Diskusije : SAD

 Komentar
Za danicu67, eperson72, RVP - Naučno istrazivanje
zvoranko
19. oktobar 2010. u 09.43
Moje ime je Jasmina Maric, iz Beograda. Trenutno radim na trecoj, poslednjoj fazi doktorskog istrazivanja na Internet Interdisciplinary Institute, IN3 Barcelona. (http://in3.uoc.edu/opencms_portalin3/opencms/IN3/doctorat/programa_de_beques/directori_de_becaris.html)

Buduci da sam puno godina provela kao imigrant u raznim delovima evrope (Kipar, Svedska, Spanija) nasla sam se impresionairana ulogom koju Internet ima u zivotu imigranata. Zbog toga sam posvetila poslednje 3 godine svoje naucnike karijere projektu koji se bavi otkrivanjem dobrih i loših strana koje Internet ima na imigrante.

Internet menja način na koji živimo. Jedan od zapostavljenih aspekata te promene je kako koriscenje interneta utice na zivot imigranata. Moj projekat ispituje kako, zato i na koje nacine imigranti koriste internet. Ovaj projekat je fokusiran na web servise, tacnije web communities, da bi ispitao ulogu koju internet ima u pruzanju podrske, smanjivanju osecaja izolovanosti, kreiranju novih kontakata i informisanju.

Molim Vas da mi pomognete u mom istrazivanju saradjujuci u poslednjoj fazi mog istrazivanja. Ukoliko se slozite da mi pomognete zamolicu Vas za kratki intervju (putem neke chat alatke u vreme kada vama odgovara). Vasi odgovori će biti tretirani sa apsolutnom diskrecijom.

Izvinjavam se sto Vam pišem pod nalogom „zvoranko” ali SC ne dozvoljava nove registracije. Takođe Vam se izvinjavam sto Vam se obracam putem diskusije ali nisam nasla način kako da Vam se obratim na diskretiniji način.

Ukoliko želite da mi pomognete molim vas da mi posaljete odgovor na
[email protected]

Unapred Vam se zahvaljujem,
Jasmina Maric
zvoranko
12. novembar 2010. u 07.29
puno se ljudi javilo hvala vam svima!
treba mi još dvoje da zavrsim analizu pa vam saljem rezulate.
[email protected]
zivotne price su vam neverovatne i dirljive.
hvala zaista
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.