Diskusije : Politika

 Komentar
Bivši predsednik Tramp govori o ratu u Ukrajini
Popaj
26. septembar 2024. u 14.57
Bivši predsednik Tramp govori o ratu u Ukrajini na predizbornom skupu. Pored dobro poznatog, republikanac daje izjave koje teraju ljude da sednu i obrate pažnju na moguć́e mirovne pregovore: Svaki dogovor je bio bolji za Ukrajinu od posledica rata. Država više ne postoji.

https://www.youtube.com/watch?v=wkSJlrQ_B2s
bezdomni
(maestro)
26. septembar 2024. u 17.02
Tramp govori istinu koju mnogi ne žele cuti i verovatno bi pokusao ako bude izabran da zaustavi ovo krvoprolice i spreči eskalaciju sukoba Rusije i Ukrajine.
Problem je samo sto su male sanse da on bude izabran a ova Kamala koja ima daleko vece sanse da bude sledeći americki presednik je jastreb i neka je dragi Bog na pomoći svima nama vi ovoj Planeti ako se ona dokopa funkcije tj ovlastenja predsednika USA.
CEKAC
26. septembar 2024. u 17.43
Svaki izbori, ako su posteni, su neizvjesni.
bezdomni
Danska je u ovom trenutku, pored baltickih država, najzagrizeniji ruski neprijatelj. Njihova mrznja, bez ikakvog osnova, već pomalo prelazi u histeriju. Ovom konstatacijom ne ubrajam danski narod, ali medija i danski politicari presli su sve granice. Koristi svoju geografsku udaljenost u prednjacenju mrznjom protiv Rusa.
Zao mi je sto moram konstatirati da si prilično opterecen danskom propagandom, mada te smatram jednog od najpametnijih ucesnika ovog foruma...
bezdomni
(maestro)
26. septembar 2024. u 18.14
Cekac hvala na komplimentu.
Ima ovdje još uvek pametnih ljudi koji su bili svedoci mnogih desavanja poput tebe, Sima, zlatiborca, onda starac Foco , Popaj i još nekoliko diskutanata.
Zbog takvih i navracam ovde.
Što se tiče danske politike prema Rusiji i ovom nesretnom ratu u pravu si 100%
Glume jastrebove a prestonica Kbh gleda preko mora na ruski Kaljingrad .
Uvlace se danski politicari Amerima i Englezima i slabo misle na interes svoje države i naroda.
To vredi i za Svede i Poljake i još mnoge...
Ja lično pokusavam zadrzati objektivan pogled na sva desavanja i niti podržavam dansku politiku a isto tako i ruski sistem gde banda vlada i pljacka i unistava državu nije mi po volji...
LP
zlatiborac
26. septembar 2024. u 18.17
„Danska je u ovom trenutku, pored baltickih država, najzagrizeniji ruski neprijatelj.”

Nešto - paralelno ko i Neovisna 41-e na Balkanu?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.