Forums : Šabac

 Comment
Au Peki šta uradi ovo?
centar_bair
2010-12-27 02:43 PM
Peki priveden je istražnom sudiji zbog osnovane sumnje da je uzgajao stabljike marihuane u dvorištu lokalne crkve.

Neverovatna vest je šokirala sugrađane koji su redovno posećivali obližnju crkvu u kojoj je bila zasađena biljka Cannabis Sativa, poznatija kao marihuana. Osumnjičeni je Peki , Mod_diskusije_015 , koji je na ovom prostoru uzgajao stabljike poslednjih 18 meseci, na prostoru od par kvadratnih metara.

„Pojma nismo imali da se ova biljka uzgaja u našem dvorištu”, kaže za naš list otac Milorad, sveštenik iz crkve. „To je jedan zabačeni deo našeg dvorišta, koji je okružen žbunjem i u koji niko od nas ne zalazi”, dodaje sveštenik

Inače, navedena marihuana je otkrivena tako što je jedna mlađa žena otišla da se moli u ovom delu dvorišta. S obzirom na karakteristični izgled listova, odmah je prepoznala o čemu se radi i pozvala policiju koja je napravila uviđaj. je uhvaćen naredne noći, dok je dolazio u redovno zalivanje i đubrenje svoje mini-plantaže.

http://www.vestisrbija.com/gajio-marihuanu-u-dvoristu-crkve/?id=1028822
peki_
2010-12-29 07:29 AM
Било би лепо још на крају да си написао да је то сајт за „зезање” људи, да је довољно убацити име и презиме жељене особе а они у зависности од категорије коју изабереш направе шаљиву нетачну вест.
Е сада, колико је ово шаљиво ако се после тако неведене вести и још приложеног линка не објави да је ипак шала (ма каква год она била), онда мислим да је крајње неумесно.
Поздрав.
centar_bair
2010-12-29 08:13 AM
Da,to je sajt saljivog tipa i zezancije.
Moja je greška sto ja mislim da ako ja znam da je to sajt za zezanciju da svi znaju.

P.S.Izvini Peki,obrisi slobodno ovu temu pa ćemo ispočetka nekako malo umesnije sa drugim imenima.
peki_
2010-12-29 08:17 AM
Ма нема проблема, све је у реду
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.