Forums : Šabac

 Comment
Био „дочек” Србије без виза..
peki_
2009-12-21 09:06 AM
Ја у најбољој намери одвео децу да слушају „брејкерсе”, а оно одмах им увалише жуто - плаве балоне. Е пун ми је q* пропаганде „жутаћке” (нисам одолео изгазио их... балоне...). И још као да се веселимо! Скинули визе. А репа? Изашла Ана (како ли се већ презива) ШЛФ да ми каже како ћу захваљујући томе више ценити себе када упознам и друге. Дивно. За задњих пар година, од када је на челу ШЛФ-а, угојила се 15-ак КГ. Клопала боранију вероватно. И она ће то мени да каже? Врхунац лицемерја.
Једино што је било добро је то, што сам се бар на тренутак вратио у неко „лепо” време када смо звиждали и протествовали против тираније. Тако је и сада било. Са једном разликом. Мој осмогодишњи син ме је питао зашто звиждим и протестујем? Надам се да за то никада неће имати потребе да схвати...
П.С.
Водитељка програм је после „брејкерса” најавила Darkwood DubS...

А ватромет? Чудо! Само ми је то фалило... све је потаман...
Ана, где је детаљна спефицикација трошења пара и за ово и за ШЛФ и за...
krstana
(?!)
2009-12-22 02:56 AM
Peki, a kakav je bio koncert? Mislim, jel valjala svirka?
peki_
2009-12-22 12:28 PM
Па и то је било „за одрађивање”. Добили људи парице, одсвирали своје на минус 100 и то је то... Ма нема енергије, ништа... Већу професионалност имам код Авакума када ујутру одем по бурек и погачице...
krstana
(?!)
2009-12-23 07:09 AM
A još ako su sa čvarcimaaa...fat-free :))

Pravo da ti kažem, nakon slike Koštunice i Velje Ilića na Cecinom „nastupu” (koji je takođe neko platio a nije račun dao na uvid), balončići, u bilo kojoj boji, mi dodju kao mačji kašalj. Na kraju, ako se gradskim parama omogući klincima iz tog istog grada da za džaba pogledaju neku svirku, to mi još dodje kao namensko trošenje sredstava. Da su se vize skinule pod Koštunicom, baloni bi samo bili u drugoj nijansi, a nastupao bi olinjali tezgaroš Bora Djordjević. Pod ovim ostalima se ne bi ni ukinule.
cinik65163
2009-12-24 09:39 AM
hehe, kakva je to bila slika: tunjavi i onaj cacanski lopov pored srpske majke Cece nacionale, sav da se istopish.
A i kakva je to proslava kad niko ni ambasadu da zapali, sve po naredjenju premijera. ...esh zurku bez vatrometa, jel' tako.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.