Forums : Knin

 Comment
Ustašistan u rangu Pakistan
TROFA3
(penzioner)
2009-04-22 12:45 PM
22. april 2009

Nije prošlo ni par dana od kako je Velika Britanija stavila na znanje svim svojim gradjanima da je CROesa vrlo nesigurna zemlja (u svakom pogledu)za putovanje, jutros objavise druge svetske medije gde hrvatsku gurnuse na istu rang listu sa Pakistanom.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,4,22,,160437.jl

Ps.
Ehhh da krivoUsti Tudjman proviri iz groba pa pogleda u kom rangu je njegova genocidna alias „najdemokratskija posle amerike”hehheeee kako bi tek krivoUsti zakrivio labrnjom .

Maaaa sve ide svojim tokom koji je moja malenkost predvideo JOS od momenta kada je Ustašija u sred Agrama poklali kompletnu Srpsku uglednu i bogatu familiju Zec.

Od tada pa do sada „uspeh” Ustašistana je impresivan i priblizava se svom neumitnom kraju totalnog „uspjeha” a taj rezultat saznacemo za koju godinu.

Ejjj zamislite gamad bez obraza i karaktera nakon svega moljakaju Srbe u Srbiji da im dodju „spasiti” turist.sezonu .
hahahahaaaa
TROFA3
(penzioner)
2009-04-22 12:58 PM
Ustašistan već duzan oko 45 mlrdi Evra(ne US $ dolara)već Evraaaaaa

Pa kako ye&emu misa da se tako zaduže a preko 50.000 stanova/kuca Krajiskih suma i čega sve ne se Ustašija dzabalame docepali iiiii PLUS
ona moja kucerina od bijeloga kao snijeg Brackog kamena podignuta brat bratu da proda vredi pola meleona Evrica PLUS garaza PLUS vrt PLUS sav namjestaj PLUS raznoga alata silnoga PLUS stotine hiljada godina radnog staza bez penzija PLUS...ko će sve pobrojati.

Uffff jaooo sto sam tuzan evo sve mi suze(radosnice)frkcu
TROFA3
(penzioner)
2009-04-22 01:46 PM
Hrvatska među deset najugroženijih zemalja

11:48 / 22.04.2009.

Američki časopis „Ju-Es Njuz” /US News/ u članku pod naslovom „Deset zemalja koje su u velikim problemima zbog privredne krize” smjestio je Hrvatsku među deset najugroženijih zemalja u svijetu.

Ovaj list ističe da 20 odsto hrvatskog bruto društvenog proizvoda dolazi od turizma, a u recesiji se ne može očekivati velik priliv stranih gostiju.

Navodi se prognoza Vlade Hrvatske da će ove godine nezaposlenost doseći 12 odsto, prenose hravatski mediji.

U članku se tvrdi i da bi Hrvatska uskoro mogla imati problema sa vraćanjem dugova.

Na popisu su, osim Hrvatske, i Meksiko, Pakistan, Ukrajina, Venecuela, Argentina, Letonija, Kazahstan, Vijetnam i Bjelorusija.

(Fena)

Straza
(trazitelj)
2009-04-22 07:38 PM
Zar neće Srbi pomoći,kad se procjenjuje da će turisticka sezona biti katastrofalna.
Zar će okrenuti glavu od svega i gledati kako tone taman napravljen brod od kredita.Divne autoputeve,tunele i mostove napravise i probise,zar se to sve radilo zaradi udobnosti stranaca,,na racun izrabljivanja domorodaca?Zar sad tako ljepo ustimana pozajmica da dozivi krah.Nevjerujem ja da ovaj dug neće biti vracen,nevjerujem da Hrvatska neće rasprodati otoke i luke,slapove i jezera.Uopste nevjerujem da će ostati neka ustanova koja neće zbog duga doći u ruke tudina,uopste nema govora o tom da nešto prezivi i dozivi ponovnu renesansu u rukama Hrvata,sem možda Krapanja jer je najmanji naseljeni otok na Jadranu,možda bas taj otok ostane stub obrane cjelokupnog Hrvatskog puka,možda se digne visoko barjak na tom otoku kao jedan simbol nezavisnosti iu svakom pogledu,možda bas tamo Hrvacki covjek bude imao svoj vlastiti dom,bez kamate na kamatu,možda mu se posreci pa opstane na tom otoku,a možda je ovaj dug samo još jedan ruzan san u zemlji bez Srba :(
Straza
(trazitelj)
2009-04-22 09:35 PM
Hrvatska na ime neisplaćenih mirovina od 1991. izbjeglim Srbima, prema procjenama Udruge umirovljenika iz Hrvatske, duguje oko milijardu eura i oni očekuju da uz pomoć vojvođanske administracije i međunarodnih institucija izvrše pritisak na Srbiju i Hrvatsku da se to pitanje konačno riješi, rekao je za novosadski Građanski list od subote predsjednik Udruge Jovan Kablar.

On kaže da se do iznosa od milijardu eura došlo na temelju činjenice da Hrvatska duguje između 30.000 i 40.000 mirovina.

Dakle tako,a što se tiče imovine,nekretnina zemljista,stanova,kuca,lokala..,dali ko može zamisliti kakve su to pare??
TROFA3
(penzioner)
2009-04-28 02:37 PM
Genocidna nacija neljudskih nakaza, divljaka, kanibala i ljubitelja Stepinca, Thompsona i Papinog milokliza odlikuje se jednom naročitom ljigavoscu koju je najlepse opisao Ducic.

Naime, krvati su „najhrabriji” narod na svetu, ne zato što se ničeg ne boje, već zato što se ničega ne stide.

Za njih je preklati novorođence ili nabosti trudnicu bajonetom isto kao dobar dan, „Bok” kako vole da kažu, blagosloveni od svojih fratara. Naravno, poricanje genocida je prirodna posledica obraza debljeg nego slonovo stopalo, ali oni intimno uzivaju u zlodelima svojih ustaša, nikada ih nisu ni prestali velicati, i uvek su spremni za nove srbosjek orgije - kao sto im zvanicni pozdrav i kaže.
dinarac_
(.)
2009-05-07 12:35 PM
Što se tiče NDH, Hrvatska bi trebalo da je osudi. Ideja koju je Tuđman zagovarao da je NDH bila legitimni hrvatski pokret, bila je pogrešna. To što je NDH koristila hrvatske nacionalne simbole, ne čini je istinskim hrvatskim pokretom. Ona je bila deo Hitlerovog nacizma, po svojoj brutalnosti i surovosti isto toliko loša ili ponekad još gora. I ondašnji nemački ambasador u Zagrebu je u izveštajima koje je slao u Nemačku osuđivao brutalnost Pavelića i vlade NDH
knin_boy
(vatrogasac)
2009-05-08 09:52 AM
Ma,osuđivao je qurac moj
dinarac_
(.)
2009-05-11 02:00 PM
Bob rock, kako ti više ne dosadi vise saditi linkove youtube koje nemaju veze s temom?
scputnik
(pekar)
2009-05-13 06:08 PM
Meni ga je u istinu zao..
Trudi se i muci ali ove linkove niko ne otvara ..
Možda će i njemu jedan dan da dosadi .
Maza2007
(Zafrkant)
2009-05-16 04:57 AM
Roki Bo(b)g ;-)
Linkovi su ti legendarni, radujem se sledećima ;-)
dinarac_
(.)
2009-05-16 07:38 AM
Bob rock, znaš inat i internet su dve stvari razlictite, ja sam udobno smesten u salonu mog stana kad mi dosadi inteternet samo pritisnem dugme i gotovo , ako ti lakse dusi da teras inat s ljudima koje nisi ni video i čuo i koje nikad nećeš sresti, dajem ti blagoslov kad ti je već toliko zadovoljstvo.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.