteklo
A da ne spominjemo o tom nesretnom potomstvu.Ako si plodna uopste.E, Marsal, bas si pao nisko kad
se da ovakvom tukom raspravljas, a opet djavo te neodnio, nisi ti kriv sto je ona niska
karaktera pa se moras spustati da je zafrkajes..a šta ćeš kad moras , moras.
Nego dobio sam info da si Bosanka, pa ta se pozdravim sa tobom sa
starim dobrim http://www.youtube.com/watch?v=oGz33NS6FM4&feature=related
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 15.16
Hrvatski pozadincu!

Nisam iz Bosne pod 1.

Kakve veze ima ko je odgledao film i zašto da lažem moj poznanik tra la la koji ne voli muslimane. Bedo bedna (kad moram ovako) covjek ništa nema protiv muslimana samo je konstatovao DA NE SHVATA zašto se bune protiv filma ?????? Cudi se, nije mu jasno. Ocekivao je PROSRPSKI FILM zato što je urlanje muslaimana u Danskoj bilo nepodnosljivo.

Ja sam ti obrazlozila svoj stav o tome a ti si poceo da vrijdjas i tu se vidi ko je glup. Neko ko kaže da je ubijeno toliko i toliko a nije brojao je po meni izuzetno glup i ko se drzi samo jedne jedine strane medalje. Ali šta je to tebio pricam kad se vidi da si jednodimenzionalino dvonozno stvorenje.

Opet mi nisi odgovorio - ponosi li se Oric na Srebrenicu? Kako je djevojci koju sam lično upoznala kojoj je ubijena cijela porodica od ruke Oricevih trupa?
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 15.19
Iako si na tako visokom nivou, prvo se opismeni jer tvoja nepismenost bode oci.

Ja koja samo hoću itinu sam tuka a ti koji „sve tačno znaš šta se desilo u Srebrenici” nisi tuka??????????? Ti si taj koji je poceo da vrijedja a nemas konkretan odgovor na moja pitanja koja sam ti kulturno postavila.

Prvo nemas osnovnu kulturu a drugo nepismen si bodu oci tvoje nemusto sklepane recenice...
Marsal_swe
(wtf?)
06. децембар 2011. у 15.22
Boze, kud ovo mlataras sa mnom
kud mi silis da primjecujem ovakve glupace
i zašto si me slagao, zašto Boze si slagao da su plavuse glupe.
Čak sam sada shvatio da ona nije Tajci, ona je VRLO INTERESANTAN
LIK ZA POSMATRANJA,ali Marsale Bog ti je rekao, idi i usmjeruj je.
Ona je na putu ka paklu, a pako je magareca guzica, a ona sama je muha
koja želi uci u tu Dansku magarecu guzicu, a ti Marsale budi rep i masi
da musica ne udje u guzicu.O Boze .
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 15.27
..Pa glupaco bosanska , kroz mene tece vise Srpske krvi neko je kad kroz tebe proteklo
...

Nadmasio si sam sebe i stata sto nema diskusija „Humor” da se svi malo smijemo jer si ziva strakcija.

Ja ni za koga ne lobiram samo sagledavam neke stvari ti si taj koji je planuo i gotovo placno pisao srceparajuce zalopojke nad nevinim žrtvama... i u nedostatku argumenta a i osnovnih pojmova poceo da vrijedjas. Ja film o Srebrenici nisam rezirala.
Marsal_swe
(wtf?)
06. децембар 2011. у 15.27
Boze, ja odustajem..Ti se potrudi Boze
da joj das snage da se vrati svom plemenu
tj. Bosni jer tamo pripada. Ja Boze moram dalje
novi pacenici su raširili ruke da im pomognem
a ovom zenskom peceniki sa recnikom kocijasa
nema pomoći ovozemaljske..Zbogom Tajci :( Pomoliti ću se
nocas za tebe.
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 15.30
Ko o cemu Marshal Swe o dupetu kad nestanu argumenti (kažem ja pozadinac garant).

Salu na stranu ne odgovori mi ti ni na jedno pitanje...
Vizantijska_krv
06. децембар 2011. у 15.32
P.S. Kažu da će Papu da tuze u Hagu i top za „komandnu odgovornost” a mislim da je žrtva raznih fratara i nasa mala Tajchi (Marshal Swe) zato je opsjednut pozadinama raznoraznim...
dock
06. децембар 2011. у 20.05
Evo me

E vidi ti marsale kad već rece to pucali u glavu ... sad povuci liniju i reci na koji način su ubijeni srbi na istom prostoru tih istih godina!

Metak je u ratu ok ako nije malokalibar! Dijecu ste slali na front svi koji su mogli nositi dugu cijev, a danas su to opet dijeca...znaci dijete kad pogine a dok ne zagine udri pucaj kolji sve sto je srpsko... oci ste im vadili na Bozic 93'...

I naravno prodao je alija Srebrenicu ko njivu u zabrdju radi intervencije nato-a poslusaj šta muslimani iz srebrenice pricaju...

I ti i sarajlijica treba da se još govana najedete da bi porasli... a ne da ostavljte ovde svoje baljezgarije ko da vas je mati prokislim mlijekom dojlila...
Vizantijska_krv
07. децембар 2011. у 01.44
Ej dock,

iluzorno je vjeruj mi! Ja sam glupaca (ali stvarno) sto i pokusavam da bilo šta napisem. Sa jednodimenzionalnim ljudima nema rasprave.

Pozdrav
dock
07. децембар 2011. у 03.27
Kako mislis jednodimenzionalnim ljudima???

Ima ljudi na svim stranama al ovaj što se potpisuje marshal ili kako već to nije on nije ni pola dimenzije... on je bosanski stecak ništa vise!

Vizantijska_krv
07. децембар 2011. у 04.25
Nisam ja mislila na nacionalnom nivou nego upravo na doticnu osobu & co. Naravno da ima ljudi na svim stranama i dobrih i loših, ima nas svakakvih ali kao doticna spodoba - rijetko takvih.
dock
07. децембар 2011. у 06.11
Razumijem

On ti je vjerovatno neki bobuljicavi pubertetlija koji se lozi da će zasluziti zlatnog ljiljana ako provocira po srpskim sajtovima... loše je kad covjek nema teznju da se razvija umno pa kao on stagnira. najeo se od kako je dosao u Skandinaviju pa se pohasio

Ti, vizantija pozdravi decka i da znaš danci su u mnogo cemu slični nama, direktni i iskreni a to jako postujem!
Vizantijska_krv
07. децембар 2011. у 06.56
Ha ha ha dock mislim da si uspostavio odličnu dijagnozi ili je bubuljicavi pubertetlija ili je (sto je još gore) bubuljicavi poodrasli muskarac promasenog zivota zarobljen u tijelu pubertetlije i to dozivotno...

Pozdrav za tebe :)
Marsal_swe
(wtf?)
07. децембар 2011. у 08.04
Bosanac-(Razumijem) Možda i tebi Tajci dadne malo :)
Vizantijska_krv
07. децембар 2011. у 08.50
A ne Marshal (Tajchi),

ja ne djelim svoju p...u okola kao ti tvoju pozadinu sto svima dajes a pogotovo fratrima :) i to onim ruznim starim jer mladji neće tvoju ruznu dlakavu bubuljicavu goozicu koja se ne razlikuje od tvog ruznog lica.
Marsal_swe
(wtf?)
07. децембар 2011. у 10.01
ma vraga ti nju prcis, kad ona dane provodi na sc.
Vizantijska_krv
07. децембар 2011. у 15.50
Bolje da i p...u ne prcim
nego da kod fratara trcim! :)))

P.S. Marshal-Tajchi pati - nema ko da ga s guza klati!
Marsal_swe
(wtf?)
07. децембар 2011. у 16.44
Ja vas Bosancerose pravo gotivim.Jeste da vas ne
podnose u Srbiji, ali nekako vi ste meni toliko simpa.
Poglupi, a ovo dvoje Bosancerosa je primer dobar, da ja ne da mrzim Bosancerose.
Nego kako sam rekao, simpatisem se sa njima.Gledaj npr. ove glupace.
Ona reč lobiranje uzela čak za ozbiljno, i ufurala se stvarno da lobira tuka , i ovako lobotomisana u glavu
dosla na sc da
sere kvake..Hajde da je Ono otislo negdje na neku muslimansku ili Hrvatsku
stranicu pa se ufuralo da nešto korisno radi, a ona prica kako njen DANSKI neutralni DECKO
to vidi ovako..I ja joj pokusavam objasniti da tako ne treba prestavljati Srbe, jer to nije objektivost reci će joj svak, kad je isti 'ebe , ali loše izgleda.
A ona opet po svome..Koja je to Tajci od žene, ali njen decko je opasan. Ja kao Bozi poslanik
kažem sebi da ću ovde staviti samo još jedan link.. malo kasnije za naše Bosancerose, te da
ću Bogu prepustiti da se pozabavi navedenim lobotomijama od ljudi iz Bosne…
Marsal_swe
(wtf?)
07. децембар 2011. у 16.47
Evo i linka, pa se vratite u Bozie stado u Bosnu , a mi pastiri
ćemo vas cuvati.

http://www.youtube.com/watch?v=HKeBxEXj5kE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3-pgOGc27rA

voli vas vas Marsal, i moli se za Vas.
Vizantijska_krv
08. децембар 2011. у 04.38
Ja sam Crnogorka budalo jedna, taj koji ti je dao „info” da sam Bosanka (nikad u Bosnu krocila nisam) - dezinformisao te je!

Mada, ti si izgubljen i u vremenu i u prostoru i ostaje:

„Bolje i da p...u ne prcim
nego da kod fratara trcim!”

Nervozan si i zloban jer patis jer ne možeš s gooza da se klatis!

Pozz
Vizantijska_krv
08. децембар 2011. у 04.40
Nego kako sam rekao, simpatisem se sa njima.Gledaj npr. ove glupace.
Ona reč lobiranje uzela čak za ozbiljno, i ufurala se stvarno da lobira tuka , i ovako lobotomisana u glavu
dosla na sc da
...

spodobo lozis se da će ti dati zlatnog ljiljana, mada možda ti ga neki ruzni olinjali fratar i da...ko zna :)

P.S. ja ne lobiram jer ja nisam rezirala film o Srebrenici koji vas balije i ustaše toliko boli izgleda. Ja samo hoću istinu a tebi se vrzma lobiranje sto je i dock objasnio doope ti igra zbog zlatnog ljiuljana ali izlgeda slaba vajda ...
Vizantijska_krv
08. децембар 2011. у 04.46
Upravo si ti taj koji je na srpskim sajtovima ej Tajchi je za tebe Ajnshtajn ali stvarno. Pa ti si taj koji lobira u pokusaju protiv filma koji je na tvoju zalost prikazan i u DK i u Svedskoj i u NO. Ja samo to konstatujem a ti se palis i to mnogo.

JA ne mogu lobirati za film koji nisam rezirala niti ja prikazivala već danska, svedska i norveska TV. Ej Tajchi smiri se, je li ti dobro?
Dodji sebi. Brkas pojmove, zamjenjujes teze a istina te izgleda boli. Jesu li i tebe Srbi silovali pa si toliko bijesan?

„Bolji i da p...u ne prcim
nego da kod fratara trcim.
Marshal-Tajchi pati
Neće hodza da ga klati!”

Cuj lobirati...to je Tajchi-Marshal čuo negdje pa mu se dopalo a ne zna šta to znaci...tuzno...
Vizantijska_krv
08. децембар 2011. у 04.49
Hajde da je Ono otislo negdje na neku muslimansku ili Hrvatsku
stranicu pa se ufuralo da nešto korisno radi, a ona prica kako njen DANSKI neutralni DECKO
...

Sad nadmasujes i samog sebe Tajchi-Marshal. FILM je neutralan a ne decko, kontas? Obrati se reziseru vezano za film a ne nekom tamo Dancu koji je film gledao. Koliko imaš godina Tajchi-Marshal? Da sam ja kao Srpkinja rezirala film, ne ide ali ako ga rezira Norvezanin,...g Tajchi-Marshal, istekao zeton za Srebrenicu svako normalan se cudi.

Nego ne odgovori mi ti- Je li Oric ponosan na Srebrenicu šta ti mislis? Ne moras tačno da odgovoris nego od prilike.

Ej uvijek me nasmijes ali stvarno.
dock
08. децембар 2011. у 15.44
E Crna goro opusti se vidis da mu je cilj da te provocira... a za Tajci hm vjerovatno ima pretenzije ka njoj ili ga njen lik drzi budnim čitavu noć!!

Nije moj problem hvala Bogu!

A da ako možeš marsale da mi objasnis šta znaci lobotomisan!
Fanny
10. децембар 2011. у 01.24
i ti si covjek vizantijska krvi, ali nije mi jasno kako. zaista mi nije jasno na koji način. kako da te vidim kao covjeka?

zao mi je što ne mogu sve ljude na ovom svijetu da razumijem, način na koji misle, osjecaju i šta je uopste smisao njihovog postojanja.

nema potrebe da se trudis da mi odgovoris.
ovu temu vise neću otvoriti.
Vizantijska_krv
10. децембар 2011. у 14.05
Fanny,

ni meni nije jasan smisao tvog postojanja. Ne moras da se trudis da mi pokusas objasniti zašto dobri Bog bas svima dopusta da žive i onako vise neću gledati tvoje komentare.
Marsal_swe
(wtf?)
16. децембар 2011. у 07.42
ebala joj fany mater bosancerosku izgleda, na kulturan način.
tajci propada sve dublje u sopstvena govna..a, šta ćeš,,niko je ne voli :/
Vizantijska_krv
16. децембар 2011. у 12.25
Tajchi Marshal i Fanny su jedna te ista osoba i ja se pitam zašto dobri Bog svima dopusta da žive? Koja je svrha na pr. Tajchi-Marshalovog postojanja t.j.Fanny?

Kod mene u Crnoj Gori kažu - tikva u ovdu tikva iz vode :)
dr_Ziv-a-go
(pekar lekar apotekar)
18. децембар 2011. у 18.36
Nisam znao da jedan obični dokumentarac može da razotkrije toliku mrznju prema Srbima.

Toliko mrznje i obijesti u komentarima od tih CNN-om razmazenih derista i miljenika imperije, a i ne slute da je biti neprijatelj te imperije opasno a miljenik - kobno. Sacekajmo svi zvuk kanalizacije pa da vidimo ko umije da pliva u... kanalizaciji.
Liticovjesac
19. децембар 2011. у 06.02
Funny je one and only!
Vizantijska_krv
20. децембар 2011. у 05.58
liticaru,

znaci ti koristis njene usluge :)
Bolje ista nego ništa, neki koriste usluge fratra neki fanny-ine sve u svemu veselo :)
Hristov_vojnik
(Borac na strani Hrista)
23. јануар 2013. у 15.56
Hehehe, neka si rekla...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.