Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Dresura pasa
pajon
(rely driver)
11. jul 2011. u 05.22
Volio bih kad bi mi neko preneo svoja iskustva o dresuri malih pasa.Imam silky terijera(nadam se da sam dobro napisao)starog 8 mjeseci i volio bih da ga obucim u osnovnim stvarima,da ne odlazi daleko kad ga pustim u parku i da se vrati na komandu,možda još ponesto jednostavnijih vezbi.Pošto nemam neko iskustvo u dresuri volio bih da mi neko pomogne da ne traumiram psa a ni sebe.
baxuz
(φεμμινα™)
11. jul 2011. u 08.18
lepo ukucas na youtube i sit se nagledas... :)
pajon
(rely driver)
15. jul 2011. u 04.42
Dresura je mnogo sirok pojam,ima na you tube svega udrobitog,po prilici najmanje nečeg korisnog.Kas trazis nešto sto ti treba ono izbaci sto videa od kojih nijedan nije ono sto hoćeš.Ipak hvala...
Straza
(trazitelj)
17. jul 2011. u 12.22
Ja sam video za psa lep primer kako da te prati uz nogu izmes povez''za koji ga vodis recimo u desnu ruku a pas seta kraj tebe uz levu nogu i tu je kontrola mnogo bolja nego ga drzati sa desne strane i setati.
Postoji vrlo zgodan okovratnik(izvinite ne znam imena za ove pojmove pa natucam)koji psu ide oko vrata i isto oko prednjih nogu,tako da je obuhvacen veoma cvrsto i stabilno,u isto vreme mu nepravimo veliki pritisak na vrat,sto je maksimalno dobro,a imamo veću kontrolu.Uzeo sam 1 i kad sam video da je to fantasticno odmah sam nabavio i drugi posto će mi trebati a cena je bila veoma povoljna taj vikend.
neverovatno je kako ovaj vid 'povodca'-kaisa ima moc,da ti vodis psa ne on tebe.Prezadovoljan sam :)

Voleo bih znati ako ko zna kako najlakse nauciti psica od 3 cmeseca da daje sapu,sedne kad mu odredis komandu ili napravi okretza 180 stepeni kad lezi,ono prevrne se na stomak i opet doceka na noge.To mi je zaista simpaticno i voleo bi nauciti mog ljubimca .
Pozdrav!
avlijanerka
19. jul 2011. u 08.56
Vidis, taj povodac koji ide oko prednjih nogu se ovde smatram lošim, jer tako psu daje veću mogućnost da te vuce. 'Dog harness' se koristi za vuce i tada pas samo ide napred.
Straza
(trazitelj)
21. jul 2011. u 14.42
Naznam avianerka šta smatraju kod tebe.
Ovo sto sam ja kupio je fantasticna stvar.Veruj mi da je psic uz nogu bez većih problema i da ja imam kontrolu nad njim.
Ovoj vrsti postoji mogućnost da dodje do 'skupljanja otvora grla',ovim se nevrsi pritisak na vrat i grlo,zato je još jedno 100 puta bolji :)
Ovo je moje mišljenje posto sam progao obadva povodca,ovaj bar mom psicu vise odgovara.
Mnogo sam srećan sto sam ovo kupio.
Naravno svi imamo svoje mišljenje,ali bitno je cuti razna mišljenja,hvala! :)
avlijanerka
21. jul 2011. u 18.24
Ma naravno, koristi šta god radi radnju. Ovo je bilo cisto da znaš, ako jednog dana ne bude radilo:)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.