Diskusije : Putovanja i turizam

 Komentar
Pozdrav sa Mauricijusa
PARtIZan_68
(grobaro manija)
30. decembar 2011. u 22.34
Po 4.put uzastopno na istom mestu hvala Bogu ispracam staru i docekujem Novu na uzarenom pesku Mauricijusa,ispod palme sa pogledom u tirkiznoplavo more uz fenomenalan vatromet na plazi mohito i sampanjac.Neopisiv,za prepricavanje dozivljaj...Da covek pozeli samo jednu zelju u ponoc.Da i ovu predstojecu kao i 4 prethodne ispratim na istom ovom mestu.
Svim putnicima srećna Nova 2012.godina...Ko u aprilu bude u Cancunu možda se i sretnemo:-)

Radisa007
(trzisni inspektor)
02. januar 2012. u 10.20
Smaras, parizanin! Već i ptice na grani znaju da stalno ides na jedno isto mesto jer ti avio kompanija za koju radis daje da letis dzabe njihovim avionima do Mauricijusa i Meksika, bla, bla, bla. Dosadnoooo, zev! Budi siroke ruke tj. dzepa pa se isprsi za neko drugo lepo mesto na svetu, a ima ih toliko mnogo. Srećna Nova i tebi!
PARtIZan_68
(grobaro manija)
13. januar 2012. u 13.42
E šta ti je bre ljubomora i zavist...Crkni od muke.Kad budes 10% putovao ko ja onda se možeš smatrati sretnim.A to gde sam ja sve bio i šta sam video tebi je domaći zadatak za ceo zivot.Ja sam već negde na pola nadam se.I raspitaj se šta ljudi koji rade u aviaciji imaju kao mogućnosti pa onda prdi ovde i izigravaj pamet.Znaci na SVE svetske kompanije placam SAMO na tvoju zalost zlobnice 10%.Raspitaj se šta znaci skracenica IATA i šta kompanije potpisnice imaju kao pogodnosti za svoje radnike.Jel ti možda krivo što ne sedim na netu i kao ti jurim „last minut” karte ili neki popust od 5E?

Srećna svima nova godina osim ovom zlobniku.Zlobniku zlo u Novoj 2012 od srca želim!

PS A na Mauricijusu kao i za svaku Novu Godinu fenomenalno.Izvestaj o doceku 2013 dace Bog za jedno 350 dana:-)
Radisa007
(trzisni inspektor)
18. januar 2012. u 12.25
Ja sam jedini citalac tvojih izvestaja ovde, a ti meni tako! Možda ti letis visoko tim tvojim avionima ali ovakvim vredjanjem vrlo nisko padas. Ne zavidim ti uopste niti bih se menjao sa tobom ni za sve tvoje za 10% snizene avionske karte. Neću ni ja vise da čitam tvoja javljanja sa Mauricijusa i iz Meksika. Steta, a bas sam se radovao izvestaju doceka 2013. godine opet sa istog mesta. Pozdrav.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.