Diskusije : Putovanja i turizam

 Komentar
Putovanje u kanadu
zagortehej
(darkwood)
11. mart 2012. u 17.56
Hteo bih ove god da otputujem na jedno malo putovanje na kome bih malo i usavrsio jezik,namera mi je u Kanadu.Da li je neko već isao na ta obrazovna putovanja,vredi li to nešto i kakva su vasa iskustva.
WITB
(DELIJA)
20. mart 2012. u 00.31
ne znam tačno o kakvom se poutovanju radi ali ćeš definitivno usavrsiti jezik samim tim sto ćeš biti u engleskom govornom podrucju. ja sam u skoli jedva dobijao dvojke iz engleskog i nisam ama bas znao ni običnu recenicu da sastivim, kad sam izasao iz zemlje i dosao na englesko govorno podrucje ja nisam verovao kako sam pricao tecno posle samo 3 meseca, sve ono iz skole se vratilo, imao sam takav fond reci i tek sam onda video koliko mi je to u skoli vredelo. pored mene je bilo rusa koji nikad nisu ucili engleski u skoli ali su tu živeli već 4-5 godina i tako su naucili jezik, posle 3 meseca sam imao bolji fond reci od njih, znao sam i koristio mnogo slozenije reci irecenice nego oni i svo ono znanje iz skole je pocelo da se vraca.tako da mislim da će ti vredeti puno.
zagortehej
(darkwood)
21. mart 2012. u 17.44
I ja setome nadam,a po vasem iskustvu da li se može naći posao u kanadi za to vreme, jer mi je namera da za to vreme 'izvidim situaciju„ pa kad se vrati da pokusam da dobijem vizu za iseljenje.Ovde mi je vise muka od svega.Bio bih vam zahvalan na bilo kakvom savetu?”
gradbeo
(masinac)
24. mart 2012. u 21.46
Kako planiras to turisticko putovanje, ?? u svojoj reziji ili će ti neko pomoći oko brzog pronalazenja skole za jezik.. a o poslu da ne govovorim, jer ni tamo ruze ne cvetaju, i do posla se teško dolazi , a pogotovo ko to može da te uposli kao turistu na crno..???
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.