Forums : Šabac

 Comment
Sneg srušio krov na pijaci u Šapcu
centar_bair
2009-12-22 05:41 AM
NISKE TEMPERATURE JUČE ZALEDILE AUTOBUSE I DESETKOVALE PREVOZ...
Sneg srušio krov na pijaci u Šapcu

ŠABAC - Deo krova na šabačkoj pijaci na Živinarniku juče se srušio pod težinom velikog snežnog pokrivača, pa je Javno komunalno preduzeće „Stari grad” do daljeg zatvorilo ovu pijacu. Na svu sreću, niko nije povređen, a kako je izjavio Zoran Marković, direktor JP „Stari grad”, „najverovatnije je reč o grešci projektanta, ali da će biti ispitani uzroci zašto se krov srušio”.

Inače, pijaca na Živinarniku rekonstruisana je samo pre dve godine. Pored snega i izuzetno niske jučerašnje temperature, u mnogim delovima Srbije bio je delimično paralisan svakodnevni život.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/srbija/glas-javnosti-22-12-2009/sneg-srusio-krov-na-pijaci-u-sapcu
krstana
(?!)
2009-12-22 06:18 AM
Joooj, sve crno bez imalo belog!
A što su se deca divno sankala? :))
peki_
2009-12-22 12:30 PM
Па то ти је када се послови добијају по политичкој линији. У овом граду као да постоји само један архитекта...
centar_bair
2009-12-23 02:57 PM
Ta je pijaca ocigledan primer klepanja para tj nevidjene gluposti mesnog arhitekte.
Naime tu pijacu je „glupi” arhitekta projektovao u startu tako što je pijacarima stavio providni krov ali za utehu samo je propustao suncevu svetlost i toplotu ali bez UV zraka.A sto su se pijacari i kupci kuvali kao u sauni to njega i DS nije briga jer je pijaca IN i bas je COOL.
Posle na inicijativu ljutih pijacara i još ljucih kupaca krov je prefarban nekom ljutom zastitnom bojom koja eto na kraju se ispostavi bila je preteska i nije zajedno sa snegom izdrzala pa se krov slomio.Biće zanimljivo videti novo rešenje vladajuce bulumente kako od jadnog i napacenog naroda opet klepa kintu za njivove hirove.

P.S.Nastavak sledi.
oli1
2009-12-31 12:29 PM
Drago mi je da niko nije povredjen ali neka se srusilo.

Onog ko je projektovao i one koji su projekat odobrili treba u zatvor staviti i da plate stavljanje novog krova.

Isti krov je postavljen i na Futoskoj pijaci u Novom Sadu, samo sto su ljudi tamo morali da stavljaju stiropor i kartone da se malo zastite od nenormalne toplote.
Nije mi jasno da niko nije prozvao odgovorne ljude. Zna li se koji je biser to projektovao?
centar_bair
2009-12-31 01:05 PM
Pa DS ko drugi,oni su na vlasti.Narod je mislio da će oni ispunjavati ono sto su obecavali ali od toga nema ništa.Govorili su kako će stavljati samo strucne ljude na odgovarajuce funkcije a oni kao i njihovi prethodnici samo stavljaju svoje ljude i onda se tale od raznoraznih propalih projekata.
Samo sto će sad dobro popusiti jer ih vise niko neće glasati a pogotovo ove sad svoje kad budu morali da otpuste u administraciji na izmišljenim radnim mestima.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.