Diskusije : Politika

 Komentar
Oni sto ustaju u podne
C_A_B_O
24. jul 2024. u 16.54
Ljubigamajka, da neće ONO da radi, ratuje i stvara porodicu? Ovde isto pamtuju bez da su viDeli Ujkana ili baliju u beonjace, ljube Wuckija ili Mariniku ( isto g.o.v.n.o ...smedje il zUUuto). Za SRBE i srbijicu otkucavaju zadnji momento pre no sto NESTANU ..od zagadjenje, NEMASTINE,okupacije migranata ( i beelih i smedjih).

VLAS Ništa neće da uradi za OCUVANJE nacije, zemljista, zdravlja, privrede i kakve takve nezavisnosti.

SAMOOKUPACIJA i slugernje POSTA ( a VEZBALO se 44- 84 udarnicki) osnovni nazin zivota. IZDAJA, cinkarenje,poltronstvo i naj agresivnija PLACKA svog naroda posta „VREDNOS” u wuckijevoj srbijici. Opozicija je ISTO izdajnicka, mada je njena izdaja lakse vidjiva a ono MALO patriota svedeno na „ manje od 10% po zahtevu Njegove Ekselencije Otan Gauletera cija ime NIJE bitno jer se smenjuju sa ISIM ciljem .

Jel WUCKY ”čuo„ ko'ko km preJde ”panda„ a kol'ko traje baKterija? Da neće ”sretni„ vlasnici ukljucivati utikac u straznjicu jer STRUJE neće biti a ono sto bude biće enormno skupo.

KAžU stari ljudi neće biti traktora u Jevrovi dizela...NEćE BITI ni kupusa da se jede VOLOVI Jeuropski a samo nastavite...”
Tehnicar
(Tehnicar)
25. jul 2024. u 08.31
Pošto je majmun zatvorio IMT i Zmaj, da seljaku zagorca zivot i stvori dobre uslove za uvozni biznis za svoje kumove.

Sada će mo se usreciti elektricnim pandama, pardom hoće oni koji imaju, 5000EU, dace vucici popusta na cijenu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.