Diskusije : Politika

 Komentar
Ko prodade onolike tenkove?
Tehnicar
(Tehnicar)
24. jul 2024. u 10.09
Bio sam frapiran kada sam čuo da je Vulin i Gasic, ministri vojni prodali stotine tenkova i haubica, raketa i teskih minibacaca, kao neupotrebljive.

https://youtu.be/u9Br2wDfb-Y?t=227

Zar to nisu uradili zutici?
dituartu
(eng)
24. jul 2024. u 10.28
Govedo koje je ukinulo vojni rok i svelo vojsku na lovacko udruzenje, nekome deli lekcije.

Budaletina je potpuno devastirala tradiciju Srba sto je rezultiralo velikim otporom da se ponovo aktivira ista. Taj covek treba na robiju da ide a ne da lupeta u skupstini.
Tehnicar
(Tehnicar)
24. jul 2024. u 12.20
Nije tema Panos, nego ko prodade tolike tenkove i haubice za budzasto?
Radikalsko-sns prica je bila da su demokrate istopile većinu tenkova i haubica.

PS. Ako ga bas spominjes, taj Panos je bio cijelo vrijeme rata 90 tih na ratistima od Krajine do KIM. Njegova jedinica je oborila „nevidljivog”.
Ako je Panos ukinuo vojni rok, sramota, ali:

. . . za razliku od tvog voljenog idola, ko se useljavao u petosoban stan u Beogradu za vrijeme bombardovanja, a za briselske i ohridske sporazume, koji su rezultirali gubitku sjevernoh kosova i primanju u savjet eu, odgovoran je KO?
Tehnicar
(Tehnicar)
24. jul 2024. u 14.50
Malo sam potražio. Vojni rok je ukinut dec 2010, a ministar vojni je bio Sutanovac, tako da nije istina da je to uradio Panos.

Ako ćemo posteno, drugacije nije ni moglo. Profesionalni vojnik je mnogo bolje rjesenje. Sa 28000 profesionalnih vojnika, Srbija ima najvecu vojsku u regionu, npr Hrvatska ima 18000.

Problem je, sto nasu vojsku Srbije, vrhovni komandant nagledan ambasadorom Hillom, odmakao 20 km od siptarije, tako da nam siptarski teroristi nekontrolisano sjeku sume i kontrolisu svoju granicu.
C_A_B_O
24. jul 2024. u 17.04
Profesionalna vojska iMA smisla za nacije od preko 100 mELEONA ljudi ( ne stanovnika) Osim toga cetrdesetogodisnjaci su „dobri” za noc u rovu jer kaSSlju i puSSe dom mladjarija SPAVA.

USTAJACI u pooodne ciji se zivot sastoji od mamine supe, dedine penzije i tatinog auta nisu ni za vojsku, ni za privredu a ni za žene!

Kakve će sinove radjati one operisane silikonke i botoksirane azdaje Bog me neće kazniti da to gledam.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.