Diskusije : Politika

 Komentar
Jelena Pavlovic Skupstina
Tehnicar
(Tehnicar)
23. jul 2024. u 12.39
Molio bih da se ovaj govor advokata Jelene izdvoji kao veoma važan i opominjuci za buducnst Srbije:

https://www.youtube.com/watch?v=9oWzy6HKxCc

Dakle RT projekat je suludan i pravno, politicki, ekoloski i ekonomsko neopravdan i prijeti unistenju buducnosti ove države i naroda.

Ko ima kontraargumente, neka se javi da ga poslusamo?
D-Man
(U prolazu)
23. jul 2024. u 13.27
Погледао сам првих 7, 8 минута и било ми је довољно да по ко зна који пут схватим како је један човек узурпирао апсолутно сву власт у Србији.

Тај човек је и Председник државе, и Премијер, и Скупштина, и градоначелник сваке општине у Србији, и Председник ФСС-а, и директор свих спортских друштава и клубова у Србији, и директор путевa, железница, енергетског сектора, телекомуникација и свега другог што вам може пасти на памет.

Он одлучује о свему, њега морају сви слушати, има да буде како он каже!

Али, госпођа која је адвокат би морала да зна да све међународне обавезе које су потписане у име Србије од стране Председника, Премијера или ресорних министара се морају испуњавати тако да апсолутно није у праву када наводи како те одлуке неће бити спровођене (уколико једног дана неко други дође на власт).
Дакле, и код госпође адвокатице или адвокаткиње (да се мало служим новородносрпским језиком) има пуно популизма а и сама врло добро зна да се сви ти дугови морају вратити.

Реторика и код опозиције мора да се промени уколико се жели нешто постићи. Само чињенице могу помоћи а не некаква нагађања и бусања у прса.
C_A_B_O
23. jul 2024. u 14.32
DOBRA,LEEEPA i PAMETNA žena ..al' NEćE Srbi da cuju ...SRBI VOLE danas 10E u budjelaru koje će UNUCI vracati STOSTRUKO.

Kad Jelena MYlYcY jeste „veleposlanik” u Agramu i KREIRA politiku srbijice Srbinu u Nezanisnoj Državi Rvackoj...NE trebaju slavonske UstašSSE
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.