Forums : Nemačka

 Comment
Italijaaa, Italijaaa..
Hobbit
2012-06-28 05:02 PM
Uf, uf, jedva ću da izdržim da sutra na posao na obucem onu cuvenu majicu sa nadpisom : „ Italians do it better” (kupljena na ulici).
Hobbit
2012-06-28 05:15 PM
Pardon, natpis, kuku meni, srpski zaboravljam
sirchulle
(CAD Designer)
2012-06-28 05:45 PM
To mi je zabrinjavajuce ovde u Nemackoj. Naime, vecina stranaca ovde (Grci, Italijani i ostala balkanska boranija) je veceras navijala za Italiju. Pa kad im je Italija toliko srcu prirasla cudo tamo ne ostadose nego dodjose da se „pate” ovde u Nemackoj ali tako ti je sa mnogobrojnim dodjosima ovde? Mrze ono odakle su dosli ali još vise mrze ono gde su stigli...Ne razumem zašto se ovde toliko patite? Vratite se u svoje vuko...ine i tamo na miru, pored TV uzivajte u blagodetima krajeva koji vam još uvek nedostaju. Nama pravite problem. Gde vi uopstete mislite da živite? U rodnom kraju? Novoj domovini? Nekoj trecoj? Znate li šta hocete? Verovatno ćete kad zavrsite svoju karijeru da negde u svojoj vuko...ini gajite ovce i svinje, na nekom rancu jer se od svega može pobeci ali od sebe samog nikada...
Hobbit
2012-06-29 02:35 AM
Kolika tirada za sport koji nije ništa vise nego igranje?!
Za Italiju navijam uvek kad je fudbal u pitanju jer su kreativni (a nisam italijanka), kao i Brazil recimo, lepo ih je gledati. Samo Italijanske cipele nosim i hranu preferiram. Ali zato su mi oba auta VW, a tehnika strogo Japanska. Zbog svega toga Srbi treba da mi oduzmu državljanstvo, ma nije nego?!
Nemam utisak da su svi stranci navijali za Italiju, kod mene u preduzecu su svi turci navijali za Nemce. Možda jedno misle a drugo javno pricaju, ali ako ti 100 ljudi kaže da nešto smrdi, ja se ne bih brinula za njihovo čulo mirisa, nego bih se pitala šta to i gde smrdi.
zvezda
2012-06-29 01:23 PM
I ja sam navijala sinoć za Italijane,ne volim ih nešto posebno kao narod al su pokazali da su bolji strucnjaci od Njemaca:))
Sirchule nije znak da ih mrzimo ako ne navijamo za njih!
Alergicna sam na ono njihovo tipicno ismijavanje i ponizavanje protivnika..što se dalo cuti putem radiostanica i sl...e iz tog razloga sam rekla dabogda izgubili:)))
opera
(muzicar)
2012-06-29 06:31 PM
Evo, ja ne navijam nikad za Nemce (pazi, živim ovde 23 god!), a recicu ti i zašto: toliko su arogantni, prepotentni i nadobudni, a pri tom nerealno ocenjuju gde im je mesto, da to nije normalno! Jedino zbog toga. Inače, nemam ništa protiv njihovih igrača, čak, šta vise, mislim da igraju odlično, ali ne mogu da im oprostim tu prepotenciju iliti sto mi se reklo na nemeckom Überheblichkeit.
sirchulle
(CAD Designer)
2012-06-29 07:59 PM
Neverovatno je da se vi ljutite na mene (mada me zabole za to) za to što sam rekao ono sto ste i vi ponovili. Neverovatno ali bas...Za one sa jeftinijim kartama: ja sam upravo rekao ono sto ste vi rekli a vi se opet ljutite i pronalazite razloge...Dakle, za one sa jeftinijim kartama (parter)...bla. bla. bla truc..truc...
zvezda
2012-06-30 02:05 AM
Sirchulle opet tene razumijem;)))...ebi ga bosanka pa nekontam šta te toliko uznemirilo:)))
Nema veze,vaznoje da si ti navijao zanase drage nam Njemce...
pozz i nemoj seljutis i sekirasnije dobro za srce:))
Berlin2006
(carpe diem)
2012-06-30 04:05 AM
Sirchulle sorry, ali onda po tvojoj logici ako živim i radim u Finskoj i Finci igraju mec sa Nemcima ili Italijanima ili Brazilcima, ja bih iz samo tebi poznatih razloga trebalo da navijam za Fince?!
Po ovom tvom izlaganju treba da se maltene gine za zemlju u kojoj živimo; ili si hteo nešto drugo da kažeš?
Btw. ja sam navijala za Nemce, ne zato što sam ovde, već zato što su mi kao tim simpa i Löw takođe, a da li oni bolje igraju ili Italijani - nemam blage veze.
Hobbit
2012-07-01 04:10 AM
Srbi će se posvadjati i oko fudbala, Nemackog :-)).
Elem, jeste li navijali PROTIV Nemaca ili ne? Kao visegodisnjem stanovniku Italije, dozvolite mi neutralnost teritorije i pravo da navijam za Italiju zbog Italije i Italijanskog fudbala :-))
Nemci su malo kockast narod, možda im posle ovako sadrzajne diskusije padne na pamet da jedan od uslova za državljanstvo bude bezrezervno navijanje za reprezentaciju Nemacke :-)))
Leon01
(ekonomista)
2012-07-02 07:24 AM
ja isto sircula nešto ne razumem šta je je hteo reci.

Ja lično za nemce nikad ne navijam i ne volim partizan tolko kao sto mirzim Bayer Minchen ;)))) dal minhen ili nemacka igrala ja ću uvek da budem za druge ;))) a to ima jedan razlog sto je spomenuto iznad tolko su prepotentni i misle da su boga za muda uhvatili što se tiče fudbala, nisu losi al uvek na silu dobijali moceve. sad im nešto ne ide vise, posle onog zlatnog gola 1996 koji je eto opet njima u prilog isao, neće ih ;)) inače nemam ništa protiv italijanskog fudbala u sustini ja volim italijanski fudbal al spanci su tate za sve u zadnjih par godina.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.