Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Vlasniku psa 18 godina zatvora!
Svetomir2
17. novembar 2011. u 00.18
Četvrtak - 17.11.2011

Viši sud u Smederevu osudio je juče Jovicu Nedeljkovića (37) na 18 godina zatvora jer je aprila 2008. nahuškao psa na prijatelja Dragana Arsića, koji je nakon napada umro.

Rotvajler je Arsiću naneo 67 rana, od kojih je povređeni čovek iskrvario i umro. Presuda je doneta pošto je Apelacioni sud poništio prethodnu kaznu od 14 godina.
U toku istrage protiv Jovice Nedeljkovića, njegov otac i nevenčana supruga, koji su kritične noći bili u kući, iskoristili su zakonsko pravo da ne svedoče. Tada se Nedeljković branio tvrdnjom da se pas otrgao s lanca i napao Arsića. Nedeljkovićeva vanbračna supruga Violeta Radojković se kasnije predomislila i u svom iskazu teretila nevenčanog supruga da je psu 15 minuta izdavao naređenje da napada.
Obrazlažući presudu, sudija Goran Mladenović je kazao da je Nedeljković supruzi naredio da odveže rotvajlera i dovede u sobu „iako je znao da je pas opasan i da može doći do smrtne posledice”. Pošto je Arsić iskrvario i umro, Nedeljković je spalio žrtvinu odeću i leš bacio u bunar svog ujaka, desetak kilometara od kuće u kojoj je ubijen.

DearAna
17. novembar 2011. u 11.23
Eto...
I posle napadaju pse da su zveri.
Kažem ja vama. Ljudi su najgore i najopasnije zveri. Pas slepo slusa i obozava svog coveka.
Trebalo bi izdavati dozvole da drzanje pasa. Isto kao za oruzje. Nije pas za svakoga, kao ni puska...
baxuz
(φεμμινα™)
18. novembar 2011. u 13.39
da imam vlast tačno bi donela zakon da onaj ko je ubio bude kaznjen na identican način na koji je sam izvrsio zločin... oko za oko, zub za zub...

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.