Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Macka napala zeca
mvessna
29. mart 2011. u 18.32
Dve godine imamo zeku koji izgleda kao pudlica zbog dlake.Preko zime je bio u kuci i pre par dana smo ga prebacili u „letnjikovac”.Dvoriste je ogradjeno,tako da je preko dana na slobodi,a često se desi da tako i zanoci.Prošle godine nije bilo nikakvih problema.Međutim,prošle noćinas je prodrmao uzasan pisak i zvuci koji su poticali od našeg zeca.Izjurili smo na terasu i zategli ga u okrsaju sa komsijskom mackom koja je O G R O M N A.Ona je pobegla,a on je bio u haosu.Rascupan,uplasen,izbezumljen...Ne znam šta da mislim.Šta bi bilo sa zekom da ga nisamo čuli?Zašto macke napadaju zeceve?
PERISTERI
30. mart 2011. u 06.50


Verovatno zato što joj je zeka izgledao kao lak plen,ali nije znala da zeka ima mamu i tatu :) Macke su lovci,plasim se da će se ponovo vratiti,ne verujem da je bezbedan u dvoristu...naročito nocu.
Vagabundo_
((bas_tako))
30. mart 2011. u 21.37
Da ne bih razmišljala i brinula da li će opet i zašto maca napasti zeku ja bih ga nocu smestila na bezbednije mesto!
mvessna
31. mart 2011. u 02.01
Naravno,nema vise dileme.Preko dana je slobodan,a nocu ga pakujemo u kucicu.Cekam onu macu da opet dodje.Procitah negde ovde,a rece i komsija, da se boji prskanja vodom.Crevo je tu.Ako ne uspemo,sledeći korak je pas :).Mama i tata moraju da brinu :).
baxuz
(φεμμινα™)
01. april 2011. u 11.27
pojurila je ulicna macka svojevremeno i moje kuce... ova sirota bezi a macka za njom...a ja za njima... na svu sreću kuce udje u ulaz zgrade pa uz stepenice...e tu je macka odustala...

tad sam prvi put videla da macka hoće i malo većeg psa od sebe da napadne...
Lina
(registrovani clan)
01. april 2011. u 12.14
Imali smo komsijskog macka ,harambasa nevidjeni.Jednom nas je pratio dok smo se setali i nailazi žena vodi psa onako srednje velicine na povodcu kad ti se nas macak-komsija uputi prema njemu stane i osamari ga. Mi nismo mogli da verujemo,a tek žena što se iznenadila pa podigla svoje kuce da ga zastiti od napasnika i pocela da ga mazi.

A taj isti mangup nam se jednom usunjao u kucu i usao u masinu za susenje vesa da razgleda kako to izgleda iznutra.
Neverovatan je bio .Steta sto je nestao. :(
DearAna
10. maj 2011. u 20.57
http://youtu.be/zJE-eQjTwo4

zar nije strasno? s početka snimka covek upucuje macku na psa jer zna šta će da se desi. šta bi bilo da ima presu?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.