Diskusije : Emigracija

 Komentar
Тежак криминал на врхунцу у Америци
BeliVuk
15. septembar 2024. u 03.03
У поређењу са 2020. годином, насилни злочини су порасли за скоро 40 процената, силовања за 42 процента, тешки напади за 55 процената, насилни злочини са оружјем за 56 процената, насилни напади на странце за 61 проценат, крађе аутомобила за 42 процента, а најтежи облици насилних злочина су порасли за 55 процената.
https://nypost.com/2024/09/13/us-news/violent-crime-has-increased-doj-report-says-after-david-muir- disputed-trumps-claim-that-crime-is-through-the-roof/
Шта кажете на ово?
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
15. septembar 2024. u 03.09
kažemo da to nije lepo.
prekodrinski
(Å¡loser)
15. septembar 2024. u 08.12
Mora da postoji razlog tom porastu. Ili je pao standard, možda uvezeno više stranaca koji se ne mogu prilagoditi, ili je u policiju uloženo premalo,...

Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
15. septembar 2024. u 11.26
bolesno diktatorsko / tiransko drustvo regulise stopu kriminala silom - ulaganjem u policiju.
manje bolesno drustvi - stopu kriminala regulise stepenom bolesnosti odnosno zdravosti drustva - dakle - ulaze u to drustvo, a ne u aparat sile.
kina recimo je rajska zemlja sa nula kriminala, odnosno u poredjenju sa zapadom stopa kriminala je smesna. a ova najteza krivicna dela, tipa rokanje raje, oruzane pljacke, masovna ubistva, pucnjave (nema- raja nema oruzje), obracuni bandi, i tako dalje - to je u odnosu na zapad blizu nula. međutim - to je tako jer je tamo aparat sile izuzetno jak i izuzetno brz. e sad, šta će da se desi kada broj gladnih prebaci broj pusaka i pendreka - videcemo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.