Diskusije : Politika

 Komentar
Novi atentat na Donalda
C_A_B_O
15. septembar 2024. u 18.45
Danas nešto prije 2 popodne po lokalnom vremenu na njegovom golf terenu atentat ...HRABRI tajni Hagenti nasli pusku s optikom..AK klon a atentator „utekao”... opet „sigurnosni” krug mali ( kao za običnog kandidata) al' zaOto „sud” ka'e da nije imun od odgovornosti...
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
15. septembar 2024. u 23.28
>>
Очевидац је видео како осумњичени бежи из жбуња и сликао је његово возило што је довело до хапшења осумњиченог.
<<
Tubby
16. septembar 2024. u 02.01
evo ga majstor u ukrajini (kijev): https://tinyurl.com/yc75cceb
Popaj
16. septembar 2024. u 04.07
Šta se do sada zna o čoveku
Osumnjičeni se zove Rajan Rout, ima 58 godina i dolazi iz grada Grinsboro, Severna Karolina. U međuvremenu je rekao da je živeo na Havajima.

Prema informacijama t-online, čini se da je uhapšeni navodni atentator rano došao u sukob sa zakonom, posebno zbog upotrebe oružja. Policijski izveštaji iz 2002. pominju ozbiljan incident: „Naoružani muškarac je uhapšen u ponedeljak ujutru nakon što se zabarikadirao u prodavnici više od tri sata”. Rajan Rout je imao 36 godina. Već́ je tada držao vatreno oružje.

Prema zvaničnim krivičnim dokumentima dostupnim t-online-u, Routh je nakon incidenta optužen za skriveno nošenje oružja i posedovanje „ratnog oružja”, što je značilo potpuno automatski mitraljez. Čak i u SAD, neke države dozvoljavaju samo poluautomatske puške. Dodatne optužbe uključivale su otpor državnim vlastima, ometanje policajca i vožnju sa oduzetom dozvolom. Pored toga, postoje i poreski „zločini” u iznosu od desetina hiljada dolara.
Popaj
16. septembar 2024. u 04.34
Poznat iz brojnih medija
Ne samo „Nevsveek Romania”, već́ i nekoliko medija na engleskom jeziku intervjuisalo je Routha poslednjih godina o njegovoj umešanosti u Ukrajini.

U Njujork tajmsu 2023. godine, Routh se pojavio kao protagonista u članku o Amerikancima koji žele da se dobrovoljno bore u Ukrajini. U njemu je pisalo da će Rajan Rout, „bivši građevinski radnik iz Grinsboroa u Severnoj Karolini, tražiti regrute među avganistanskim vojnicima koji su pobegli od Talibana”. Njegov plan je očigledno bio da Avganistance dovede „ilegalno iz Pakistana i Irana u Ukrajinu”. Verovatno biste mogli da „kupite neke pasoše preko Pakistana jer je to tako korumpirana zemlja”, rekao je Routh novinarima u Njujork tajmsu. Nije poznato da li je Rajan Rout uspeo u svojim planovima.
bezdomni
(maestro)
16. septembar 2024. u 04.36
Tip je povezan sa Ukrajinom.
Možda su mu oni dali zadatak da upuca trampavog...
Popaj
16. septembar 2024. u 08.05
BlackRock je trenirao oba strelca. BlackRock poseduje polovinu Ukrajine.

Times Of India
https://www.youtube.com/watch?v=HT9qnHwPMrA
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.