Diskusije : Politika

 Komentar
BeliVukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Република Српска је верна Русији али Русија није
BeliVuk
25. jul 2024. u 22.34
Није Република Српска и Србија исто. Република Српска је верна Русији али ако нападне запад или потурице Републику Српску, Русија сигурно неће дати оружје Републици Српској, нико не тражи да Руси гину за Србе, нек дају оружје, али неће, исто као подмукло што су урадили према Јерменима тако ће и према Републици Српској.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
25. jul 2024. u 23.14
Мислим да овде већ треба да се укључи модератор, јер ово твоје упорно гомилање и понављање тема истог садржаја нема разумно оправдање.
cicero99
(historia est mater of studioru)
26. jul 2024. u 01.41
Jocko na ovu spodobu provokatorsku anti srpsku sam već upozoravao pre i u pravu si da moderni treba da reaguje! Dosta bre siledzijstva i antisrpskog delovanja! Beli vuk i drmoser i još nekoliko njih su neizlecivi srbomrzci i bolidi neopevani. Jole, do modernog je ali i do nas par sto još reagujemo na ovakvo smece!
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
26. jul 2024. u 07.23
Mislim da Belivuk radi ciljano i po zadatku. ;)
Zatrpava forum novim temama i razvodnjava sadrzaj foruma.
Rijetko diskutuje, teme su mu da se ostali diskutanti upecaju.
Trenutni „zadatak” mu je ispipavanje pulsa prema Rusiji. ;)
Probao sam da nađemzajednicku nit , i čini mi se da je svim njegovim postovima zajednicko „okretanje Srbije i Srba protiv svih”.

Belivuk, ne iskljucujem da si ti jednostavno takva osoba i da kad god nadjes nešto sto dolijeva vodu na tvoje mišljenje isto i podijelis. Ako je u pitanju zadatak, nadam se da je pristojno placeno. ;)

A u vezi Rusa: Rusi, jednako kao i svi ostali važu i rade prema SVOM interesu. Nekad nam se čini da nas podržavaju, nekad da su protiv nas. Ista je situacija i sa Hrvatima, Nijemcima, Albancima... Niko nije crno bijel, nijansa sivoga vuce na jednu od strana. Zivot.

Pozdrav.
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
26. jul 2024. u 08.24
Зар ниједна реч није дозвољена?
О,ма бановање.
Е то ти се зове интелигенција.
Способност разумевања различитости и других мишљења.
Tehnicar
(Tehnicar)
26. jul 2024. u 08.50
Evo šta Lukasenko kaže za uvudjenja sankcija Bjelorusiji:

https://twitter.com/i/status/1816083269982572806
dr-mors
26. jul 2024. u 09.25
Nedotupavni belivuk da radi za nekoga??
dr-mors
26. jul 2024. u 09.28
- može da radi jedino za cisisojku69.
:)
D-Man
(U prolazu)
26. jul 2024. u 09.33
Док је Тадић заједно са својим демократама жарио и палио Србијом чуо сам да су имали своје људе чак и у овој кафани.
Из поверљивих извора сам чуо да су они тако испипавали ''пулс народа''.

Многи мисле да је ова кафана потпуно небитна али није тако. Овде многи свраћају и кажу шта мисле а то је итекако интересантна информација за оне који воле да контролишу све што могу.

Дакле, мислити да велики ВоЏа овде нема своје ботове који раде по задатку и у овој кафани би било изузетно наивно.

Не брине мене шта каже тамо неки Бели вук. Више мање пијани гост, као и већина свих нас који залазимо овде, али оно што мене брине је управо тренутак када се он и њему слични јављају са одређеном тематиком.

Пре неколико дана је велики ВоЏа изговорио нешто врло занимљиво: ''Можда ће Влада увести санкције Русији''. То се десило истог дана када је онако отворено и незграпно, како само он то зна, љубио гузицу оном Шулцу а успут и оној немачкој министарки која долази из редова тзв. ''зелених''.

И, онда, одједном се он дотакну и санкција Русији. Као нешто у фазону, не смета Западу што ОН није увео санкције Русији већ их брине ЊЕГОВ став према ЕУ. И онда ајде да онако као случајно каже како ће можда Влада увести санкције Русији!? Неће ОН него Влада!? Да није жалосно, било би смешно!

Такво испирање мозга народу, што Вучић константно ради, је заиста недопустиво и то помало увиђају и најзагриженији чувари лика и дела његовог дела. Оне мучне сцене са Шолцом и онакво увлачење су засматали свима јер је сећање на резолуцију о Сребреници и шта је Немачка радила још увек свеже.

Дакле, изгледа да су јајца у процепу јер су газде са Запада изгубиле стрпљење. Због тога сад одједном опет Рио Тинто. Због тога и могућност увођења санкција Русији и, наравно, одмах се и у кафане попут ове шаљу разноразни мутни типови да виде какве су реакције обичног света.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
26. jul 2024. u 11.53
keser,

Имаш ли још неко „интелигентно” питање поводом „једне речи” у 7 понављајућих тема ?
keser
(Тешем букве)
26. jul 2024. u 12.23
Лепо рече она алхемичарка. :-)
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
26. jul 2024. u 13.27
keser,

Мислиш она незналица, која је дрско лажно оптужила метеорологе у Србији да лажу, а кад сам јој рекао да не треба да лаже, увредила се и у другој дискусији употребила „леп” израз за глаголску радњу ?
Укратко, фрустрирана као и ти, не разликује се од тебе у смислу исте глаголске радње. Вас двоје би били складан пар на WC шољама.

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
26. jul 2024. u 13.54
Pjer,

BeliVuk је један од русофоба, који је и раније покретао дискусије на исту тему, обично кад је присутан неки други актуелни проблем у Србији.

Кад повежеш његових последњих 8 тема и садржај његових коментара, можеш да видиш који му је циљ - пропагирање русофобије, поделе међу Србима, ширење дефетизма.
Сада је већ претерао, што такође није без разлога и зато мислим да би модераор требало да интервенише.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.