Diskusije : Politika

 Komentar
BeliVukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Како се не смучи фанатичним русофилима да лажу?!
BeliVuk
24. jul 2024. u 04.21
Лажу да су Руси отишли са Косова зато што Србија није хтела да им достави храну и воду. Уопште није истина, отишли су зато што их не интересују Срби на Косову. Руски амбасадор у Босни је празно претио да ће Русија ратовати за Републику Српску ако Америка или запад крене на Републику Српску. Путин једино у УН ако стави неки вето иначе га не интересују Срби то је јасно показао повлачењем Руса са Косова.

Процентуално је много више добровољаца Српских отишло да се бори за Русе у Украјину док је много мање Руса се борило за Срба 90их. 2000 Руса се борило за Србе 90их, има 150 милиона Руса док 1000 Срба се бори за Русе у Украјину а Срба има само шест милиона.

90их је Русија била антисрпска, продавали су оружје хрватима и то били први да хрватима испоруче оружје са којима су спровели геноцид над Србима. Русија је 90их подржала потурице и била слуга САДу у Босни, истао су подржали шиптарске терористе и мало је фалило да Русија помогне НАТОу да бомбардује Србе.
zupa
(DR.MR)
24. jul 2024. u 04.53
kreni - stani
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
24. jul 2024. u 05.06
Kako se ne smuči evroatlantistima da lažu toliko?
Rusija kao država nikad nije prodavala oružje Hrvatima, već razne mutivode i trgovci koji su svim stranama koje dobro plaćaju prodavali.
Rusija je uvek bila na strani svoje bratske Srbije ali ne može na silu da nešto uradi za nju kada naši kretenski političari nemaju m...da i boje se svojih šefova sa zapada koji su ih na tim pozicijama i postavili.
Prema tome, pokrij se ušima i prekini da širiš gluposti i laži.
D-Man
(U prolazu)
24. jul 2024. u 10.39
Шта рећи о онима који и дан данас криве Русију а врло добро знају шта су нам учинили Запад и НАТО!?

Ало, људи! Па бомбардовали су нас осиромашеним уранијумом и затровали земљу за идућих 500 година! Ратовали су против нас заједно са усташама и муџахединима! Отели су нам Косово и Метохију! Нису нам дозволили да формирамо српску државу на етничким српским територијама по распаду СФРЈ! Утерали Србе у исти тор са Хрватима и муслиманима (ова данашња БиХ) а та три народа нису могли заједно у много већој СФРЈ!

Па шта вам још треба? Није ово никакво русофилство већ чињенице које нико од вас русофоба не може оспорити!
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
24. jul 2024. u 15.32
BeliVuče,

Смучио си се ти многима због својих русофобних тема и конентара.
C_A_B_O
24. jul 2024. u 17.10
Rusija je IMPERIJA, OTAN ( čitaj ssoros & co) isto...pa ti sluzi jednoj a pljuj drugom misleci da slugerajuci zaradjuje sopsanak...isto kao sto je JUDENRAT slao Jevreje u komore misleci da će izbEci isto.
s
Bez obzira na velicinu buisnessa ( čitaj države) NIKO ne cEEEni sluge , još manje NEVERNE sluge
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
24. jul 2024. u 17.25
BeliVuče,

>'Лажу да су Руси отишли са Косова зато што Србија није хтела да им достави храну и воду.'
- - -

Ти лажеш, јер се не уклапа у твој русофобни наступ.
***

>'Процентуално је много више добровољаца Српских отишло да се бори за Русе у Украјину док је много мање Руса се борило за Срба 90их. 2000 Руса се борило за Србе 90их, има 150 милиона Руса док 1000 Срба се бори за Русе у Украјину а Срба има само шест милиона.'
- - -

Ако ћемо да меримо на кантар, зашто ниси узео у обзир око 120 000 Руса (добровољаца и војних старешина) погинулих у Првом Балканском Рату у борби за ослобођење Србије од Турака ?

Узгред, зашто ти толико сметају русофили, кад од русофилства нема штете, а од од евроатлантиста Срби могу да имају само штету ?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.